Vay vay vay denişik bir bakış açısıkorku salmaya çalışıyor
biz bu oyunlara gelmeyiz
nasılsa yenileceğim psikolojisiyle yesin ece ki benim kazanma ihtimalim olsun diyor
çakal Fatma
Aksam erken yattttttttt:)birgun deneEki Görüntüle 2082065 git uyku git git
günaydın kuzucum
bu hafta böyle olsun,sen benden düşmede,haftaya daha iyi yaparsın
sen sabah sporuna mı başladın
sinema nasıldı tavsiye edermisin?
benide alın Eki Görüntüle 2082070
Hatun bizi patlatmis çatlatmis ama senin meta ausu bilem yaniltti ne haberKadılar diyorlar ya ay ozguvenim yerine geldi mende siskoyken bile olan özgüven zayiflayinca ne olur patlar ecede bu işe çatlar
Hee kaptan sende bittin koçluk yaptığın ecede ikimizde yiycem partide en çok size göbek aticamm
Sen ne diycenyapma Fatma yenme Fatma ben ettim sen etme bı hata ettim rakip oldum seni kaptan bile tesellisi edemeyocu
Tabiii tabiii kaptan yanlış taraftaydin ama seni tanıdım sen ezilenin yanında olmayı seven birisin ne yapalım eziklerrr
Hepsini yapEv almış başını gitti Fatma'nın kafa dumanlı bugün sporda yok
Herisi bırakıp spora gidesim yağmurlu gibi kapalı hava yatasim bı çay yapıp TV takilasim var ama ne yapacam daha karar virmedim
Begum.yolunu gostermisbi kahve yap o gazla evi topla,hazır ısınmışken peşinden bi spor patlat ablacım,hiç üşenme üşengeçlik virüs gibi hızlıca yayılıp insanı esir alıyor,bu durumdan kurtulmalısın,yenilme diren ablacım
Icinden geciyorsa bile.deme daha kotuye gitmekten baska ise yaramazYoook kodeste daha çok vaktim olduçok tembelleştim ben. Bu yıl ben bende değilim. Temizlik yaparak ömrümü harcamıyım dedim işin suyunu çıkardım galiba
Dün de oduna çok sinirlendim çok. Hayata bakışımız çok çok farklı ben bu adamla nasıl evlendim bilmiyorumyüzüne de dedim. Hayata çok farklı bakıyoruz çok yanıldım senin hakkında diye.
İnsan kocası gitsin ister mi , umarım başka şehire görev verirler de sana rahatlatlarım dedim
Bem yokum mesela demi vaytÖzette ben olmayaydım eyiydi
Canım benimSensiz ozetmi olur deynepim
Senin kızın şerefine birer katmer patlattık @nehirnil111 de vardı yanımızda. Nehir dondurma koydu yanına üstüne
@MiuLego kaptan dedi ki hadi şu tulumbalardan da yiyelimben dedim yapma etme katmer üstüne tulumba iyi olmaz zar zor ikna ettim abla
Fıstıklı künefe yemeye
sonra da miu paçacıya gitti ben eve döndüm uyudum
Ha bide ahu test alacaktı elif arkadaş mı gelecek acaba
Deme öyle deme deme demeee
uçak bileti alıp yanına gelemHayır 99 gelirsem daha sarılıp agliycaktik gel emi sevmese de kussende gel fatihim
Canım benim
Öyle değil,menümü araya katmasaydın dedim
Sağol kuzum teşekkürler
cnm nice yaşalara iyi dogmuş
iyiki dogurmuşsunn
Ne heyecanlıııı olurduuuuutartıya kamera mı koydun
Yimeyin beni yaa süslendim o kadarCanım maydanoz suyu nu dene
Oooo Parti'nin en süslü ördeği coktatliymis önden rezarvanunuz hazır hanımefendi buyrun ooo açlıkla bu güzelliği yemessek iyi
99 oldum diye kutlamada cıs cos mu yemeyi planlayacaksınöbür cuma var daha
bu kadar güzel ördek görmedim
ne kadan ortak yönümüz var
saçlara laf yok enn ünlü kooooförde şeettimayyy bende ağlarım kiiiiiiiiiiiii
ama bak 99 görüp ertesine 100 geri gelirse
ayyyyyy saçların beni benden aldı
şiiişt bu tarz şeyler aramızda
Fazlasıyla kötü zatenIcinden geciyorsa bile.deme daha kotuye gitmekten baska ise yaramaz
ya niye yaaa niyeeeeee
ben de ben deeee
la miu seni fırınlayıp yiyecek az daha konuş da
500 grama çarmıha gererim maliyi
ay evet ya hadi artık
hmm demek bana asılıyorsun. başım bağlı didim sana
Bende seni öperimmmAusencia kuzucum kaybiniza uzuldum. Allah taksiratini affetsin. Allah rahmet eylesin. Mekani cennet olsun insaAllah
Yusuf paşama da geçmiş olsun canım
Elif'imi ve seni de öperim çokca
Benim herifle bi akrabalığı var mı acebabaaak yemek diyince nasıl da içinde başka bir ördek çıkıyor farkında mısn ?
gözünün feri geliyor resmen
ne diyosunnnnnnnnnnnnAhu060812
bak ben insaflıyım , artıları eksi 500 gr ma çevir dedim ... miu ne diyor ? eksi 500 ile gelirse şişe dizerim maliyi diyor ... ona göre
biir anlaşmamız vardı listeye girerkenya niye yaaa niyeeeeee
Bana bunlar sökmez desemm, seni özlediğimde instagramdan sana bakıyorum desemm
ben de ben deeee
ay evet ya hadi artık
Bu hafta bonus mortim istersen donmeyeyim yener beni ağlarım sonra bende ne gerek var ağlamaya bonusu yenip zevk almak varken
ben de ben deeee
ay evet ya hadi artık
Ausencia kuzucum kaybiniza uzuldum. Allah taksiratini affetsin. Allah rahmet eylesin. Mekani cennet olsun insaAllah
Yusuf paşama da geçmiş olsun canım
Elif'imi ve seni de öperim çokca
bak şu an inek gibi maydonoz yiyorum hiç anlamıyosun benibiir anlaşmamız vardı listeye girerkenödem olsa inerdi yahu onca şeye
hala artı ne demek
la yirim seniBana bunlar sökmez desemm, seni özlediğimde instagramdan sana bakıyorum desemm
kız ceketini atsan bonusu yenersinBu hafta bonus mortim istersen donmeyeyim yener beni ağlarım sonra bende ne gerek var ağlamaya bonusu yenip zevk almak varken
Cok geçmiş olsun bir an once kızında sende.toparlarsiniz insaallahsu çiçeğini döktü bitti şükür
aus 6 kilo verdi çocuk
idrardaki enfeksiyon gitmiyo
suprax bitti aguamentin bitti
3 hafrtada 2.antibiyotik bitti anlıycan
öksürmekten kusmaktan ateşten bi hal oldu
tekrar götürdüm doktora
dün gece hastaneye aldılar
serum tedavisi veriliyor
aus biz sabahçılar grubu kurduk haberin var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?