bak şu an inek gibi maydonoz yiyorum hiç anlamıyosun beni
nö ölökösö vör yöööööööööduydum duydum
akşam yiyip içip sabaha günah çıkarıyormuşsun sporla
beeeeenhasta kuzular ve kuzulari var sanırım. Kim tam bilmiyorum ama sifalar dilerim herkese
Yok canım benimle morti olan 2 kilo veriyor o yüzden sağlam tutmam lazım isila yirim seni
verecem tamam
numara yani
kız ceketini atsan bonusu yenersin
herkeslere yeniliyor bonusum
Tüh düştük yine tuzağabaaak yemek diyince nasıl da içinde başka bir ördek çıkıyor farkında mısn ?
gözünün feri geliyor
Yok abla ben 55 olcam sonra bi anda 52 ye düşecem ancak öyleSağolasın saydınım sarı papatya güzelliğimseni buralarda sık görmek ne güzel ... alacak mısın ördekin anahtarını yine ? bak seni tutacağım bu sefer ... sende artı çoktur şimdi kesin yersin ördeki
Sen ne istersen wer bana fark yapmazzla yirim seni
verecem tamam
numara yani
Sen ne istersen wer bana fark yapmazz
İnstagramdan gönder gelsinn :)
Yaa profilime biri bir şey yazınca bildirim gelmiyor demesen görmüycegörmüycem, sende olmasan düşünen yok
Herkes dediği de benimla yirim seni
verecem tamam
numara yani
tamammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmoyy kuzucum gecmis olsunkiyamam, iyi ol emi
Dondurmayı içine koyup sardım katmeriSenin kızın şerefine birer katmer patlattıknehirnil111 de vardı yanımızda. Nehir dondurma koydu yanına üstüne
@MiuLego kaptan dedi ki hadi şu tulumbalardan da yiyelimben dedim yapma etme katmer üstüne tulumba iyi olmaz zar zor ikna ettim abla
Fıstıklı künefe yemeye
sonra da miu paçacıya gitti ben eve döndüm uyudum
Yaa profilime biri bir şey yazınca bildirim gelmiyor demesen görmüycegörmüycem, sende olmasan düşünen yokaramızda şişttt
kız senden önceki tüm mortilerine de yenildi pınarımHerkes dediği de benim
kız senden önceki tüm mortilerine de yenildi pınarımsen tüm mortilerini yenersin ki zati
o insan değil
denizde kum bende arti kuzumSağolasın saydınım sarı papatya güzelliğimseni buralarda sık görmek ne güzel ... alacak mısın ördekin anahtarını yine ? bak seni tutacağım bu sefer ... sende artı çoktur şimdi kesin yersin ördeki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?