Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

o_Oo_Oo_Oo_O
Senn bilinn bende yalama oldu alistim duruma senin bunyen kaldirir mi kii :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Sen beni yendigim gün tut taam mii:deli::deli::deli:
tutuyom seni işte
inanıyom da
bu hafta yeneceğuk
nevo -1 ile gelecek bu hafta
onu geçmek için sen yüzdeni hesapla nefsim
Köftenin içine koydum saysan nolurduuu. arttı bi tane onu da dilimledim koydum üç incecik dilim yidim sadece:KK16::KK16:
tamam la tamam :KK200:
@MiuLego ben burda gordugum su hurmali incirli kakaolu tatlidan yaptim.14 tane cikti toplam.Rehl geliyo ya benim tatli krizi vuruyo.Ara öğün olarak ondan 2 tane yiyebilir miyim yoksa 1 tane yeter mi?
2 tane yersin kuzum:KK60:

o zamaaaannnn baklayı çıkarayım. miu aus ben yılbaşında kendimi bozarım, ne yazıkki alkollü içkileri seviyorum, takımda olursam takımıma kıyıp içemem, içmezsem koca bana tepki koyar:ruh:
bi de hakikaten 54-55 den aşağı inerken çok azar azar gider benim diye korkuyorum, yoksa elimden geleni ardıma koymam:halay:
tamam listeden vetolusun artık :D

Bişeyler yaptım artık ne kadar olduysa ya benim popo ve bacaklar kalsın istiyorum çok mu inceldi
Benim yağım çok kuzum. Senin bacaklar şekle girer büyük ihtimalle endişelenme o konuda. 3 mil yapıyosan 5K fat burning yazan video en iyisidir aklında olsun.

Bu başlıkta en çok sevdiğim artık iki kişi oldu bir @Ausencia :KK36: iki @MiuLego :KK68: hatta ikiyi bu akşam yanımda olsa bağrıma basacağım :-) ben yaşlandım diye ağlarken iltifatları ile 3 kilo yağdan verdimm :KK70:
:KK73::KK73::KK73::KK73::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:neler duyuyor minnak kulaklarım:confused::confused::confused::KK74:
Vardır bunda da bi hayır bak bu hafta diğer bütün takımlar 0 ın altında yüzde olarak geçen hafta çok 1 küsürlü yüzdeler vardı şimdeden silkelenmem iyi oldu ya haftaya en kritik yüzdelerde böyle olsaydım:KK17:
kız tövbe deeeeee:confused:

heeeeeee temem :) anladım ben seni .... yok yok fit bacım... o zaman böyle liste dışı dışı :halay::halay::halay:

:KK48:

O gece içtim mi hatırlamıyorum dersin sen de :KK53:ama çok içmen lazım onu demen için:KK45::KK45:

ya zaten çok sık içmiyorum ama o gün içerim geleneksel baş başa kafa bulma günü, ben sarhoş olmuyorum kolay kolay karaciğer sağlam:KK53:

Back
X