- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
- 498
Ben bilmem ...
Yüzde 2 lik arkadaşların sırtları kambur oldu takımı taşımaktan ... sıra sizde ...
Sende ...
@CocoChanelmademoiselle da ......
YaKaMoZz-z da ...
@Antepia27 da ....
Öyle işte .... gösterin kendinizi ....
Hoşgeldin canım eşini gçnderdin mi
Heee temizsin yaniiiSorma kaptancım yine popişimin yer görmediği günlerden birine uyandımoğluma bir iki bişey almam lazımdı dedim iyice sıkıldı evde onu bi dışarı çıkarayım çıkış o çıkış eve giremedim eşimin işleri çıktı kvlerin evinin orda. Avmden direk oraya geçtik yemek hazırla oğlanı uyut topla vs bide arkadaşlar aradı eşimi gitmeden görüşelim diye onlarla buluştuk. Geri dön oğlanı al eve gel derken gün bitti zaten. amaa terrrtemizim sıkıntı yok
Yarın bana tartıyı söyle sen yineİnşallah
Üzülme kız Allah başka türlü ayrılık vermesin 3 ay gelip geçerYok kuzum daha pasaport vize işlerine uğraşıyolar 27sinde gitcekler
Tamam söylerim kaptan
Menülerin geliştirilmeli ...
Sporun tırt ...
Katılımın güzel evladım ...
Sende %1.5 luk performans kokusu alıyorum en az ...
Bu akşam günah keçileri biziz belli. Resmen şarjör boşalttı üstümüzeAynen ya
İyi gecelerBen yatayım artık hepinize iyi geceler hayırlı güzel bir sabaha uyanalım inşallah
Leslie yap kız pınarBu akşam günah keçileri biziz belli. Resmen şarjör boşalttı üstümüzeHer öğün tam buğday ekmek yesek bu kadan laf yemezdik.asıl tam buğday ekmek cıss. Tb ekmeğe hayır
Savaş açıyom tb ekmeğe
Ortalığı bulandıriim dedim gene kurtulamadımLeslie yap kız pınar
Şimdi yazıyodum bendee :)Heee temizsin yaniii
Menü nerde?
Haftada 2 yada üç gün ekmek yiyorum...Bu akşam günah keçileri biziz belli. Resmen şarjör boşalttı üstümüzeHer öğün tam buğday ekmek yesek bu kadan laf yemezdik.asıl tam buğday ekmek cıss. Tb ekmeğe hayır
Savaş açıyom tb ekmeğe
Menü çok iyi canımcımŞimdi yazıyodum bendee :)
Sabah 10:00
1 az yağda yumurta, 1 kk peynir, 5 zeytin, 1 tk tahin-pekmez, 1 dilim çavdar ekmeği
Akşam 19:00
Yarım kepçe süt çorbası, 3 köfte, 1er kaşık ıspanak kavurma, pırasa, hşl brokoli, salata
Su 2 lt.
Spor 1 saat oğluşla yürüdük. 1 saatte avm de uyutmaya çalışırken bebek arabasını ileri geri sallamak suretiyle kol bacak kaslarım geberdiyatmadan da 3x50 mekik yapcam şimdi :)
Ortalığı bulandıriim dedim gene kurtulamadımsöz iki gün 6 mil yapcam bu akşam yapmiyim nooluur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?