Halan matrakmışAy kizlar halam yogurtlu salata yapmis ben yogurt sevmiyorum diye diyettyim diye de salatanin yogurtsuz yerinden ayirmis.
Size salatanin icindekileri sayiyorum:makarna, haslanmis patates,nohut,manti,marul,dereotu
Halacim yemem diyorum ama salata hepsi de haslanmis zarar gelmez onlardan diyo.etme gitme 10 dilimden fazla ekmege denk surasi diyorum ama yemegin ustune yesen zarar ederdi yemek yemezdi zarar etmez diyo
Ayy masum geberdimi gebeyim diye okudumheyo geberdim
elmali kurabiye yaptım
hamur mayaladim
o arada balık yaptım
yemek yedik ortalık topladım
açma yaptım patates li
mutfak balkon süpürdüm sildim
.yeni oturdum
yarına yemek yok
mantı yaparım dedim artık çok severler zaten .
@Ausencia meydan sana kalmış bacim
pek evlenmişsin
Çözkök
Listeye girince tırsıyom ben şuan değil eflalim şuan zaten kilo alma aşamasındayım ya
Miu'ya soralım uygunsa bu salatadan biz de yapalımAy kizlar halam yogurtlu salata yapmis ben yogurt sevmiyorum diye diyettyim diye de salatanin yogurtsuz yerinden ayirmis.
Size salatanin icindekileri sayiyorum:makarna, haslanmis patates,nohut,manti,marul,dereotu
Halacim yemem diyorum ama salata hepsi de haslanmis zarar gelmez onlardan diyo.etme gitme 10 dilimden fazla ekmege denk surasi diyorum ama yemegin ustune yesen zarar ederdi yemek yemezdi zarar etmez diyo
Uygun tabi canım çivili sopa acıkmıştırMiu'ya soralım uygunsa bu salatadan biz de yapalım
Aman be hemen çivili sopayı ne karıştırıyorsunUygun tabi canım çivili sopa acıkmıştır
Tabii kız listeye degilde ilk ben 65 olacam ... değiştirdik coşkuyu
Ayy masum geberdimi gebeyim diye okudum
Hahay o senin hüsnü kuruntun nerde jillop gibi jillian nerde leslie teyzem ohooooooMaşallah ahum hadi bu kadar yaptık bu işi bizde bitirip mezun olalim
1-1 olması heyecan kattı bu hafta
Bu hafta iyi olan kazansın
Haaa jillan ablaya selamlar geçen haftaki yaptığından yapsin
Bende lesli yapıyorum uzun zamandır yapmiyodum benim leslim senin jillani döver walk walk
Kaptanim beğenmedim fotoyu sana daha güzellerin aticam inşallah
Bende acmiyom o videolari taki twerk nedir diye videoyu acip anammm deyip kapatana kadar ondan beri acmıyom
Işte bu tam odada istememe yaşına gelince ... ötekinin odasına girecemtam ayarladım ben
Doğuraydın yollarda da görürdüm seni .
Helal olsun valla ...benden hürmetler anneye
Sırtından sopayı eksik etmeyeceğimmmmmm
Ben o ikisinin yolladığı hiç bişeye tıklamıyorum bile
Aaaaa aaaaaaaaaa neden ya ?
O kadar dikkatli olmana rağmennnn ... ödem mi ki ördekim
Içine kafamı koyasım geldi
ohh iyi ya korkmuştumCanim etten zarar gelmez diyette pro candir yiyebilirsin...
Harika menü canım afiyet olsunSlm Kızlar menü bildirimi @MiuLego
Kahvaltı öncesi activia
Kahvaltı 10.30
Bir haşlanmış yumurta
Bir muz
3 ceviz
Bir bardak süt bir tatlı kaşığı bal ile
Ara 2.30
Bir nar
Akşam 17.00
1,5 kabak yoğurtlu (az yağ ile fırında)
Bir dilim çavdar ekmeği
ayyy ellerine sağlık nevoşum bbende deneyeceğim enfes görünüyyyEki Görüntüle 2080540
Karnabahar kısırı yaptım...Kısır hayranlarına şiddetle tavsiye ederim...Ben bayıldım...Ama tarif bakmadım kendim kafama göre takıldı...İsteyene tarif verebilirim...Saat erken diye ekledim ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?