Keske canim keske.Kizimla ayni belirtilerimiz var kaynanayi 1 haftadir araliksiz yatirdi.Bende gram dinlenme yok gunduz işe gece acile tasiniyoruz.Beynim sulandi uykusuzluktan yorgunluktan.Ama bi yatsam dahada kalkamam direniyorum.Hos yatiyim desemde nereye yatiyirum.2 gundur de evi dezenfekte ediyim diye bozdum elimde domestos ölsün mikroplar dite geziniyorumCok gecmis olsun canim. Ah bu yavrular keske hic hasta olmasalar
Geçmiş olsun canım dikkat et dinlenmeye bakSelam.
Hastayım.
Burun akıntısı halsizlik mod on.
İyi geceler.
Dolardaki minik hayvan dostlarımıza, kimsesiz sokakta kalmış insanlara sabırlar ve umarım sıcacık biryer bulurlar. Kedicikleri apartmanlara sokun hanımlar yazıktır çok üşür onlar.
Temenniler bitti, kıskanma kısmına geçeceğim, öğühhü 8 sene oldu kar görmeyeli çok özledim pamık pamık
zayıflamaya yardımcıymış diye içiodumCevizin suyu zararli icme canim kabuklu tohumlarda bulunan bi madde islatilinca suya geçer.
Konuyla ilgili yaziyi az sonra paylasayim
Ben onlarin ikisini aynı anda görünce topukluyorumaltta aklı başındaecemavi yi gördüm ...sizi ona emanet ediyorum ...elleşmeden oynaşmadan kardeş kardeş diyet miyet konuşun
ben oğlumla oyun oynayacağım , ödevleri bitti şükür ....
Vatsapada atsama.arkadas iciyordu uyarayim
Iyiyim mium aslinda gelip bakiyorum bazen ama bisey yazmadan cikiyorum alelacele.
Telefonumu da degistirmedim hala
Parama kiyamiyorum uleee
Sen nasilsin @MiuLego minnis kaptanim canim
Oyyy çok geçmiş olsun ikinize de ecemKizlar gozume sert bir cisim geldi cizilmis onun icin ilaclayip kapattik tek göz korsan oldum
Benim kucukde fena öksürüyor bütün hastalara gecmis olsun
geçmiş olsun canımKizlar gozume sert bir cisim geldi cizilmis onun icin ilaclayip kapattik tek göz korsan oldum
Bence ver kokom ama zorunda mısın? Hayır.@MiuLego mium ben biseyi anlamadim simdi.mezun oldum ya ben,hergun gelip menu vermem gerekiyor mu gerekmiyor mu?sudan çıkmış balık gibiyim
Ben aciktim kapiiiii. Şimdi yatağa girdim . Gözümde yemeklerBence ver kokom ama zorunda mısın? Hayır.
Ver çünkü genelde olanı söylüyorum ipin ıcu kaçıp kilo alınıyor. Bir de koruma nedir nasıl olmalı neler yenmeli hem öğrenmek hem örnek olmak için bizlere de çok faydası olur
Menü çok güzel bebeeem
Sarma adedi yazmıyor fulyacım ama adedi çok değilse güzel menü gayet afiyet olsunİyi akşamlar kızlarrr
Cumartesi günü menüm gelsin
Sabah 07.00
1,5 yumurtadan peynirli dereotu omlet (pulbiberli)
1 dilim pastırma
Domates
Ara 11.00
2 kuru kayısı
3 kaju
8 badem
Öğlen 14.45
İslim kebabı (3 köfte vardı içinde)
Ayran
1/2 Elma
Akşam 19.45
Etli Bulgurlu karalahana sarması (Eti boldu)
3 yk yoğurt
1,75 lt su @aeben @MiuLego
Oooo mis gibi menü gelmişşiş
Kuzum güzel menü gayet afiyet olsun bol eksi olsun
Bernam kuzum uyanınca 1 saat içinde kahvaltını et vücut kıtlık moduna girecek..Ay kizlar eve geldik oglumu uyuttum zaten sarhos gibiydi cabuk uyudu bu sefer.Sacma sapan saatli sacma bi menum var bu menu icin özür dilerim.
Sabah denmez ama..15.45
Tost
7 zeytin
Salatalik
Kapya biber
Ara 18.00
1 elma
Aksam 20.00
1 yk tursu kavurmasi
Su 2.5 lt
Spor tamamlayinca yazarim
@MiuLego
Anladim miuşum zorunlu degil ama verirsem daha faydali olur.Bence ver kokom ama zorunda mısın? Hayır.
Ver çünkü genelde olanı söylüyorum ipin ıcu kaçıp kilo alınıyor. Bir de koruma nedir nasıl olmalı neler yenmeli hem öğrenmek hem örnek olmak için bizlere de çok faydası olur
Sabah uyanınca zaten yiyeceksin balımBen aciktim kapiiiii. Şimdi yatağa girdim . Gözümde yemekler
Oy oyyyy menü berde diyesim geldiiiAnladim miuşum zorunlu degil ama verirsem daha faydali olur.
O zaman menum (bu menu ornek olmasin tabibugun halsizdim biraz)
Sabah
Nescafe
2 tane kurabi
Oglen
Bi kac tane beyti sarma yogurt
Aksam yok :)
Canım aman diyeyim öksürük le beraber karın ağrısı ve hızlı nefes alma varsa hemen açılım yolunu tut balım çok geçmiş olsunKizlar gozume sert bir cisim geldi cizilmis onun icin ilaclayip kapattik tek göz korsan oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?