Tebrikler canımBildirimimi yapayım hemen
Geçen hafta 73.5
Bu hafta 72.7
Fark -800
Sağol canım
hehe buldum ay eflal idolumsün ya maşallahh 62 leri gördünn
Bence güzel canım korumada gibiydin bende koruma dönüşü genelde böyleyimdirmerhaba herkese hayirli cumalar
uzun aradan sonra kilomu bildireyim
Sabah tartida 64.3 ü gördüm
@MiuLego @Portakal Sulu OrdekAusencia
Aklımız işte neye çalışıyor karnımız acıkmış can tatlı istiyorKayisili toplardan sandim
Bunun kadar tatlı olamam
Ahahah herkesin aklında başka bir şey varmış ona benzemişbaşka bişeye benzettim çarpılıcam tövbe estağfirullah
Rüyamda ki ben
yerim ki
Dünde kendileri açtı ikinci bölümü büyükler sevdi de küçüğe bakıtmıyom.büyük dediklerimde 10-12 ama sürükleyici beğendimKucuklerle izleme derim hayal gucu gelisir ama gorseller etkileyebilir
Canom benim dün 45 dk eliptik jillian level 2 bar 280 pointEki Görüntüle 2082512
sportmen kızlar son kontrollerimizi yapalım mı?
HİPERSTARLAR
Nevreste
Nego
@Donna_salut
@Whiteblacklife
nehirnil111
Ahu060812
SÜPERSTARLAR
@matematik61
Nare83
@Triplimelek Megi
@hepfit
@suspushanimcim
Kız ne kazanması regl olamadım şiştikçe şiştim şimdide nazlı nazlı geliyo
Ada artı kaçsın yazdın mıBen seni seviyoreeehemsomm bende veremiyirum kilo ustune aliyorumm
Kilom
Geçen hafta 70.5
Bu hafta 70.8
Fark +300
Yüzde -0.42
hadi hayırlısı olsun kuzumKızlar bi tanıdık smmm vardı haber gönderdiğim gelsin işi öğreteyim demiş.ona gidecem şimdi.hayırlısı bakalım
eveeet giidin ablana ablan sana iyi geliyorOğlum bugün gitmeyecek okula. Ablama mı gitsek ki. Öğretmeni ufak bir operasyon geçirecekmiş inşaallah önemli bir şey değildir.
Dünde kendileri açtı ikinci bölümü büyükler sevdi de küçüğe bakıtmıyom.büyük dediklerimde 10-12 ama sürükleyici beğendim
Canom benim dün 45 dk eliptik jillian level 2 bar 280 point
Kilom
Geçen hafta 70.5
Bu hafta 70.8
Fark +300
Yüzde -0.42
Regli indiğinde daha da güzel rakam görürsün inşallah kuzumKızlar bi tanıdık smmm vardı haber gönderdiğim gelsin işi öğreteyim demiş.ona gidecem şimdi.hayırlısı bakalım
ahuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
70 lere iyi alıştın
yetmedi 71 e yaklaştın
bak valla kızıyorum
Aahhaha kaptanım duygu durumun çok hızlı değişiyorhadi hayırlısı olsun kuzum
Bence de kesin geçtinheeee kilo bildireyim
geçen hafta 65.9
bu hafta 66.6
miu hedefim neydi unuttum da kesin tutturup geçmişimdir
bu senin tırnağın olamaz zuzum
harikasın kuzummmmmmmm tebriklerrr
7 lerden kurtulmaya çoook az kaldı
ay ahu hadi inş ya çok sevindim cnmKızlar bi tanıdık smmm vardı haber gönderdiğim gelsin işi öğreteyim demiş.ona gidecem şimdi.hayırlısı bakalım
Deneyimli annelerAusencia ecemavi Bonus deynepnaz Nevreste Nare83 Ahu060812 ayy unutmuş olabilirim.
Benim büyük oğlumun azı dış eti morarmış yumuşamış, okula dişçi gelmiş iki üç gün önce hastaneye gelde bakayım demiş. Ağrısı yok dış çıkarıyordur dedim ama ağrı olması gerekmekmez mi? Başınıza geldi mi böyle bir durum
Yaaa ben kabız oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?