- 3 Ocak 2016
- 8.208
- 32.562
- 478
- 37
Ben bi aralar diyetisyene giderken rimel sürmeden giderdim agir cikmayayim diyeEn az 100 gr eksi ne diyosun sennnn
Ausummmm bak.simdi senin için tartildimHeeee tamammmmm
Orası ana kucağı kadar güvenli
Ekmeği sabaha çek balım akşamları karbondan uzak dur süper menü olmusssssssSlm Kızlar menü bildirimi @MiuLego
Kahvaltı öncesi activia
Kahvaltı 10.30
Bir haşlanmış yumurta
Bir muz
3 ceviz
Bir bardak süt bir tatlı kaşığı bal ile
Ara 2.30
Bir nar
Akşam 17.00
1,5 kabak yoğurtlu (az yağ ile fırında)
Bir dilim çavdar ekmeği
O kadar diyosun yaniBen bi aralar diyetisyene giderken rimel sürmeden giderdim agir cikmayayim diye
Sağol canım hiç yemicemtim de yarım tabak anca çıktı yemeğim doymam diye yedimEkmeği sabaha çek balım akşamları karbondan uzak dur süper menü olmusssssss
Hadi bakalım inşaallahDaha 10 kilo var vericem tabisi sadece devre arası yaşadım @ada81 yı yenecem daha
Birileri yapmak zorunda:)
Çok güzel olmuş
Alayim tarifi lutfennnEki Görüntüle 2080540
Karnabahar kısırı yaptım...Kısır hayranlarına şiddetle tavsiye ederim...Ben bayıldım...Ama tarif bakmadım kendim kafama göre takıldı...İsteyene tarif verebilirim...Saat erken diye ekledim ama
Bekleyenin bir yüzü eksi vermeyenin iki yüzü felsefesindeyim kaptanDünden sonraeksi mi bekliyodun
Çok güzel olmuş bayıldımEki Görüntüle 2080549
Triplimelek Megi bu a şapkası. Çerçevenin alt kısma sınıf adını birde 2017 yazdım.
La ben sen gibi yesem 2 kilo artı gelir ertesi güne bacı hala eksi derdindesinBekleyenin bir yüzü eksi vermeyenin iki yüzü felsefesindeyim kaptan
Ayyy yanlarım şiş şiş ausum aynenAaaaa aaaaaaaaaa neden ya ?
O kadar dikkatli olmana rağmennnn ... ödem mi ki ördekim
Artı geldi de 2 değil şükürLa ben sen gibi yesem 2 kilo artı gelir ertesi güne bacı hala eksi derdindesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?