Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Uyurken mesajına ek yapem. Veroo nerde baskule pil...

Sen hamilelik bitince eski haline donersin demi hani su nazi kampindan hallice ruzgarları estirdiğin haline

Bilmem dönmem herhalde ben kırıyorum döküyorum çok ...böyle geyik geyik :)

Gördüüm. Doğru diyoki. Üç gündür çıkmadım .bu kadan ilgiye alışkın değil utandı gelmiyo

Benimki de yabancı yerde çekinir gelmez

Ausencia sağlık la bebisini al kucağına hormonlar dengesini bulsun alirsin evladiyelik sopanı eline bence yaniiii
evladiyelik ve ben

Ay bayıldım ya süper. Kaçamak yapana kötü örnek oldu bu menü

Aşk olsun ne demek kötü örnek ... kilo vermek istiyip böyle yiyene şifreli şifresiz miu dayağı

Heeeeee ye sen yeee .... anca ye

Wuuuu 65 mi oldun . Ay ne güzel . Bebis mutlu olsun sen ol da veririrz kız kapiii

Veririz inşallah

Ay ne beter bişiydir o gazoz mod..işler bekler ama gözün açılmaz sürekli o işleri düşünürsün ama yapamazsın bebeler birbirne girer müdahale edemezsin içinden bağırırsın bebelere ama dışarıya uhms sbfmkdkakjs sesi çıkar kimse tınlamaz uzun zamandır olmadım öyle malum evdeyim..
accuk da kitap okuyayım gözlerim acıdıı. yarın da çalışırız

dan brown-başlangıç kitabına başladım bakalım nasılmış
Sen dün bu yazıları yazarken ben filmini izliyodum miu hani filmi de var kitabı sabote etmiş gibi olamyımda
Deynep senin mesaj en başta kalmış kaçırdılar herhal..sana da kocaman günaydın
Maşallah Ahu
Kilo fazla iken yaş ya fazla gözüküyor. Zayıflayınca aynı zamanda gençlesiyoruz. Eşin ne diyor zayıflamana.
Ne desin hiç tepki vermiyo du kilo verirken hatta sabote etti her fırsatta..çünkü gençleştim ve deli kıskanıyo.adamın bi dünya çevresi var iş bulmam için kılını kıpırdatmıyo
bu fotonun orjinalini görenler 45 den 25 e inmişsin diyolar.anası kızı dyende çok oldu.kaybetmek istemiyorum ya korkuyorum kilo almaktan

Aman dikkat et kuzum midene zarar verme

Acmamasi daha mantikli olmus.

Hiç rakbemde pas vermiyor niyeki
Miu kaptanim geleli bı nazlı oldukki
Hee kaptanim da @MiuLego sınıf mevcudu okuyup selam sabah etti Fatma yok
Anam ilgi istiyor mortim ben ilgimi cuma sana gosterecem merak etme sen

Heee canım foto atmıştım geri vazgeçtim
Dün sporum menüm temizim kaptanim
Hiç hafta sonu spor yapnam 50 dk sporum oldu
Sen de beni etiketlemiyon ne haber ama ben goruyom demek temizsin

Merhaba kaptanim. Kayinvalidemlerdeyim. manti yapiyo simdi. Ama ben yemem. Zaten sevmem ki :)

kız evlen evlen, çocuk yapma kısmına bişey demiom daha benim toto yemiyo yapmayı(30 yaşındayım, 34 e kadar yolu var)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…