Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

İçim kıpır kıpır neden bilmem cuma belki ondan :) haftaya kızımla görümce min oglusunun doğum gününü kutlicaz gerçi kızımın 2. Kutlaması buda kendi evinde :) sus eşyaları aldık baya kalabalık olacak :) ben şimdi plates yapicam
Geçmişe bakmadım ama hic takilmayin tartıya yiyin enerji toplayın spor yapın tartı nankör ama spor deil karin savar yapicam sonra ip günde artık sayılı değilde 30 30 40 dakika yapıyorum 15 15 20 dakikası yağ yakiyormuş kilolu insanlarda daha çok kalori yakiyormus araştırıyorum hep :) kendinize cici bakın bol kahveli bol dualı günler. Cuma başka be :))

Oyy ballı öpücük Hayırlı cumalar kuzum
Vuruldun çık o zaman kuzum o kuruyemişler nasıl tuttu ödemi biliyorsundur ah be kuzu
Herkesler birbirine kalp gönderiyordu,garip deynep bir köşede Onları izliyordu
Ayy kıyamam Deynebim kendini yalnız mı hissetmiş kocaman kocaman kapler sana
Günaydın kizlar
Geçen hafta 58.6
Bu hafta 59.7
@MiuLego kaptanım sisligim inmedi
@Floweroflife bu hafta yarisalim mi yine, kendimi iyi hissetmeye başladım sanki
Nil vuracaktı mecburdu Şişliğin inecek ama haftaya inanıyorum
Öyle acıtırım işte Hıncını alamıyordu

Eki Görüntüle 2082599

@begum75 ve nehirnil111

anlatın hele
yönetim artıda da ne demek
Önce kendimi vurdum zati Terzi kendi söküğünü dikemez hesabı sanırım kaptanım
Bence de daha iyi olabilir canım kaçamakla böyle güzel kaçamaksız sen var ya 2 kiloları bile zorlarsın

Birinizin dizine uzanıp hönküre hönküre ağlasam salyam sümüğüm eteğinize bulaşsa ya
Gel canim ben oglumdan aliskinim salya sümük bulasmasina :) ben de dun babam ve oglumu izleyip agladim rahatladim ohhh

vay vay vay vayyyyy

helal olsun beeeeeeeeee

nasıl hissediyorsun peki?
tavsiye eder misin?

vücudundaki değişimler nasıl sence?
bizi aydınlat
Son bir haftadir diyet bende yok sayilir durumda
Bu arada jillianin diyeti varmis, ben kadin konusurken duymamistim. 2 gun once farkettim. Nette aradim indirdim diyeti. Karisik menuler var ama, buyuk bir oranla protein agirlikli diyet. Hergune ozel menusu var.
Gecelim bendeki etkisine.
Ilk olarak soyliyeyim ki vucudu cok guzel sekillendiriyor. Omuzlar ve popo daha dik oluyor, kollar bacaklar sikilasiyor. Bence diyete Tam uyulursa gobek de gider. Ama bende var daha.
Level 3 cok yorucu. Ama gercekten devam etmek isterim level 3e. Hergun olmasa da haftada 3 kez yapabilirim bence. Cok etkili hareketler cunku.
Kisacasi herkese tavsiye ederim

Hayırlı Cumalar

vah zavalli malimm ne diyim bilemedim ki basa gelen cekilirbizde tuzaga düşürelim miuyuuyku hapi verelim o çivili koltuklara oturtalim hiç olmadi iğneli fıçı ya atalim
ben de listeye giriyorum 5 ocakta

tepeme çökün
bişey mi didin

KIZLAR KONU İLE ALAKASIZDA NASIL BU TAKIM ARKADAŞ ALICAKTA ?
ay çok kötü
Birinizin dizine uzanıp hönküre hönküre ağlasam salyam sümüğüm eteğinize bulaşsa ya
gel la eteğim yok çıplak tenim feda salya sümüğüne
noldu kuzum
Korkuyorummm ya beni kovarsan ya beni vurursan
pınar kalbimi zorladın la bu hafta
neyse söyle de bitsin bu işkence
ve neden böyle oldu

Tebrikler canım
Sağol canım
Tebrikler canım. Bir düzenli yapsan takır takır gider senden kıymetini bil metanın

KIZLAR KONU İLE ALAKASIZDA NASIL BU TAKIM ARKADAŞ ALICAKTA ?
Beğenmedim canım

Olmuyor telden sinir oldum ya pc den asla ggimem sabit bir yerde duramam ben
Telden beğeni tuşlarına basarken favorilere ekle tuşuna basıyorum yanlışlıkla
Sabit olması kötü de ekranın büyük olması,çabuk yazmak güzel
Akıllı telefon kendi kafasına göre değiştiryor yazdıklarımıHatırlasana sen Ria ile hamile kalan var mesajını Rus ile hamile kalan var olarak değiştirmiştiEn komiği de Candynin muz detoksunu Muzaffer detoksu olarak değiştirmesi

Öyle miiiiiiiiiiii cokmezsem coco degilim valla yaktım cıranı mium

gel ablam
benimde ihtiyacım var

Ağlama kuzumRabbim ne sıkıntın varsa feraha kavuştursun inşaallah

neden ağlıyorsun

Gel canim ben oglumdan aliskinim salya sümük bulasmasina :) ben de dun babam ve oglumu izleyip agladim rahatladim ohhh

Hepinize birden geleyimm. Oyy canlar

Evet yazım hatası oluyor ama sen beni telden yazarken bir görsen takır takır 11 yıldır telefondan mesaj atma uzmanı oldum da azcık

kuzum diyetine de dikkat etsen 2 katı sonuç alırdın ama zaten kilon minnak... güzel etkiler bunlar harika

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…