- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Hoş bulduk tatlimHosgeldin
Daha iyi eflalim sukur düzenliyor sen nasilsin bugün daha iyi misinSağol canım, nasılsın kuzun nasıl oldu
Daha iyiyim canım. Spor deniycem bugün bakalım ne durumdayımDaha iyi eflalim sukur düzenliyor sen nasilsin bugün daha iyi misin
Bişey yok öyle dolmuşum sadece.Ben de yolladığına bakıyodum ordan duygulandım zaten.şrekten hüzünlenen bi salak ben varımdır heraldeDirek boyle geldi gozumun onune :)) modunu kim dusurdu gidip kiralim agzini burnunu
Sen hiç benim fotoma yorum yapmaAhu060812 oyle bi iki sayfa bakarken bi titresme oldu noluyo lan derken bi baktim ahu stone hanimefendi resmini koymus.
Insan 2 gun onceden haber verir resim koyucam diye vijjjdansiz
Sinemada izleyip ağlamıştım bi bölümündeBişey yok öyle dolmuşum sadece.Ben de yolladığına bakıyodum ordan duygulandım zaten.şrekten hüzünlenen bi salak ben varımdır heralde
Ay bende foto atayım pazar motivasyonu olsun size
Eki Görüntüle 2080396
Sağdaki fotoma yakınlaştırarak bakınız efenim
Bişey yok öyle dolmuşum sadece.Ben de yolladığına bakıyodum ordan duygulandım zaten.şrekten hüzünlenen bi salak ben varımdır heralde
Nasıl bişey hazırlıyorsun eflalim? Bende bişeyler düşünüyorum bizim sınıftakilerde tırt :)Kendimi çok seviyorum ya ben . Ne kadan datlu yetenekli çılgın fikirli bir kişiliğimyerli malı için anı çerçevesi yapıyorum süpriz çocuklara. Öğretmenin haberi var. Diğer velilere demedim gıcık olmasalar bari
Fenalığımdan değil ama, ne desem muhalefet oluyorlar, sınıf annesi de meraklı değil öyle şeylere napıyım yani içimde mi kalsın
Sağol kuzum
Lutfen mali ben ne gune duruyorum burda :)) shrek bi kere kendime en yakin hissettigim karekter.
Duygulanamayanlar var la kiymetini bil kendinin.
Bi ara duygulanma listesi yapiyim ben sana kendini yalniz hissetme
Sen hiç benim fotoma yorum yapmatabi ahu daş ahu afet
Tek ben değilmişim yani duygusallaşanSinemada izleyip ağlamıştım bi bölümünde
Anam bunları izledikçe tribe giriyorum zaten.igdedali insan videosu paylaş insan
Sağol canimmmAnca oldu kuzum ben erken uyandım da ablamın uyanmasını bekledim:)
Kolay gelsinnnnn
Bugünkü modum
Austan çok pis tırsıyom
Kendimi çok seviyorum ya ben . Ne kadan datlu yetenekli çılgın fikirli bir kişiliğimyerli malı için anı çerçevesi yapıyorum süpriz çocuklara. Öğretmenin haberi var. Diğer velilere demedim gıcık olmasalar bari
Fenalığımdan değil ama, ne desem muhalefet oluyorlar, sınıf annesi de meraklı değil öyle şeylere napıyım yani içimde mi kalsın
Geliyorum
GünaydınnnnAnaaam sert seviyor bu
Kndine hakim ol bernaaaaAksama misafirliğe davetliyim
Yarım saat kısa değil mi yeaaaKk ya bi girdim gözümün önüne bu geldi direkt
O değil de klibi çok kısaymış ya şöyle bi yarım saat olsaymış da izlenirmiş
Bonusum biliyorum farkındayım herşeyin. Arada yapıyorum oyüzden. Sırf romantikliğim altonda ezilme diyeAzimle daş delinir gorduk
Bu kadar romantik olman beni endiselendiriyo miu sana layik olma kaygisi cekiyorum
Ahaaaa
@Ahu060812 baaaak bons sana ne dedi baaak
Bonus mal bonus eşşekeflal bebbekk eflal rüyaaa
Ahu kim ya kim ahusenin yaninda bahsi bile komik
O an yazamayinca sonra unutmusumdur kuzumsiz benim idolumsunuz.
Ayrica resimlerinde de cok guzel gorunuyosun sen ve elbiselerin
Kizacan ama ben boyle gorunsem hic dert etmiycem kilomu
Sensin tombik topalakAnam bunları izledikçe tribe giriyorum zaten.Kaç zamandır twerk de yapamıyorum. Belim iyileşsin ilk işim o olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?