Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ay nehirnil111 ben burda begum75 de görünüyorum bemim yine kafam karıştı sen beni etiketle deyince

Heee tamam o zaten o is hep öyle olur bende ne vakit babaya emanet etsem ortalik süt liman bu işin raconu bu demek

Hiç rakbemde pas vermiyor niyeki
Miu kaptanim geleli bı nazlı oldukki
Hee kaptanim da @MiuLego sınıf mevcudu okuyup selam sabah etti Fatma yok

Selam güzeller dün hiç gelemedim sabah okulda anne baba eğitimindeydim öğlene kadar ordan çocuklarla eve geldim komşudan küçüğü aldım evi şöyle bi topladım çocuklarla dışarı çıktık masa tenisi oynadık bir bir buçuk saat kadar ordan kv ye orda da yemek çay vs akşam oldu sonra bir kısım bebeleri babaannede bıraktık biz gece film keyfi yaptık hiç gelemedim en son sızmışım koltukta kaptanım masa tenisi spordan sayılır mı lakin başka bişey yapamadım 30 dk yürüyüş 1,5 saat masa tenisi kaç puan eder ki

Sabah ben de günaydın mesajı yazmıştım ,beni atladınız anmadınız ,sevmiyorsunuz beni,iplemedinz beni
Çok üzüldüm,çok sinirlendim.Ben sinirlenince yemeği çok yerim ,gidem de birşeyler yiyeyim Bugün kü cıslarımı size armağan ediyorum ,sorumlusu sizsiniz ,vicdan yapın hee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…