İyi gecelerİyi geceler tatlı rüyalaar
Geçmiş olsun aman inşallah olmazsın hastaAy migdem mi ağrıyor karnım mi bilmiyorum, soğuk soğuk tarafı terliyorum
Geçmiş olsun canımmmBenyatıyorum. Herkese iyi geceler. Sağlık önemli !! Nezle oldum ben . Allahım ilerlemeşin. Bebelerime kim bakar
Menü yazamam gene. Artık başlamamlazım
Sagol pohlu mali icime ne guzel su serptin laLeke kalıyo kız nası kalmıyo benim heryerimde su çiçeği izleri var oyuk oyuk özellikle alnımda
Shut Up ben 12 yaşında su çiçeeee olmuştum kızamıkla be kızılcıkla beraber bittane bilen iz kalmadı içini ferah tut , süt gibi tenimmmSagol pohlu mali icime ne guzel su serptin la
Flower totem yapiyorum kendi kendime su cicegi olmadigima dair.Olmayim yaa bide bunu cekemem dahaShut Up ben 12 yaşında su çiçeeee olmuştum kızamıkla be kızılcıkla beraber bittane bilen iz kalmadı içini ferah tut , süt gibi tenimmm
@MiuLego
Sabah
2 yumurta 1 kasik lor 5 zeytin 10 badem bol yesillik ve 1 salatalik
Aksam
5 kasik etli nohut
1 kase yogurtlu salata
Su 2 litre
Spor yarim saat yuruyus tempolu yokus yukari
Pişşştttişte herkesler uyuyunca buralar hp benimdii
sür tarlayı miu
Uğradım ya dün sabah
Sizi sarıp sarmalar Miu,az yemişsiniz derKeşke o menüsünü hergün yazsaO zaman bizim menüler çok masum kalır
Ben hallederim miu Allahın izniyle güven banaÖrdeğim şaka değil mi
Şaka
Yani bu kadarını bile bile yiyemezsin değil mi
Ama aşk olsun!!!!!!
Yahu yenir de korumada bu ekstra kilo alma menüsü ama
Spor da yok
Bi de yedim diye mutluluklar
Biraz daha yiyeyim de sadece kemik gevelemeyin şöyle etim budum olsun bari
Cumaya kar karbonlu menü görürsümmmm
Falakaya yatırıcam kesin bilgi
Karbondan gına geldi
O ördeği de ben yılbaşı masasına bak nasıl sunum yapıcam
El yapımı kendi yaptığım çikolot sosları krem şantilerle
Canım bu gece iyi geçti çok şükür. Yeni acıktım. Tamamen dengesiz beslenme sonucu diye düşünüyorum. Dün güzel beslendim rahat ettim. Sağol sorduğun içinNego canim nasıl oldun ? Aclik krizleri devam ediyor mu ??
Günaydın canım geçmiş olsun mide ağrısı çok zor oluyor inşallah bir an evvel geçerGünaydın
iyi pazarlar ben kv ye davetliyim
kahvaltıya
hala ağrıyor midem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?