- 2 Ekim 2017
- 5.365
- 27.063
- 548
- 32
O zaman dayak ye durHii kıyamam kız .Ama o kıyıyo ficdansız
Oyy ballı öpücük
Vuruldun çık o zaman kuzumkilom 62.9 kg , akşam çok çok iy7i gidiyordum hatta eksi 100-200 gr olma ihtimalim vardı ama tuttum bir sürü kuruyemiş yedim ve bu haldeyim. beni atın takımdan kovun, bir tekmede siz vurun, belki kendime gelirim @MiuLego
@Triplimelek Megi mortim bu hafta felaketim ben
not: benim gibi olmayın
Ayy kıyamam Deynebim kendini yalnız mı hissetmişHerkesler birbirine kalp gönderiyordu,garip deynep bir köşede Onları izliyordu
Günaydın kizlar
Geçen hafta 58.6
Bu hafta 59.7
@MiuLego kaptanım sisligim inmedi
@Floweroflife bu hafta yarisalim mi yine, kendimi iyi hissetmeye başladım sanki
Öyle acıtırım işte
Önce kendimi vurdum zati
Bence de daha iyi olabilir canım kaçamakla böyle güzel kaçamaksız sen var ya 2 kiloları bile zorlarsınGünaydın kızlar
Cuma 83.2
Bugün 82.2
Fark 1
Doğruyu söyleyeyim cuma cumartesi pazar yedimpazar günü tartida 84 ü gördüm. Gerçi az ödem de vardı. Yani pazardan sonra bu rakam. Arada kaçamak yapmasam sanırım daha iyi olurdu rakam. Neyse buna da şükür.
Aslında benim metabolizmam çok iyi ama çok kaçamak yapıyorum. O yüzden kendimi gosteremiyorum.
Gel canim ben oglumdan aliskinim salya sümük bulasmasina :) ben de dun babam ve oglumu izleyip agladim rahatladim ohhhBirinizin dizine uzanıp hönküre hönküre ağlasam salyam sümüğüm eteğinize bulaşsa ya
GelBirinizin dizine uzanıp hönküre hönküre ağlasam salyam sümüğüm eteğinize bulaşsa ya
Son bir haftadir diyet bende yok sayilir durumdavay vay vay vayyyyy
helal olsun beeeeeeeeee
nasıl hissediyorsun peki?
tavsiye eder misin?
vücudundaki değişimler nasıl sence?
bizi aydınlat
Hayırlı CumalarOyy ballı öpücükHayırlı cumalar kuzum
Vuruldun çık o zaman kuzumo kuruyemişler nasıl tuttu ödemi biliyorsundur ah be kuzu
Ayy kıyamam Deynebim kendini yalnız mı hissetmişkocaman kocaman kapler sana
Nil vuracaktı mecburdu Şişliğin inecek ama haftaya inanıyorum
Öyle acıtırım işteHıncını alamıyordu
Eki Görüntüle 2082605
Önce kendimi vurdum zatiTerzi kendi söküğünü dikemez hesabı sanırım kaptanım
Bence de daha iyi olabilir canım kaçamakla böyle güzel kaçamaksız sen var ya 2 kiloları bile zorlarsın
ben de listeye giriyorum 5 ocaktavah zavalli malimm ne diyim bilemedim ki basa gelen cekilir bizde tuzaga düşürelim miuyu uyku hapi verelim o çivili koltuklara oturtalim hiç olmadi iğneli fıçı ya atalim
Aklıma şunu getirdin
Eki Görüntüle 2082603
Biz de armut toplamayacaz herhalde miu
İğdenin dediğini yap, yaptığını yapma demişler
Burdayııım
Bu şarkının yazıldığı kadını kıskandım. net.
Tam ağlarken öpücüğüne denk gelmek...
ay çok kötü
KIZLAR KONU İLE ALAKASIZDA NASIL BU TAKIM ARKADAŞ ALICAKTA ?
gel la eteğim yok çıplak tenim feda salya sümüğüneBirinizin dizine uzanıp hönküre hönküre ağlasam salyam sümüğüm eteğinize bulaşsa ya
Korkuyorummm ya beni kovarsan ya beni vurursan
Gel kuzumBirinizin dizine uzanıp hönküre hönküre ağlasam salyam sümüğüm eteğinize bulaşsa ya
Senin tuzun kuru tabi ben de 55 olsam ben de hain planlar yapardım miu içinO zaman dayak ye dur
Sağol canımTebrikler canım
Tebrikler canım. Bir düzenli yapsan takır takır gider sendenGünaydın kızlar
Cuma 83.2
Bugün 82.2
Fark 1
Doğruyu söyleyeyim cuma cumartesi pazar yedimpazar günü tartida 84 ü gördüm. Gerçi az ödem de vardı. Yani pazardan sonra bu rakam. Arada kaçamak yapmasam sanırım daha iyi olurdu rakam. Neyse buna da şükür.
