- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
Laz usagida tv ye kilitli.bende onaenişte dizisi ...payitaht .bende yanında yancı
Hoşgeldim daktırım oyyyyyySelam millet kulaklarim çın çın.cuna dinerim dedim döndüm.kilomu suraya yazayim
75.8
Böyle olunca cidden terkedilmiş hissediyorum ben. Ayy sen daha iyilerine layıksın diyip birdeİyi geceler
Sırtım ağrıyor
Aşırı hamama gidesim var
Bi gitsem çözülüvericem aslında
Ben de sert severimAh nerem hafif
Beni sev ben sert sevilmeyi seviyorum
Birrrrr dahaaaa söyleeeeeTişikirler
Kaptanlığına hayranım
Kız masaja bayılıp masaj yapana aşık olma potansiyeline sahibimÇok güzel masaj yaparım
Kocama her akşam yaptırirdi bi ara
Elimin çok iyi olduğunu diyorlar
Ooo oooo kv mi vardı kaçırmışım
Gonderdimmmmmm kv yi
Sadeett bitti
Koşman depar atman lazım la bu yetmez bana@MiuLego sana yuruyommmmm
Ahaaaa sert çıktı hatunGel de kütürdetim anam
Ya cok gevezesiniz ipin ucunu tutamiyorumHoşgeldim daktırım oyyyyyy
Nerelerdesin gız hep özlüyoz seniii
Shut Up hande balım daktırımız burda bak
Aynen.Böyle olunca cidden terkedilmiş hissediyorum ben. Ayy sen daha iyilerine layıksın diyip birdehayırlısı olsun canım hakkında.
Ben de tutamıyorum daktırım laYa cok gevezesiniz ipin ucunu tutamiyorum
Kız demeeeeYakin olaydiniz itinayla hacamat yaparidim kaptanicem malum sertifikali haccame oldum
Makbule bi sure ara vermek korumada kalmak iyidir amma burda kalıpta korusan daha iyi yani vermeye odaklı değilde korumaya odaklı yazarsın, başardığını gördükten sonra istersen giderdin, uzak kalan artiyla geri dönüyor biliyosunNapcam ne etsem bilmiyorum bir girdabın içinde gibiyim bi artıyım Bı eksi sürekli al ver dongusunun içindeyim neler oluyor onu da anlamıyorum ama gereğinden fazla yemek icin cok yoğun bir dusunce geciyor kafamdan sureklı aklım Bı daha diyete başlayacağım zamana kadar ne yesem onu planlıyor his en uzun diyet de bir hafta suruyor sanki o kadar kiloyu ben vermedim artık buraya gelmeye de utanıyorum sizin de enerjinizi dusurmek istemiyorum artık destekleriniz icin hepinize tsk ederim kaptanlarım @Ausencia @MiuLego aksamcılar @masumm @Saraycabegum75 @nehirnil111 @eflalım @whıteblacklife aklıma gelmeyenler de affola tum 7. Takım siz olmasanız bu kadarını da başaramazdım Bı sure kilo vermekle ugrasmayacagım kendimi korumaya almak istiyorum cunku zihnim artık cok yorgun burası da sureklı diyet dusuncesi yarattığı icin kendimi toparlayana kadar yazmayacagim hepinize cok cok teşekkür ederim tekrardan herkesı cok seviyorum kendimi toparlayıp geleceğim en kısa zamanda
Ankara gelince bi el atarım belkimKız demeeee
Bilmiyodum
Hayatımda da hiç yaptırmadım
Nasıl bişey acaba ki çok mu rahatlatıyor ki
Ay keşke yakın olsaydık
Çoh haşin ve de gaddar severün benBen de sert severim
Birrrrr dahaaaa söyleeeee
Sağol canım
Kız masaja bayılıp masaj yapana aşık olma potansiyeline sahibim
Ooo oooo kv mi vardı kaçırmışım
Koşman depar atman lazım la bu yetmez bana
Ahaaaa sert çıktı hatun
Adres ver konum at
HosgeldinnnnSelam millet kulaklarim çın çın.cuna dinerim dedim döndüm.kilomu suraya yazayim
75.8
Geçmiş olsun öksüren yerlerine sarılayım ısınsın da yumuşasın acımasınCok oksuruyorum bogazim acidi oksurmekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?