Oy kuzum gçeer hemen inşallahCanim ben 2 gece oglumun odasinda yere yatak atip yattim balkon kapisindan soguk aldim sanirim üzerine bi de uykusuzluk eklenince bas agrisi olarak geri döndü. Regl olcam o yuzden ilac icmiyorum geciktiriyo hemen.
Niye gidemedin kız kaçırmazdın senHunharca ağlayasım var nişan alıp gidemedimkineiki oynayıp dans edemedim bütün kıslar nisanda elbisede atmıştım oysaki (((
Valla çok iyi menğ gayet temiz fazla bişey yokDoğru canım, eşim gelsinde okusun bana.
Üzülme canım vardır bir hayır diye düşün
Beni onlar fena etti Berna
Gerçek mi dengeli olmuş mu? Kus kadar yemeye alıştım ya tuhaf geldi . Salı günü inşallah
Sağol canım
Ne güzel demişsin ağzın su içsinSağol canım
Nasıl ısrar ettiler anlatamam ne tarafa anlatacağımı şaşırdım sadece bugünlük boz diyetini deyip durdular demek ki beni hiç sevmiyorsunuz bu bana büyük bir kötülük olur bi ısırık aldığım an dönüşü olmaz deyince sustular
Unuturmuyum hiç ev ahalisini uyutayım gece yaparım
Sen neden detoks yapıyon saraycam zaten gidiyor kilolar sende normal beslenmeyleBu günü güzel atlattım. Ayran aşı detoksumun malzemelerini hazırladım. Tam 5 poşet dolaba attım. Hafta da ya da iki haftada 1 gün yapmayı düşünüyorum. Tabi bu pazar ve pazartesi 2 gün yapacağım
HellööööööHolaaaa
Bu günü güzel atlattım. Ayran aşı detoksumun malzemelerini hazırladım. Tam 5 poşet dolaba attım. Hafta da ya da iki haftada 1 gün yapmayı düşünüyorum. Tabi bu pazar ve pazartesi 2 gün yapacağım
Yap da yiyek diyeydinAksam bizim küdükün kebap canı cekmiş
Kız neden böyle menü ile geldinnn10:00
3 dilim ekmek
2 kk beyaz peynir
1 haşlanmış yumurta
Bol yeşillik
4 siyah zeytin
5 tane kibrit patates kiz. (incecik olanlardan)
15:00
Neskafe
1 cis(yazıyor muyuz? Kimsenin canını çektirmek istemiom)
18:00(yiyeceğim)
Taze fasulye yemeği
Yoğurt
1 saat tempolu yürüyüş
@MiuLegobegum75 @Floweroflife
Ausum bi tırsmadım değilSaadet-i aile devam .
Dışarı çıkıyoruz şimdi ... yemekti carttı curttu ... dönünce menü vereyim miiii miuuuuu
Hafta sonu sessizliği sarmış buraları ... geçmişle sınanmamak ne güzel .
Çoook geçmiş olsun hastalara bu arada , fulya ve çakılın gözünü okudum
Çıkmadan bi ceee dedim . Gece gelirim
Menğ çok iyi canımcımSabah09:00(limonlu su)
Yarım kk peynir
Bir dilim kepek ekmeği
Yarım dom sal
1 yumurta rafadan
Yeşil soğan roka
Pekmez(bir ekmeğin yarısının üzerine sürülmüş)
Öğlen yok
Akşam18:00
1 yumurtadan menemen(1 yemek kaşığı yağ ile pişti)
Bol yeşillik
Ayran
@MiuLego
Su:3 lt
Spor:henüz yok bugün yapamadım4 saat temizlik yaptım ama yorulmazsam akşam çok geç kalkmazsa misafirler yapacağıma söz veriyorum kaptanım @nehirnil111 akşam bildirim yaparım
Oh mis gibi kahvaltı olmuş :)Dün gece ben de çok acıktım, ayran içtim kesmedi, ağzıma iki ceviz attım kesmedi en son miğde gurultularıyla uyudum. Sabah kendime mükelleffff bir kahvaltı hazırladım
4 inçe dilim kaşar
1 domates
1 avuç çiğ ıspanak
İki yumurta
1 dilim somon füme
Bir miniminicik mandalina
Bir ceviz
Çok mutluyum karnım doydu hissettiğim için :)
Mmmmmmm bugün gayet güzelHayırlı akşamlar sevgili arkadaşlar
Menü veriyorum
Sabah
3 dlm t.bugday ekmeği
Peynir
7 zeytin
Yeşil lik
Domates
Ara
3 ceviz
Öğle
Kıyma
Yoğurt
Akşam
Yoğurt li kabak
Hayırlı akşamlar
@ecemavi
Kız ne fenasınAyyy nerdesiniz yaa. Hastayım diye anneme de gitmedim bugün hep ev hep ev aaaa ne değişik bir durum benim için
Bende az fena değilim. Eltimle kumpas kurduk, dün ki gruba eltim yazdı ki tabi ben dedimkilo vermenin özel bir sebebi var mı hayırdır diye. Bende üçüncüye hazırlık, iki eltim kız doğurdunuz heveslendirdiniz beni dedim sırf kv ve görümceler uyuz olsun diye diğer eltimde üstüne yazmaz mı, elini acele tut , senin bir kızın olsun çok istiyorum. Benimkine arkadaş olsun dedi kv nin tansiyon 20 ye çıkmıştır kesin ohhh susmayı öğrensin artık.
