Kız oyun masa tenisi ama masadan çok her yerde oynadık masa tenisi değilde kaçan topları tutmak soor olabikir henüz öğrenme aşamasındayım
Dur bulacam şimdi başlangıç yazıyodu filmde rüyalara giriyodu
He he aus hee
O filmimi hiç unutmam ilk doğumuma bi kaç hafta kalmıştı ablam bingöl de öğretmendi annemlerde ona gidyodu bende gitmek istiyom ama herif izin vermez diye düşğnürken bi şansımı deneyim dedim doktor izin vermedi ama adama gidebilirsin dedi dedim ama yol 15 saat sürüyo ama maceraperest ruhumun gözü kördü otobüsü yolda yakalayıp otobanın demirlerinde karnım burnumda hoplaya zıplaya binmiştim otobüse bu filmde yeni çıkmıştı orda izlemiştim ilk bebem karnımda her sahnede hopluyodu sene 2006 izlenme yeri Bingöl
Sağolun varolun kızlar inşallah devamı gelir
Ben çalışkan öğrencinim dimi miu
Bir tek benHep ben
Fatma annem 10 kiko verdi maşallah 80 idi şimdi 70 oldu..Hava kapalı bizim memleket genelde güneşli olduğu için seviyorum özlüyorum böyle havaları bı çıkıp yürüyüş yapasim var bakalm
Fatma annem 10 kiko verdi maşallah 80 idi şimdi 70 oldu..
Iki öğün beslenmesini anlatmistim.
Valla oruc gibi hiç arada birsey yemiyorum diyor
Ayyy bende çok sevindim..Oooo maşallah kutlarım anaciguni
Ben çalışkan öğrencinim dimi miu
Bir tek benHep ben
Kız bunu biliyorum di caprio oynuyor sağlam filmdir 5 kere falan izlediö de bunu dan brown yazmadı anacım@MiuLego inception mış bizim izlediğimiz ama adı başlangıç hikaye dan brawn idi http://www.hdfilmcehennemi2.org/baslangic-izle.html
TamamMaşallah ahum hadi bu kadar yaptık bu işi bizde bitirip mezun olalim
1-1 olması heyecan kattı bu hafta
Bu hafta iyi olan kazansın
Haaa jillan ablaya selamlar geçen haftaki yaptığından yapsin
Bende lesli yapıyorum uzun zamandır yapmiyodum benim leslim senin jillani döver walk walk
Kaptanim beğenmedim fotoyu sana daha güzellerin aticam inşallah
Maşallah yahuAyyy bende çok sevindim..
Yakında bana yetişecek...
Şimdi hedefi 65 bakalım..
Yürüyüş yapıyor hergün bir saat kadar.
Afiyet olsun ohmutlu pazarlar kızlar
filtre kahvemi içiyorum şimdi. iyi geldi
kahvaltıyı şimdi mi yapıyon mium. uyudun herhalde o misssKahvaltı hazırlayayım ben de
harika kilo vermişsin ahucum. hadi bir de 60 a in de daha da güzel görün inşallah.Valla mükemmel. Ben de yapcam bi gün
Tabikide yok öyle bir günevet triplim en birinci çalışkan sensin
Tabi yediğin süreleri göz ardı ettik heralde
Kız bunu biliyorum di caprio oynuyor sağlam filmdir 5 kere falan izlediö de bunu dan brown yazmadı anacım
Tamam
Tabii tabiii canim hayaller yenmek hayatlar yenilmek bebeğimDaha 10 kilo var vericem tabisi sadece devre arası yaşadımada81 yı yenecem daha
Tabii tabiii canim hayaller yenmek hayatlar yenilmek bebeğim
Iyi olmana sevindim biraz cissiz seylerden bol yeCanım bu gece iyi geçti çok şükür. Yeni acıktım. Tamamen dengesiz beslenme sonucu diye düşünüyorum. Dün güzel beslendim rahat ettim. Sağol sorduğun için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?