Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

begum75 kuzum sana yazdım gitmedi, 2-3 kg nedirki senin için vereceksin bak. hem sporda yapıyorsun baya baya inceldiğini düşünüyorum. ben tembellikten sporda yapamadım, bir başlasam gerisi gelecek eminim.

sarayca spor yapıyorumda anca yediklerimi eritiyorum işte,eksiye geçemiyorum bir türlü,takılıp kalıyorum hepaslında çok yediğimi düşünmüyorum ama demekki yiyiyorum ama bu haksızlık

inceldiğimi düşünüyorum evet o konuda haklısın

Tabi ki iyi olacaksın sen hangi rakamları görmüş insansın sadece dinlenmeye ihtiyacın vardı demek ki Yüzme harika bir spor

hadi beeeeeeeeeeeeeee

kız coco geçmişe baktım da demin.. sen hafta 1.9 lar 1.6 lar çatır çatır eksilerle geliyormuşsun ya
Bu hafta da öyle olcak mium benim,bu arada ben bu haftadan sonra ya izin alam ya da mezun olam miusum,valla kibrit çöpü kadar incecik kaldim eşim hastalanacaksin artık cok zayifladin diye kiziyo sabah tartildigimda 52.8 dim

akşam biraz azaltmalısın begüm, çok fark ettirir sana,

Bu hafta da öyle olcak mium benim,bu arada ben bu haftadan sonra ya izin alam ya da mezun olam miusum,valla kibrit çöpü kadar incecik kaldim eşim hastalanacaksin artık cok zayifladin diye kiziyo sabah tartildigimda 52.8 dim
mezun oluyorsun akıllım ne izni yahu

telli duvaklı mezun olucuksun ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…