Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Napcam ne etsem bilmiyorum bir girdabın içinde gibiyim bi artıyım Bı eksi sürekli al ver dongusunun içindeyim neler oluyor onu da anlamıyorum ama gereğinden fazla yemek icin cok yoğun bir dusunce geciyor kafamdan sureklı aklım Bı daha diyete başlayacağım zamana kadar ne yesem onu planlıyor his en uzun diyet de bir hafta suruyor sanki o kadar kiloyu ben vermedim artık buraya gelmeye de utanıyorum sizin de enerjinizi dusurmek istemiyorum artık destekleriniz icin hepinize tsk ederim kaptanlarım Ausencia @MiuLego aksamcılar Nare83 Sarayca begum75 nehirnil111 @eflalım @whıteblacklife aklıma gelmeyenler de affola tum 7. Takım siz olmasanız bu kadarını da başaramazdım Bı sure kilo vermekle ugrasmayacagım kendimi korumaya almak istiyorum cunku zihnim artık cok yorgun burası da sureklı diyet dusuncesi yarattığı icin kendimi toparlayana kadar yazmayacagim hepinize cok cok teşekkür ederim tekrardan herkesı cok seviyorum kendimi toparlayıp geleceğim en kısa zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…