Miu bir de dedi ya,senin pohuna haftaya da ihtiycımız var tartıl diye
Sanırsın bir poh sende var
sen mandalsan ben de ipim asıl bana çiçekimBiri dış kapının mandalıysa benim o beniimmmmm
:)
onu en sona bırakalım altın vuruş
kız Allah seniAyy o cok fena
Bi kez kizim oyle oldu
Baktim pacalardan akiyo
Yolda kosuyiz ama mille geciyo gidiyo donuyo bakiyo
Gulmekten geberecektim
O zaman miu demeden haftaya kimse micmasinMiu bir de dedi ya,senin pohuna haftaya da ihtiycımız var tartıl diye
Sanırsın bir poh sende var
Kızlar misafir var topikte ,diyetten spordan soruyor ,biz pohdan konuşuyoruz,ne pohtan bir yere geldim diyecek
poh lu şarkı yok mu kutlama içinKutlama sarkisi yokmu bee
Candy nin bireysel birinciliğinin sebebi de poh idi.Yiyip yiyip doldurmuştu,yapınca da bayağı eksi gelmişti.Bizim takım poh sayesinde kazanıyorla iyi ki bireysel 1.lik gibi ... takımlarında birincilik sırları sorulmuyor
ne diyecez çıkıp ... bok mu ?poh ne beeee ..... neyse o
skandal lan buCandy nin bireysel birinciliğinin sebebi de poh idi.Yiyip yiyip doldurmuştu,yapınca da bayağı eksi gelmişti.Bizim takım poh sayesinde kazanıyor
misafir vardı heeeeeeeeeeKızlar misafir var topikte ,diyetten spordan soruyor ,biz pohdan konuşuyoruz,ne pohtan bir yere geldim diyecek
iyi döşerdim ausumla iyi ki bireysel 1.lik gibi ... takımlarında birincilik sırları sorulmuyor
ne diyecez çıkıp ... bok mu ?poh ne beeee ..... neyse o
o aydınlanma biraz kokulu oldu ama olsundubence demek zayıflamanın kerameti pohtaymış diyecekdiyette rönesans başlattık şu an .... herkes bir aydınlanma yaşıyor
ya hahahahahahahah hakkaten ya hahahahahahahahCandy nin bireysel birinciliğinin sebebi de poh idi.Yiyip yiyip doldurmuştu,yapınca da bayağı eksi gelmişti.Bizim takım poh sayesinde kazanıyor
cidden mibak bernada beğenip duruyor , sevdi poh muhabbetini uyku tutmadı
pohum pohsun pokuzAy gozumden yaş geldi gece gece yaa muhabbet poha sarmis resmen
yeni üyelere bidaha bu soruuyu sorcam ilk koşulBizide filme konu etmesinler
İsemeli micmali ayin yapiyolar diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?