Bende kisir hastasıyim ama karnabaharla guzel olmaz diye yanasmiyorum..
Aynı fikirdeydim ama uzun süre beklettiğim için bugün pişman oldum.Keşke öğrendiğim zaman deneseydim...Bende kisir hastasıyim ama karnabaharla guzel olmaz diye yanasmiyorum..
Ayy çok güzel olmuş şapkası daEki Görüntüle 2080549
Triplimelek Megi bu a şapkası. Çerçevenin alt kısma sınıf adını birde 2017 yazdım.
Aynı fikirdeydim ama uzun süre beklettiğim için bugün pişman oldum.Keşke öğrendiğim zaman deneseydim...
Bende deniyeyeyim o zamanmutlaka denemelisin ada çok güzel oluyor ben çok yerdim eskiden
Ben önce buharda biraz pişirdim sonra rondoda çekip biraz yağda çevirdim..Güzel olduBende deniyeyeyim o zaman)
Okudum tarifini ekledim favorilere yaparken okur harfiyen yaparimBen önce buharda biraz pişirdim sonra rondoda çekip biraz yağda çevirdim..Güzel oldu
Tamam canım inşaallah sen de beğenirsinOkudum tarifini ekledim favorilere yaparken okur harfiyen yaparim))
Ayy çok güzel olmuş şapkası da
Ellerine sağlık canım
Geçmiş olsun canımEvet kaptanım,kulak çınlaması var, iğne oldu ilaç alıyor ama fayda etmedi ilaçlar yan etki yaptı
Canim etten zarar gelmez diyette pro candir yiyebilirsin...Sabah11:00(limonlu su)
Yarım kk deri peyniri
Yarım dom
Bir yumurta haşlanmış
Bir dillim kepek ekmeği
Öğlen yok
Ara
Mandalina
Akşam18:30
İki şiş mangalda et(yağsız)
Bir tane pirzola
Roka salatası
Ayran
(Şişdeki et yarım şişti şişe çok koymadık misafir ağırlayınca yedim mecbur inş artısı olmaz)
Su:1.50 dahada içiyom
Spor:akşama yapacağım söz şimdi gtti misafirler
@MiuLegonehirnil111
5 ocak benim küçüğün doğum günü. Güya benim de 58 olacağım gündü
Şahane bir Fransız mutfağı lö efser afiyet olsun17 aralık menüsü
Kahvaltı : Soğanlı mantarlı lö omlet, peynir, zeytin, dom, sal, 2 dilim ekmekto
Ara: 1 dö trabzon hurması ,3 kaşık yoğurt
Öğlen : 4 kaşık lö et döner, yağsız salato, 2 lokma ekmek
Ara : Bir avuç fındıki, lö kuru kayısı
Akşam : 1 kase mercimeko çorbası, yoğurt yatağında köz patlıcan & biber salatası, 2 kaşık lö taze fasulye
Su: 2 litre
@MiuLego
TisikkirlerŞahane bir Fransız mutfağı lö efser afiyet olsun
Dün bumu izledik bizim kuzularlaEki Görüntüle 2080367 seviyomsiziöpüyomsizi. iyi uykular olsun muuuuuuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?