Ağzıma sürmem koklamam bile
Yok ya ne yemesi
Ece çok güzel yapıyo gız
Niyeki liste icin kilo alma şartı varsa bende alayımAma ben listeye gircem kilo almaya çalışıyom ki
Sağol canım. Yediklerimi dengelesin diye ikişer kaşık koydum her öğüne, acıkırsam yoğurt yiyicem bundan sonraeflal günaydın cnm
geçmiş olsun dün yazacaktım unuttum
o iki kasik yoğurtlari 1 kase bile yiyebilirsin cnm
şok diyet sonrasi oluyor öyle
Aynen canım bence şoktan oldu
Çok şükür canım daha iyi olsun inşaallahDonmedim eflalim yoldayim bugun. Aksama variriz insallah.
Annem de iyi gordum rahatladim guzel gecti.
Canım bur haftadır açlık mide kazınması sinyal veriyordu, cuma gecesi çok kötü oldum, midem kazınıyor ama dedim geçer birazdan her gece oluyor çünkü, en son kazınma şiddeti çok arttı peşine midem ağzıma geldi, sonrası şiddetli baş ağrısı halsizlik, bütün gün kazınan mide. Şükür bu gece iyi geçti.Ne oldu kuzum hayirdir insallah
E hakediyoriyi yapmışsın
Canım nerdeyse haftanın iki günü hep şok yaptımSabahınız ve pazarınız hayrolsun canlar
Eflsl iyi olmana sevindim canım ne diyeti yaptın sen şok mok ?
Ausum babanmı gelmişti ay ben atlamışım gözün aydın
Hande kuzum suiçegimi geçiriyordu hay allah . Geçmiş gitmiş olsun ..
Banum afiyet olsun devetliymişsin.
Efserim , igdem
Tamam canım bundan sonra öyle yiyicemGünaydınlaaaaaaaaar
Kahvaltı faslından önce bi bakayım hele dedim .
@nar_cicegim canımmm annenden ona iyi görerek ayrılmana çok sevindim , yoksa aklın kalacaktı çok . Daha da iyi olsun inşallah .
@masumm canımmm şimdi bi gör kv ni ağrı mağrı kalmazgeçmiş olsun çok .
Nego kuzum dün sana yazacaktım unuttum , yahu ne güzeldi menün dün... o tarz menülere pişman olup kendine Çin işkenkesi uygulama bi daha
@vorones sana da çok geçmiş olsyn.
@aeben gülümevet babamla büyük buluşma oldu nihayet . Bendeydi . Yarın dönüyor.
Çok geçmiş olsun canım1 haftadır güzel yiyorum aslında ama üşüttüm sanırım Ausum. Mide bulantısı, ateş, halsizlik, ishal ne ararsan var
Öpünce geçti ama
Sağol canımIlık ballı serbet birebir mideye
Gecmis olsun beslenmeden kaynakli demek
Annecigin iyiymis Allah daha iyi etsin
Yaaaaaa de hele sen neyi güzel yapiyon manti baklava sarma de deEce çok güzel yapıyo gız
Yoksa listeye giremem vercek kilom yokNiyeki liste icin kilo alma şartı varsa bende alayım
Cıs cos ismi anıyoz mu ece aşk olsunYaaaaaa de hele sen neyi güzel yapiyon manti baklava sarma de de
Ayyy aus iskender palayı görünce bir heyecanlandım
Gebe Kadın Menüsü
08:45
3 ceviz içi 2 kuru kayısı
Ihlamur
11:30
1 dlmden kepekli peynirli yağsız tost
Süt
2 çatal yumurta
14:30
2 trabzon hurma
1 kase tarçınlı yoğurt
17:30
Iskender palayakitap imzalatıp , kriliçe elizabethi ziyaret ettim
Eve geldim yusuf illa anneeeee kurabiye canavarını açsana dediyiyelim ayyyy izleyelim ... 3-5 tane dk izledik .
Tertemiz menüm
Kriliçe gızAyyy aus iskender palayı görünce bir heyecanlandımsonra çaktım a ha ha trilice haa
Ay bayıldım ya süper. Kaçamak yapana kötü örnek oldu bu menüKraliçe gız
Allahım kimse örnek almasa bariAy bayıldım ya süper. Kaçamak yapana kötü örnek oldu bu menü
TamammmmYoksa listeye giremem vercek kilom yok
Sen dur durduğun yerde
Bak yaEsimin bugun isi yoktu dedim oglan uyaninca sende bu gece tamam dedi.Uyanmadi essoglusu
Sürgün yerin miu ya olur ancak gülüm gel beklerimTamammmm
Ben pasaportumu hazir edeyim bari sürülürsem neme lazım
Diger gecelere göre iyiydi cok şükür :) gece 12bucukta bi de sabah 6da mamasina kalktiBak ya
Şans berna aman uyanmasın güzelce uyudun mu:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?