hamdolsun hemşom, iyi diyelim iyi olalım, sen nasılsın bitanemHemşom nasılsın
begum75 kuzum sana yazdım gitmedi, 2-3 kg nedirki senin için vereceksin bak. hem sporda yapıyorsun baya baya inceldiğini düşünüyorum. ben tembellikten sporda yapamadım, bir başlasam gerisi gelecek eminim.
Aaa hadi ya:) neden pekiCanım hamileyken sakatat yenilmez bir daha ki hamileliginde aklında olsun
Kim yaptı bunu
can kaptanım düzelecek biraz sancılı oldu ama olacak, yeniden devam edeceğim, sizler iyi ki varsınız yoksa daha kötü olurdu benim açımdan
bi başlayıp bi bırakmaktan yoruldum aebenim.
olacağım bitanem, sizlerin desteği beni çok motive ediyor
eflalim aman diyeyim, ipin ucu bir kaçınca yakalamak zor oluyor. sakın bırakma..
nehirnil111 bu hafta sporlarım
cuma 20 dk yürüyüş*2,5= 50
cumartesi pazar yok
pazartesi- salı 20 şer dk yürüyüş = 50+50
çarşamba 1 saat yüzme 20 dk yürüyüş 240+50= 290
bu gün ise yine 20 dk yürüyüş=50
Bu hafta da öyle olcak mium benim,bu arada ben bu haftadan sonra ya izin alam ya da mezun olam miusum,valla kibrit çöpü kadar incecik kaldim eşim hastalanacaksin artık cok zayifladin diye kiziyohadi beeeeeeeeeeeeeee
kız coco geçmişe baktım da demin.. sen hafta 1.9 lar 1.6 lar çatır çatır eksilerle geliyormuşsun ya
kaptanım güven bana bak vereceğim , sınıfın en çalışkan öğrencisi ben olacağım
akşam biraz azaltmalısın begüm, çok fark ettirir sana,sarayca spor yapıyorumda anca yediklerimi eritiyorum işte,eksiye geçemiyorum bir türlü,takılıp kalıyorum hepaslında çok yediğimi düşünmüyorum ama demekki yiyiyorum ama bu haksızlık
inceldiğimi düşünüyorum evet o konuda haklısın
mezun oluyorsun akıllım ne izni yahuBu hafta da öyle olcak mium benim,bu arada ben bu haftadan sonra ya izin alam ya da mezun olam miusum,valla kibrit çöpü kadar incecik kaldim eşim hastalanacaksin artık cok zayifladin diye kiziyosabah tartildigimda 52.8 dim
Vayyyyy güzel olmuş,afiyet olsun
Yanlız her defasında o linke bulup tıklamak çok sıkıcı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?