Ayy s3vdim ben bu fikri . He yaziyim . Ne yediğimden haberdar edem bak. Dün mantı çorba vardı. Bugün k.fasulye pilav. Sbahlarda yumurta kızartma pattis kızartma. Yani menüler no problem de. Benim aburcubur çokyalansa yalan de
ver tabi ki balım
bak burda bisürü emziren anasınız
seninki de daha 40 ı çıkmamış ana menüsü olur
hani az ye demeyiz de en azından menü veriyorum diye nutella ekmekler yemezsin her türlü karda oluruz be
Ben de yicem az kaldıYeterrrr
Altima kacircam gulmekten
Adam tekmeyi koyacak simdi
Donup neye guluyon derse ne diycem
Malinin gelmeyen pohunami
Çok ciddi oynuyoruz ama yüzümüze baksana
Ayy inşallah kaptanimmm 1.2 harika olurYarına yazarım kuzum ben hedefleri yazdığımda senin kilo bildirimin yoktu
-1.2 diyim de ben :)))))
İlahi Kaptanicee yavvya ben bi tartiliyim de ona göre menü neyin yazam. Bi de motivasyon asamasindayim. Kendimj ikna etmem lazım. Hadi senle gene fikir alışverişi edek. Ben simdi 7 Şubat ta ise baslicam . K.v. bakacak bebelere. Benim zayıf gitmem lazım okula.. yeni kıyafetler almam lazım. Diyeceğim o ki. Vermem gereken en az bi 10 15 kilo var nasıl etsem napsam. Yaza zaten kesinlikle 58 olmaliyim başka yolu yok !!!!
Deliiii yaaa. Bohggg ne muhabbet yavv. He ben rahat rahat cikiom şükürVorones pohta sikinti yoksa tamamdir
Ayy s3vdim ben bu fikri . He yaziyim . Ne yediğimden haberdar edem bak. Dün mantı çorba vardı. Bugün k.fasulye pilav. Sbahlarda yumurta kızartma pattis kızartma. Yani menüler no problem de. Benim aburcubur çokkek bisküvi nutella ( zikim ) var
gel gel ben senin menüleri görünce döve döve hedef kilona yaklaştırırım seniİlahi Kaptanicee yavvya ben bi tartiliyim de ona göre menü neyin yazam. Bi de motivasyon asamasindayim. Kendimj ikna etmem lazım. Hadi senle gene fikir alışverişi edek. Ben simdi 7 Şubat ta ise baslicam . K.v. bakacak bebelere. Benim zayıf gitmem lazım okula.. yeni kıyafetler almam lazım. Diyeceğim o ki. Vermem gereken en az bi 10 15 kilo var nasıl etsem napsam. Yaza zaten kesinlikle 58 olmaliyim başka yolu yok !!!!
ıykkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk ya hahahahahaArkadaşım anlatmıştı pohlu fıkra ,anlatıp kaçayım ben.
Adamın biri köyden büyükşehire gelir.Tuvaleti gelir,bir inşaate girer,pisletmeyim orayı diye poşete yapar,çıkarken poşeti alır eline atayım diye.O arada markette sucuk alan adam ,parasını vermeden kaçar ,peşinden koşarlar,elinde poşetli adamı görünce o zannederler,tartın bakalım 500 gr var mı drler.Tartarlar 300 gr,adamı eksik diye döverler.Adam köyüne gider,sorarlar büyükşhir nasıl diye.Adam iyidir hoştur da ,garip bir adetleri var,500 gr dan az mıçanı dövüyorlar der
kahverengi hırkalı deynep
iyi bekarım ulansen evliliği ne sandın kuzum ?
iyi günde kötü günde .. pırta zorta mıçmada her an her yerde
Yarın kesin halletcem bu isi. Kilomu bilmeden baslayamiom. Evdeki aynalar da yalanci. Yatakodasin daki kısa sisko gosterio. Antredeki ayna uzun zayifsen bi pilini al önce bakalım kaçsın . 75 lerde falansın herhalde ... senin meta hızlı zaten eee emziriken de yakacaksın kalori
Arkadaşım anlatmıştı pohlu fıkra ,anlatıp kaçayım ben.
Adamın biri köyden büyükşehire gelir.Tuvaleti gelir,bir inşaate girer,pisletmeyim orayı diye poşete yapar,çıkarken poşeti alır eline atayım diye.O arada markette sucuk alan adam ,parasını vermeden kaçar ,peşinden koşarlar,elinde poşetli adamı görünce o zannederler,tartın bakalım 500 gr var mı drler.Tartarlar 300 gr,adamı eksik diye döverler.Adam köyüne gider,sorarlar büyükşhir nasıl diye.Adam iyidir hoştur da ,garip bir adetleri var,500 gr dan az mıçanı dövüyorlar der
Bunu burda soyleme nazar edilebilirsin takimcak sikintidayiz sanirimDeliiii yaaa. Bohggg ne muhabbet yavv. He ben rahat rahat cikiom şükür
olacaaaakkkAyy inşallah kaptanimmm 1.2 harika olur
anladım ausum. kan çıkacak buralardabak miu ne dediğimi anladın değil mi ? vero için mantılı kuru pilavlı pattisli menüler no problem deişte bi abur cuburları kesse @MiuLego
hahahahaha aynısı bu durum bence nerden buldun ya
Zikim neAyy s3vdim ben bu fikri . He yaziyim . Ne yediğimden haberdar edem bak. Dün mantı çorba vardı. Bugün k.fasulye pilav. Sbahlarda yumurta kızartma pattis kızartma. Yani menüler no problem de. Benim aburcubur çokkek bisküvi nutella ( zikim ) var
kasap enişteye selamlarKızlar ben kaçıyom şarj bitti hadi öptüm.
Ausencia icime guluyorum bee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?