Ne kirip dokmesi ya sana rastlayana kilolu kilolu dolaniyorduk ortada
Bilmem dönmem herhaldeben kırıyorum döküyorum çok ...böyle geyik geyik :)
Benimki de yabancı yerde çekinir gelmez
evladiyelik ve ben
Aşk olsun ne demek kötü örnek ... kilo vermek istiyip böyle yiyene şifreli şifresiz miu dayağı
Heeeeee ye sen yeee .... anca ye
Veririz inşallah
Bence de nazara geldikAmanin herkesler hasta olmus ya.cumleten gecmis olsun nazara geldik
Ahunun fotoyu sadece burdan görenler :) emin olun en az 20 yaş fark var arada .
Inanılmaz değişim yaşadı... amaaaaa yine 70 olduAhu060812
Daha 10 kilo var vericem tabisi sadece devre arası yaşadımMaşaallah canım harika vermişsinAma bu kadar vermişsin yolu tamamlamamışsın Ben olsam bu değişimi evrimleştirirdim En az 5-7 arası vermen lazım...
Sağol canım inşallah haftaya güzel bir hafta olur inşallah
Gecmis olsun eski mortimSağolun kızlar ekranı hala bulanık görüyorum ama bir tanesi düzeldi diğeri haftaya kadar sürecek
Sağol canım ekranı henüz bulanık görüyorum kaçırdığı yazılar olabilir ekrana henüz tam bakamiyorum
Ay bende foto atayım pazar motivasyonu olsun size
Eki Görüntüle 2080396
Sağdaki fotoma yakınlaştırarak bakınız efenim
Sağol canım ay gormeyince hayat çok sıkıcı internet yok bişey yok tv yok hersey bulanık çok fena her ogunume havuç koyacam artıkGecmis olsun eski mortim
Geçmiş olsun çakılSağolun kızlar ekranı hala bulanık görüyorum ama bir tanesi düzeldi diğeri haftaya kadar sürecek
Noldu ördeğim tartı mı
Oyyy ahuuu tempoya bak heleeeeSelam güzeller dün hiç gelemedim sabah okulda anne baba eğitimindeydim öğlene kadar ordan çocuklarla eve geldim komşudan küçüğü aldım evi şöyle bi topladım çocuklarla dışarı çıktık masa tenisi oynadık bir bir buçuk saat kadar ordan kv ye orda da yemek çay vs akşam oldu sonra bir kısım bebeleri babaannede bıraktık biz gece film keyfi yaptık hiç gelemedim en son sızmışım koltuktakaptanım masa tenisi spordan sayılır mı lakin başka bişey yapamadım 30 dk yürüyüş 1,5 saat masa tenisi kaç puan eder ki
Beden vazgeçtin kiHeee canım foto atmıştım geri vazgeçtim
Dün sporum menüm temizim kaptanim
Hiç hafta sonu spor yapnam 50 dk sporum oldu
Seni unutursak yüreğimiz kurusun be
Sabah ben de günaydın mesajı yazmıştım,beni atladınız anmadınız ,sevmiyorsunuz beni, iplemedinz beni
Çok üzüldüm,çok sinirlendim.Ben sinirlenince yemeği çok yerim ,gidem de birşeyler yiyeyimBugün kü cıslarımı size armağan ediyorum ,sorumlusu sizsiniz ,vicdan yapın hee
Hatun taş ve seksüüüüAy bende foto atayım pazar motivasyonu olsun size
Eki Görüntüle 2080396
Sağdaki fotoma yakınlaştırarak bakınız efenim
PembiklimNefs ve mortisi kibarım @Nevreste haftasonu yoğunluğundalar galibaaaa
Takımın minik muzuuru @deynepnaz yok poh muhabbetinden daha buralara uğramamışşş
Kız kitap bir iki ay önce çıktı ne filmiiiiAy ne beter bişiydir o gazoz mod..işler bekler ama gözün açılmaz sürekli o işleri düşünürsün ama yapamazsın bebeler birbirne girer müdahale edemezsin içinden bağırırsın bebelere ama dışarıya uhms sbfmkdkakjs sesi çıkar kimse tınlamazuzun zamandır olmadım öyle malum evdeyim..
Sen dün bu yazıları yazarken ben filmini izliyodum miu hani filmi de var kitabı sabote etmiş gibi olamyımda
Deynep senin mesaj en başta kalmış kaçırdılar herhal..sana da kocaman günaydın
Ne desin hiç tepki vermiyo du kilo verirken hatta sabote etti her fırsatta..çünkü gençleştim ve deli kıskanıyo.adamın bi dünya çevresi var iş bulmam için kılını kıpırdatmıyo
bu fotonun orjinalini görenler 45 den 25 e inmişsin diyolar.anası kızı dyende çok oldu.kaybetmek istemiyorum ya korkuyorum kilo almaktan
ne güzel dedin nevomMaşaallah canım harika vermişsinAma bu kadar vermişsin yolu tamamlamamışsın Ben olsam bu değişimi evrimleştirirdim En az 5-7 arası vermen lazım...
Ay yusuf ödev yaparken onun yatağına uzandım ... gittim gidiyorum heee , ne tatlı uyku bastırdı
Selamlar herkese
temiz misin? spor yapıyor musun?Harbii dün hicc ugrayamadim..
Fırsatım olmadı Miummm
Isyanlardayimm benn tartı tırt yahuu akşam yattığım kiloyla uyaniyorum normal mi
Süpriz mi yapacak burden hoppp diye mi gidecek
Çok iyi bir değişim olmuş çok güzelDaha 10 kilo var vericem tabisi sadece devre arası yaşadımada81 yı yenecem daha
temiz misin? spor yapıyor musun?
öyleyse.. tartı cumaya süprüz yapar
Kız kitap bir iki ay önce çıktı ne filmiiii
Da vincinin şifresinde kalmıştır ahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?