Aslında benim metabolizmam çok iyi ama çok kaçamak yapıyorum. O yüzden kendimi gosteremiyorum. @aeben @MiuLego
Beğenmedim canım
Telden beğeni tuşlarına basarken favorilere ekle tuşuna basıyorum yanlışlıklaOlmuyor telden sinir oldum yapc den asla ggimem sabit bir yerde duramam ben
Ben olsam almazdım
Öyle miiiiiiiiiiii cokmezsem coco degilim valla yaktım cıranı miumben de listeye giriyorum 5 ocakta
tepeme çökün
Eki Görüntüle 2082607 bişey mi didin
ay çok kötü
gel la eteğim yok çıplak tenim feda salya sümüğüne
noldu kuzum
pınar kalbimi zorladın la bu hafta
neyse söyle de bitsin bu işkence
ve neden böyle oldu
gel bebeeem ben sen gibi tembel öğrencvi olmam anca tebrik edersin beniÖyle miiiiiiiiiiii cokmezsem coco degilim valla yaktım cıranı mium
gel ablam
benimde ihtiyacım var
Ağlama kuzumRabbim ne sıkıntın varsa feraha kavuştursun inşaallah
neden ağlıyorsun
Gel canim ben oglumdan aliskinim salya sümük bulasmasina :) ben de dun babam ve oglumu izleyip agladim rahatladim ohhh
ben de listeye giriyorum 5 ocakta
tepeme çökün
Eki Görüntüle 2082607 bişey mi didin
ay çok kötü
gel la eteğim yok çıplak tenim feda salya sümüğüne
noldu kuzum
pınar kalbimi zorladın la bu hafta
neyse söyle de bitsin bu işkence
ve neden böyle oldu
Hepinize birden geleyimm. Oyy canlarGel kuzum
Evet yazım hatası oluyor ama sen beni telden yazarken bir görsen takır takırTelden beğeni tuşlarına basarken favorilere ekle tuşuna basıyorum yanlışlıkla
Sabit olması kötü de ekranın büyük olması,çabuk yazmak güzel
Akıllı telefon kendi kafasına göre değiştiryor yazdıklarımıHatırlasana sen Ria ile hamile kalan var mesajını Rus ile hamile kalan var olarak değiştirmişti En komiği de Candynin muz detoksunu Muzaffer detoksu olarak değiştirmesi
İçim kıpır kıpır neden bilmem cuma belki ondan :) haftaya kızımla görümce min oglusunun doğum gününü kutlicaz gerçi kızımın 2. Kutlaması buda kendi evinde :) sus eşyaları aldık baya kalabalık olacak :) ben şimdi plates yapicam
Geçmişe bakmadım ama hic takilmayin tartıya yiyin enerji toplayın spor yapın tartı nankör ama spor deil karin savar yapicam sonra ip günde artık sayılı değilde 30 30 40 dakika yapıyorum 15 15 20 dakikası yağ yakiyormuş kilolu insanlarda daha çok kalori yakiyormus araştırıyorum hep :) kendinize cici bakın bol kahveli bol dualı günler. Cuma başka be :))
kuzum diyetine de dikkat etsen 2 katı sonuç alırdın ama zaten kilon minnak... güzel etkiler bunlar harikaSon bir haftadir diyet bende yok sayilir durumda
Bu arada jillianin diyeti varmis, ben kadin konusurken duymamistim. 2 gun once farkettim. Nette aradim indirdim diyeti. Karisik menuler var ama, buyuk bir oranla protein agirlikli diyet. Hergune ozel menusu var.
Gecelim bendeki etkisine.
Ilk olarak soyliyeyim ki vucudu cok guzel sekillendiriyor. Omuzlar ve popo daha dik oluyor, kollar bacaklar sikilasiyor. Bence diyete Tam uyulursa gobek de gider. Ama bende var daha.
Level 3 cok yorucu. Ama gercekten devam etmek isterim level 3e. Hergun olmasa da haftada 3 kez yapabilirim bence. Cok etkili hareketler cunku.
Kisacasi herkese tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?