Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kızmak mümkün değil şuan
Ne kaa sıkıcıı bi akşam tvde hiç mi bişey olmaz
Fazilet var pınar aaaa aşk olsun

Shut Up canim virus enfeksiyonunun ustune bakteriyelde eslik edebilir.grip pacavraya cevirir dedikleri bu.birde her sene kendini yeniden kodluyor daha direncli haller alabiliyor.sen yinede yarin bi goster.gececek hepsi insallah.zor bi durec Allah yardimcin olsun sifa versin.

Cok gecmis olsun canim. Ah bu yavrular keske hic hasta olmasalar

Ay kizlar eve geldik oglumu uyuttum zaten sarhos gibiydi cabuk uyudu bu sefer.Sacma sapan saatli sacma bi menum var bu menu icin özür dilerim.

Sabah denmez ama..15.45
Tost
7 zeytin
Salatalik
Kapya biber

Ara 18.00
1 elma

Aksam 20.00
1 yk tursu kavurmasi

Su 2.5 lt
Spor tamamlayinca yazarim

@MiuLego

İnanılmaz kar yağıyor ya
Her yer bembeyaz oldu
Dışarıdakilere yardım etsin Allah
Dolardaki minik hayvan dostlarımıza, kimsesiz sokakta kalmış insanlara sabırlar ve umarım sıcacık biryer bulurlar. Kedicikleri apartmanlara sokun hanımlar yazıktır çok üşür onlar.
Temenniler bitti, kıskanma kısmına geçeceğim, öğühhü 8 sene oldu kar görmeyeli çok özledim pamık pamık

Cevizin suyu zararli icme canim kabuklu tohumlarda bulunan bi madde islatilinca suya geçer.
Konuyla ilgili yaziyi az sonra paylasayim

aeben

Amin kelebegim amin bi duzelseydi imunoloji ve enfeksiyona gidecez.Doktoru bagisikligi baskilayan bisey var dedi ne demekse artik.Essegin sipasi okul wc leri kokuyo diye cisini tuta tuta enfeksiyon oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…