Elinden alan mı vardı yemeğiArtık doyana kadar yemek yemek istiyom
Favorilerine ekleYanlız her defasında o linke bulup tıklamak çok sıkıcı
Sonundaaaaamezun oluyorsun akıllım ne izni yahu
telli duvaklı mezun olucuksun ya
Yanlız her defasında o linke bulup tıklamak çok sıkıcı
ha ri kaaaaaaaaaaa
52.3 le mezun edelim seni.. sonra 54-55-56 aralığında koruma yapalım emiArtık doyana kadar yemek yemek istiyom
Hmm akıllı hatuna bak sen.Çok sıkıldığın bellipc deysem no piroblem 2 sayfada kk açık ordan oraya şak şuk
bir hevesle başladım yüzmeye, cuma gitmedim, çarşamba yine gitmeyecektim, bir tembellik var üzerimde, yatırdığım paraya acıdım da gittim.Tabi ki iyi olacaksın sen hangi rakamları görmüş insansın sadece dinlenmeye ihtiyacın vardı demek kiYüzme harika bir spor
bende cumadan itibaren menü paylaşayım, yoksa kaçamak çok oluyor.Sarayca @Makbule007
kızlar yazmadıkça kaçamaklar çogalıyor lütfen yazınn
Bende 53.9 uzun çok afedersinizha ri kaaaaaaaaaaa
52.3 le mezun edelim seni.. sonra 54-55-56 aralığında koruma yapalım emi
Sonundaaaaaartik mideme birseyler girsin istedigim herseyden yemek istiyom akşamları doymak istiyorum,eğer 1 2 kilo alırsam yine listeye alirsin beni emi
Mesajını yazdığın yerin altında favorilere ekle yazısı var ya ,kib yaparken hiç mi görmedin orayıNasıl yapıcam onu
Git kuzum ya ne güzel yüzmek acayip streste attırıyor insana bayağı acıktırıyor ama kalori yakması da harikabir hevesle başladım yüzmeye, cuma gitmedim, çarşamba yine gitmeyecektim, bir tembellik var üzerimde, yatırdığım paraya acıdım da gittim.
benim hemen iş yerimin karşısında
bende cumadan itibaren menü paylaşayım, yoksa kaçamak çok oluyor.
Evet deynebim mium aliyo ac bırakıyor beniElinden alan mı vardı yemeği
Aramızda yaklaşık 1 kilo varBende 53.9 uzun çok afedersiniz
Tamam mium da neden 6 ay sonra6 ay sonra :)
ama abartmak yok cocom
ölçülü tadında..
sakin sakin
koruma çok zevkli
bak kilovermek kolay olmadı
adtein bile düzene girdi.. birdaha öyle kilolara çıkmak yok
hele bi yarın mezun ol da.. 52.3 ile mezun ederim
iftiraEvet deynebim mium aliyo ac bırakıyor beniyiyincede sorumsuzsun diyo bagiriyo ama artik ben sirami savdim listedekiler düşünsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?