Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

eflalim nacizane fikrim izne ayrılmamam .
evet bunaldım biliyorum , evet şok yapmadan gitmiyor , liste stresi ile kafayı yedin biliyorum .
Ama ...
Kilo vermen duracak ... çünkü ancak liste stresi ile sıkarak gidiyor bu 500-600 ... o kalkınca kilo vermede kalkacak ..ha kilon çok değil .. dersen ki bana aus , artık 55 lerde gözüm yok ... buralarda kalmak ama sıkılaşmak istiyorum hemen ayrıl izne

ama aksi halde 2 cuma sonra 62-63 takılıp kalacaksın ve yine morali diplerde bir eflal olacaksın.

62 ler için de kocaman

bu arada oğlunu götür bence ...morarma diş çıkarken olmaz .... ya çürük , ya iltihap vardır .

Günaydın
Ben bu hafta da sabitim 63.4
Aslında belki daha eksi de olabilirdi ama uykudan uyanınca susamıştım su içtim

duayen deynep

poğaçalar da harika imiş Allasen itiraf et ... fırında unutup buralara daldın di mi gece ... yanık diyince böyle hayal etmemiştim

yalnız cumartesiden bu kadar artı olmaz adacım ... ama bu kadar mı şişti kasların yahu ?
çok ilginç metan var ... kimseye benzemiyor burada ..eşsiz

Geçen hafta:69.8
Bu hafta:68.5
Giden:1.3
@MiuLego

Süpeeeer

tebrikler canım ... haftaya 67 lerde çok yakışacak sana hiç bozmadan devam ... önemli olan cuma ve hafta sonu salmamak

Ahu kız duş Artik 70 in altına . Ben de gelem yanına. Yarın ben dé kilo bildirm yapem

geçen hafta 52.7
bu hafta 52.9

Ama ben yine biliyorum neden böyle oldu

Allah alllah çoook şaşkınım bende topal ördekim nehirin şarjörleri sağlam yemişsin .... acıdı mı canın ? ağladı mı pastan

Ama bak tartiya hic yansımamış mium 200 gr eksik bilem ciktim naber

Eki Görüntüle 2082575 kızma gariii uzuluyom korkuyom ben senden

Diyetin kurallarını hiç öğrenemeden 7. takımından süper yüzde ile mezun olan coco'm

tebrikler canım ..... kurabileri coşturma he miiiii ? bi bakarsın hooooooooooop 60 ... bizi de bırakma

yahuuuuuuuuuuuu karabatak gibisin kadınnnnnnnnnnnnnnnn

yok oluyorsun ... her gün gel ... şurdn motive kapın yahu .... hadi yahu ..hadi ... neyi bekliyorsunuz ?

sen banu , ada ... üçlü kombo olun ...yapın bir şeyler canım ya .... nereye böyle ? valla doğuracam , kilo vereceğim , siz hala buralarda

evet kızdım

Herkesler birbirine kalp gönderiyordu,garip deynep bir köşede Onları izliyordu
senin dilinden ben anlarım

Günaydın kizlar
Geçen hafta 58.6
Bu hafta 59.7
@MiuLego kaptanım sisligim inmedi
@Floweroflife bu hafta yarisalim mi yine, kendimi iyi hissetmeye başladım sanki

ooooooooooooooooooo hemen hemeeeeeeeeeeeeen acil önlem paketi ile tekrar 58 görmece ... silkelenme .... hadi ama hepfit ... nerde fit ?

bence süper bir metan ve kıymetini bilmeyen bir sahibi var fulya ... tekrar 78 olman için istersen 2-3 haftan var sadece ...

hadi bakalım ..tebrikler çooooooooook

canım sağolasin Gondercem kilolari, kafama koydum mu yaparim ben 58 degil 55 olacam hatta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…