Bu yaşlarının tadını çıkar oğlunun.
Ergenliğe girince odasına zırt pırt girilmesinden bile rahatsız oluyorlar
Kız oyun masa tenisi ama masadan çok her yerde oynadık masa tenisi değilde kaçan topları tutmak soor olabikir henüz öğrenme aşamasındayım
Dur bulacam şimdi başlangıç yazıyodu filmde rüyalara giriyodu
He he aus hee
O filmimi hiç unutmam ilk doğumuma bi kaç hafta kalmıştı ablam bingöl de öğretmendi annemlerde ona gidyodu bende gitmek istiyom ama herif izin vermez diye düşğnürken bi şansımı deneyim dedim doktor izin vermedi ama adama gidebilirsin dedi dedim ama yol 15 saat sürüyo ama maceraperest ruhumun gözü kördü otobüsü yolda yakalayıp otobanın demirlerinde karnım burnumda hoplaya zıplaya binmiştim otobüse bu filmde yeni çıkmıştı orda izlemiştim ilk bebem karnımda her sahnede hopluyodu sene 2006 izlenme yeri Bingöl
Sağolun varolun kızlar inşallah devamı gelir
Helal olsun valla ...benden hürmetler anneyeAyyy bende çok sevindim..
Yakında bana yetişecek...
Şimdi hedefi 65 bakalım..
Yürüyüş yapıyor hergün bir saat kadar.
Çözkök
Listeye girince tırsıyom ben şuan değil eflalim şuan zaten kilo alma aşamasındayım ya
@igdedali insan videosu paylaş insan
Aaaaa aaaaaaaaaa neden ya ?Tartı popişini döndü bana
Nilişko arada senin starları yürütmeye çalışıyoooAhu bu hafta bendesin
Sen bir hiperstarsin
Biz ahuyu daha çabuk zayıflatmak istiyoruz o yüzden paylaşıyoruzNilişko arada senin starları yürütmeye çalışıyooo
Biz ahuyu daha çabuk zayıflatmak istiyoruz o yüzden paylaşıyoruz
Ausummmm kafa 1 bir milyon bolancuk olmuş yuppi yeaaahhhhhhhhhElime saç fırçasından mikrofon alıp ayna karşısında ... aynı çatı altında aşkımız bir yalanmışşşşşşş ı söyledipim yıllar .... ahhhh ahhhh
Sene 1980 lerin son demleri ...
Kov bostancı danayi yemesin lahanayiiiiiiMiuuuuuuuu danalaaar bostana girdiiiiiiiiii
Uyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan
Ausummmm kafa 1 bir milyon bolancuk olmuş yuppi yeaaahhhhhhhhh
Çok normal ausummmm seni kafaAaaaa neden kafan öyle oldu waytım
Bak bana
Kov bostancı danayi yemesin lahanayiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?