Simdi ben size yemek tarifimsi bisey sorayim aslinda bunu @Nevreste ye sormam lazim.
Hani karnabahar kizartmasi var ya un yumurta sutle paneliyoruz.Ben gecen onu yaparken bazi kucuk karnabaharlar cok haslanmis dibine dogru daha sulu kisim kaldi ben de onlari kasikla boyle akitma gibi kizarttim.onu oyle yapinca aklima geldi.simdi
Soru 1.ben karnabaharkari fazla haslasam da iyice ezip bu harcla krep gibi az yagda kizartsam olur mu ya da nasil bisey olur
Soru 2.bunubtam bugday unuyla yapsam ben yiyebilir miyim?
Soru 2nin muhatabi oncelikle @MiuLego dur
Acaba nedenAyyy kendimi çok ispitci hissettim
Tesekkur ederimmm
Sevgili hocam simdi soyleki ben brokoliyi kofte yapiyorum aynisi karnabaharlada oluyor istersen bide oyle dene.
1 top brokoli yada karnabaharin cicek kisimlarini 60 saniye kadar kaynar suda tutup cikariyosun iyice ama iyice suzulmesini bekliyosun.
Sonra onu rondodan geciriyosun bulgur gibi oluyo.
Icine 1 yumurta
1 bardak galete unu
1 bardak kasar yada beyaz peynir
Tuz biber kimyon koyup yoguruyosun.
Galete unu olculu degil aslinda o anlik kivama gore ayarlanir.
Peynir cok yagli degilse birazda siviyay koyup kofte sekli verip yagli kagitla firina atiyosun.
Gerisi yogurtla servis.
Mucver gibi yesillik taze sogan ekleyerekte denedim guzel oldu.
Cocuklarda yedi.
Brokolinin tadini kırsın diye havuc ekledim oylede oldu.
o kendine baksın önce,zenci karıları gözüme sokuyo hepheee tamam kuzum
kasap duysa seni keser
diyete hazırım hem de aşırıgöremedim seni miu m naberbitti mi ödevler , işler güçler ?
Hazır mısın diyete
iğdeyi biliyorsun değil mi?geçmişi hiç okumadan daldım ... kaçırdığım önemli bir durum varsa dürtün beni
ONA ŞARKININ ş si bile yok ki artık nilişkomMiu seni yakalamasın amasanki gün içinde sana şarkı armağan etmek istiyordu
Acaba neden
Tesekkur ederimmm
Ha bu arada soylemesi ayip ben de senden kucugum
Evet abla bende seviyorum hesap kitap uğraşmayı o yüzden çok istiyodum bu kadar emek vermesem smmm lik için belki başka bi işi yapardım ama yinee çalışırdım.sen yazdıkça çalışasım geliyor bende severim uğraşmayı Allah yardımcın olsun güzel oldu güzel sende çalışkan hatunsun
Kuzu iş öğrenmek zor birşeyi ne kadar öğrendim sansamda mutlaka eksik bişeyim çıkıyo ama ilk elin günahı olmaz derler ya ilk günlerin günahı olmazoyyy ahu geçmiş olsuniş nasıl gidiyor
yersinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnSimdi ben size yemek tarifimsi bisey sorayim aslinda bunu @Nevreste ye sormam lazim.
Hani karnabahar kizartmasi var ya un yumurta sutle paneliyoruz.Ben gecen onu yaparken bazi kucuk karnabaharlar cok haslanmis dibine dogru daha sulu kisim kaldi ben de onlari kasikla boyle akitma gibi kizarttim.onu oyle yapinca aklima geldi.simdi
Soru 1.ben karnabaharkari fazla haslasam da iyice ezip bu harcla krep gibi az yagda kizartsam olur mu ya da nasil bisey olur
Soru 2.bunubtam bugday unuyla yapsam ben yiyebilir miyim?
Soru 2nin muhatabi oncelikle @MiuLego dur
Bonuscan nasıl gidiyo diyetle aran nasıl tığ gibi oldunmu görüşmeyeliÇizdim senide
kuzenim yazmış
bu ikisini buldummmmmmmmmmmmmm
eveeeeeeeeeeeeeeeeeet soruyorum şimdi miu hanıma ...... aramızda sadece 6-7 kilo amaaaaaaaaa
1 çocuk analığı ... 2. yeyolda .... 10 yaş varken ....
bu ne cüretttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt
Yok annem yaaorada yaşayasım geldi pınar ya
naber boncuk gözlüm hoş geldin :)
bitti mi temizlik he
Kendi tombikligini saklamak için dedi ausum benden duymuş olmasa 62 olmus
Sus kizhep mi biz sopa yiyecegiz
Ayyy kendimi çok ispitci hissettim
Miu gelmeden
hahahahaha hahahahah hahahahahah hahahahahahahHa bu arada soylemesi ayip ben de senden kucugum
Ne kadar kesin konuşmayı seviyorlarbana dr çocuğun olmaz tedavi görmen ilaçlara başlamak lazım demişti .. dr he he dedim 21 gün soğan kürü yapmıştı annem...... önceliğim adet olmaktı o ay çok yoğun regli oldum ve o ay ayyüzlüme hamile kaldım hemde ilaçsız Rabbimin sayesinde..
fitne düşünme miuuuuuuuuuuuuuu
fesat yok miuuuuuuuuuuuuuuu
Kuzum geçmiş olsun, ben de aynı sertten muzdaribim, pko, ada çayı iç hergün, zaten kışın güzel de, ben civanperçemi denemiştim ama çok yapamadım, umarım işe yarar, çok sinir bir durum anlıyorum seni, heryer şişiyor, böyle bir bekleyişte vücut gelse de rahatlasam diye.
demek bunların hepsini arkamdan etiket yapmaya tırsıp dedi heeeee
ben bulurum şimdi onun mesajları
sağolun varolun canlar
Sus kizhep mi biz sopa yiyecegiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?