Ya daha lohusalığı çıkmayan küçük eltime bile demiş, sütüne güvenme korun diyekadın aile planlama görevlisi gibi yalnız kendi de uygulasa iyiymiş 7 tane doğurmuş
Çok güzel bol prolu menü olmuş cocomMenum
Sabah
2 haslanmis
Beyaz peynir-kaşar peynir
Pey-zey :)
Domat
Nescafe
Aksam
Tespi kebabi
Yogurt
Bizde kızlar çok şükür 46 kilo verdik
2015 45 kilo olmuş tekrar 102 kadar düşmüş tüm sonra yaşadığım sorunlardan dolayı 118 kadar çıktım
2015 verdiğim yüksek kilolardan dolayı hormonal dengem bozuldu o gündür bu gündür menopoz sıkıntısı ile uğraşıyorum diyetin tek yan etkisi bu oldu yoksa günü hatta vakti bile değişmezdi hastaligimn sonra duzenlesin diye ilaç kullandım hormol ilaçları oda kilo yapınca bıraktım süreci kabullendim haziran sonu temmuz başında 116 ile başlayıp 15 kilo gitti bu menopoz sürecinden önceki dönemde bu kadar zamanda nerdeyse 30 kilo yakın vermiştim
Ama çok şükür veriyorum ya
Kiloluyken yaşayacağım sorunlar daha çok olacaktı
Ayyy niye yazdım haaa diyetin yan etkileri icin
Spora pazartesi basliycam cicegeeemmmmMenüleri topladım da geldiiiimmmmm
Kız neden böyle menü ile geldinnn
3 dilim ekmek pattis 1 cıs
Sporunu sakın aksatma artı gelmesin
Ausum bi tırsmadım değilmenü özelden mi versen
Menğ çok iyi canımcım
Eğer sporunu yaparsan da yarına güzel bir eksi gelecek
Bence aksatma sporu
Oh mis gibi kahvaltı olmuş :)
Mmmmmmm bugün gayet güzel
Sabaha kadar temiz kalıyoruz fatmammm
Kız ne fenasın
Ama çok iyi olmuş hahahah şimdi kv düşünsün
Çok güzel bol prolu menü olmuş cocom
Afiyet olsun kuzum
Spor?
Tamam kuzumSpora pazartesi basliycam cicegeeemmmm
Bi de ben tam calismaya baslicam her sey ayarlanmis okulun acilmasina 2 gun.kala tayinim cikti :) es durumu beklemek icin ücretsiz izni uzattim.pat diye eve kapaninca daha kötü oldum Allahim.lafamda.ne berbat dusunceler vardi cok sukur atlattim.oglumla olmanin.keyfini ciksrmaya çalışıyorum. Ama dedigim gibi ben de notrmal degilim :) fazla pimpirikli bisey oldum ciktimEvet oda var haklisin bende doğumla calisma hayatini biraktim... ve eve kapanip kizimi büyüttüm aslinda kendi kendimi yordum normal bi anne değildim yani gormemis gibi cocuk buyuttuk akisa birakadim.....simdi ikinci olursa yineeve kapanirim korkusu tasiyorum depresyona girerim kesin....
Test günüm yarın.yani yarın belli olur belki diyorum,ama ben her ihtimale karsi pazartesi sabah ilk idrarla yapcam bebitomTamam kuzum
Senin bugün test günün değil miydi ?
Ay bence de cocoşum pazartesiyi bekle erkenden de yapma boş yereTest günüm yarın.yani yarın belli olur belki diyorum,ama ben her ihtimale karsi pazartesi sabah ilk idrarla yapcam bebitom
Adaşımasalyalı öpücük aeben
Adaaaaaaada81
Triplim yok muTriplimelek Megi
Ördeğim hala ban lı galiba mapuslarda üşüyor mu ki
TMam1 cicegeeemm benimmmmmmmAy bence de cocoşum pazartesiyi bekle erkenden de yapma boş yere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?