- 22 Haziran 2016
- 12.671
- 57.649
- 598
gel bebeeem ben sen gibi tembel öğrencvi olmam anca tebrik edersin beni
sokcam tabi nazar etme ne olur bol bol spor yap diyet yap zılgıt ye seninde olurhemen de gözümüze sok
Tatlı bir model canım ama kullanışlı olmayabilir özellikle bulaşık makinesinde sanki çok oynakyemek koyarken de sanki büyük tabaklarda düz olursa iliştirebiliyorsun ama bu model sadece ortaya koyulabilir ne kadar doğru anlatabildiysem
Bana bana hani bana
Aklıma şunu getirdin
Eki Görüntüle 2082603
Biz de armut toplamayacaz herhalde miu
İğdenin dediğini yap, yaptığını yapma demişler
Burdayııım
Bu şarkının yazıldığı kadını kıskandım. net.
Tam ağlarken öpücüğüne denk gelmek...
belki de harika bir eksi var hjeeeeeeAğlama ağlama noluur.Bilmiyom tıkır tıkır giderken nie böyle oldu bu hafta çok mu tuzlu yidim noldu anlamadım.Daha tartılmadım gerçiniye tribe giriyosam
Bana da de öyle biz de yeni bi başlangıç yapalımo zaman haftaya tertemiz başlayalım mı bugünden minnağım
Sanırım bi tek ben beğendimNare83 takımı :)
Begüşüm bu hafta bizim haftamız yeni yıla kadar hırsla azimle güzel rakamlarla ulaşacağızEki Görüntüle 2082609 çünkü yedim (dün akşam ben)Eki Görüntüle 2082613
Eki Görüntüle 2082610 bugün hissettiğim
Eki Görüntüle 2082608 Eki Görüntüle 2082606
miu ne etsen haklısın,pişmanım
Ben bir gruba dahil olduğunu bile bilmiyoduummhiç not etmedim sporları. Salıya kadar müsade istedim kaptancımdan salı günü dönüyorum sahalara olmaz mııı :)
Kac garı kaldiki sarki yazilacak bi sen bi ben
Bende gebertirim severken cok pis severim
evet bende masada güzel şık durur diye düşündüm ilk ona baktım. :) Ama nehirin dediği gibi makinada sıkıntı yapar
görüntü şık porrti ama
çok kırtşlı yoksa güzel duruyor
ama masada böle bir fırfırella edası
Maşallah maşallah nazar etmem kız nie ediyim.Allah sabitlesin
sokcam tabi nazar etme ne olur bol bol spor yap diyet yap zılgıt ye seninde olur
tabakalr begenilmeid temamm bende begenmediigmi söylemiştim zaten
eee kimler ne kilo verdi
kilo alan varmı , benim gibi
Yaptımmmmmmmm len elimden ne kurtulmuş benim
Tebrik ederim canım harikasınBildirimimi yapayım hemen
Geçen hafta 73.5
Bu hafta 72.7
Fark -800
Oyy pek bi iyi geldi en bi sevdigim
Maşallah maşallah nazar etmem kız nie ediyim.Allah sabitlesino nasıl bi duaysa artık
Maşallah maşallah nazar etmem kız nie ediyim.Allah sabitlesino nasıl bi duaysa artık
Gayet iyi duruyorsun canımm ölçülerini almışmıydın ? şu halinle çok hoş duruyorsun:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?