- 3 Ocak 2016
- 8.208
- 32.562
- 478
- 37
Ben bu naberi niye cicek abbasin sakire atismalari sonrasi soyledigi naber gibi okudum kiNaber ?
Gördüm pnu doğru
Cevap da vermedim
Öldürecek beni bu kız
Ben bu naberi niye cicek abbasin sakire atismalari sonrasi soyledigi naber gibi okudum ki
Hayırdır,hasta mı oldun yoksaiyi değilim ki
Yok zaten mezun olunca yükseeeek ihtimal hiç uğramayacak da.. baya iyi bi eksi söylemişti dün ama yarına ne olur bilemiyorum ki ben de .. cocoya belli olmuyor biliyon
Nasıl koruyacak bende onu merak ediyorum
Bu hafta sözü vardı sana 2 kilo ile mezun olacaktı ... tutabildi mi kiCocoChanelmademoiselle
Sağol canım inşaallahiyi değilim ki
Kıyamam ya
İnşallah yarına çözer sorunu nevom
Göndermedim ablası .. hafta sonu ile birleşsin ... toparlansın iyice ..Ausum ben söylemeyi unuttum sanırım ya hatırlamıyorum
Yusufa çoook geçmiş olsun.. kuzu okula da girmiyor evde dinlenip iyileşir inşallah
İşte bu yüzden hala burdayım miu. Ben mezun oldum bırakıp gitmedim. Tüm gelgitleri yaşadığımız yazdığımız bir saklı kapı gibi benim için burası. Bunu bir başkasına söylesem yargılayarak karşılık verir biliyorum ama burası anlayarak cevap veriyor. İster 50 li ister 100 lü kilolarda olalım değil mi. İyi ki burdayım ben.Ördeğimmm
Sen zayıfsın
Sen fitsin
Tartıdaki rakama kafa yormuyoruz
4 kilolara kadar oynar eyvallah üzül ama hep hep daha aşağısını istemek hastalık olur kuzum
Seni hasta ettirtmem ulen:)
Yok yok hasta değilim balım şükürHayırdır,hasta mı oldun yoksaYa da canın mı sıkıldı bir şeye
Oyyy amin amin inşallah anne öpücüğü güzel ilaç olur yakışıklıyaGöndermedim ablası .. hafta sonu ile birleşsin ... toparlansın iyice ..
Yarın öpeyim senin için hele şifa olsun
Geçmiş olsun canımGöndermedim ablası .. hafta sonu ile birleşsin ... toparlansın iyice ..
Yarın öpeyim senin için hele şifa olsun
Aynen ördeğim kesinlikle.. biz birbirimizi anlarız. Hem de iyi ki varsın evetİşte bu yüzden hala burdayım miu. Ben mezun oldum bırakıp gitmedim. Tüm gelgitleri yaşadığımız yazdığımız bir saklı kapı gibi benim için burası. Bunu bir başkasına söylesem yargılayarak karşılık verir biliyorum ama burası anlayarak cevap veriyor. İster 50 li ister 100 lü kilolarda olalım değil mi. İyi ki burdayım ben.
Yok yok hasta değilim balım şükür
Sağol nevommmmGeçmiş olsun canım
Öperim bende yusufu :) bu da teyze öpücüğü olsun ♡♡Sağol nevommmm
Kimi dövüyoz anlamadım kiKız kim dövüyoz de hele
Seviyoruz seni çook , öperizzz topluca geçer
Öperim bende yusufu :) bu da teyze öpücüğü olsun ♡♡
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?