Sanki diğer günler yiyorsunBen yemedim hatta 3 gün hafif geçirdim..
Benim aklıma saçma birşey takıldı.Ondan uyuyamadımSağol canımayy niye uyuyamadik sanki bide persembe persembe ..kesin ben o yuzden arti ciktim kesin kesin
Günaydın Hayırlı Cumalar
mümkün mü öyle bişey
Ama bak tartiya hic yansımamış mium 200 gr eksik bilem ciktim naber
Eki Görüntüle 2082575 kızma gariii uzuluyom korkuyom ben senden
Bulgur,bakliyat falan yiyorum onlarda artı yapıyor.O yüzden benim için onlar kaçamakSanki diğer günler yiyorsun
Ayip ayip hemşomsadece sen mi kaptan
Hayırlı Cumalar
bugünü de atlataydim hayirlisiyla mezun oluyorum kuzum,aynen yardim et bana atlatalim bugünü ben cok zılgıt yedim miudan artik biraz da siz yiyin siz az yedinuz
evet çicegaaamm ben mezun oluyorum darısı size kuşum seni de arkamdan bekliyorum heMezun mu oluyorsun
Hayırlı Cumalarkızlar bana damdan düşeni getirin
bu arada günaydın hayırlı Cumalar
Napalım hemşom takım için elimizde tas bekliyoruzAyip ayip hemşom
hayırlı cumalar canmmm nevrestemHayırlı Cumalar
Benim biraz zorbugünü de atlataydim hayirlisiyla mezun oluyorum kuzum,aynen yardim et bana atlatalim bugünü ben cok zılgıt yedim miudan artik biraz da siz yiyin siz az yedinuz
evet çicegaaamm ben mezun oluyorum darısı size kuşum seni de arkamdan bekliyorum he
Hiç te bilem ben sizi cok seviyom bikerem hele sana bayiliyom ama sen beni cok korkutuyon aglarim bak haaa
sen bizi sevmiyorsun artık
Hiç de az yemedim tatlı hayali kurarken bile sopa yidim ben elleri dert görmesinbugünü de atlataydim hayirlisiyla mezun oluyorum kuzum,aynen yardim et bana atlatalim bugünü ben cok zılgıt yedim miudan artik biraz da siz yiyin siz az yedinuz
evet çicegaaamm ben mezun oluyorum darısı size kuşum seni de arkamdan bekliyorum he
Eki Görüntüle 2082537
Geçen hafta ki kilo : 63.2
Bu hafta ki kilo : 62.7
Fark: 500
% : 0.79
Eveet size söylemedim modifiye de olsa son iki gün ayran detoksu yaptım. Çünkü yine artıydım. Son kez yaptım. İzne ayrılıyorum miu ile konuştum. Normal ara öğünlü diyet yapıcam tartı ne der bilmem çünkü en az iki hafta tartılmıycam. Spor + normal diyet listesi ile sağlıklı bir şekilde kasmadan vermek istiyorum. Pilatese de başladım, ilk hedefim sıkılaşmak ve göbeği düzleştirmek.
Durum bu takım canlar
kitap çıkar da okuyalım gramı gramına sabit nasıl kalınırGünaydın
Ben bu hafta da sabitim63.4
Aslında belki daha eksi de olabilirdi ama uykudan uyanınca susamıştım su içtim
ada üzülme wc çok etkilerEki Görüntüle 2082562
Artilardayim ama olsun yinede buraya koyayim foto..kontrolu kaybetmemek icin...
Bu hafta kacamak sadece cumartesi gunu yapmıştım... spora baglamak istiyorum..haftaya daha iyi gelecem soz @MiuLego
Gecen hafta.69.900 idim
wcde yok
yediklerine göre çok az artı gelmiş ördeğimgeçen hafta 52.7
bu hafta 52.9
Ama ben yine biliyorum neden böyle oldu
Ama bak tartiya hic yansımamış mium 200 gr eksik bilem ciktim naber
Eki Görüntüle 2082575 kızma gariii uzuluyom korkuyom ben senden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?