çıkıp söyle komşunun yüzüne pınar yoksa anlamaz.. hep böyleyseyan komşunun çocuğu çocuk değil çaki mübarek.Bi çocuk hem yırtınıp hem kendini duvara vurur mu ya valla benim sinirler zıplıyo bi sus demiyo anası ya.tam dayaklıklarçocuklardan soğuyom resmen
Bonuscan nasıl gidiyo diyetle aran nasıl tığ gibi oldunmu görüşmeyeli
hahahahaha hahahahah hahahahahah hahahahahahah
naber bonus hanım hahahahah
Kuzum uzun bir aradan sonra ben bugün cozuttumBana eflal lazım acil lazım patetes yoğurt yapacağım yarın net cumadan sonra White sahalarda inşallah yavrucak lar duzeldiyse jillian ip lessie yapacağım 29 ocağa 49 olmam lazim çok acil hemen lazım 49 lazım bana
cuma mortim oluyor diri diri toprağa gömecem onuBonuscan nasıl gidiyo diyetle aran nasıl tığ gibi oldunmu görüşmeyeli
aman bitmesin efser aman hep iş çıkar efserYok annem yaaufak tefek isler var daha
istemem
zayıf olmam fit olmamla ilgili iltifat mı ettin laKuculde cakmak cebine gir miu
nabacan kiBuarada yaşlar kaç ya
cuma mortim oluyor diri diri toprağa gömecem onu
aman bitmesin efser aman hep iş çıkar efser
naber gız şerın sıton
istemem
cozuttun demek.. akşam menü bekliyorum.Kuzum uzun bir aradan sonra ben bugün cozuttumberaber durmadan devam edelim seninle. Sporda spor benimki pilates +eliptik +leslie +mekik +ip atlama +plank.
Patates yarar mı sana. Muz yaramamıştı.
Bende gidicem canım ria taktırmak için , ona da bakıyorlarmış, uzun zamandır aklımda. Bizim asm yapmıyor, aile planlama merkezine gidicem, o da eşimin iş yerinin orda.bu arada sizlerde kanser taramı yaptırdınız mı bayanlar rahim kanser taraması bugün onuda yaptırdım çok tırstım ama şükür kolay geçti ...
Baskasina yollarim
nabacan ki
ria istiyom ben deBende gidicem canım ria taktırmak için , ona da bakıyorlarmış, uzun zamandır aklımda. Bizim asm yapmıyor, aile planlama merkezine gidicem, o da eşimin iş yerinin orda.
tamam ablaBu yuce gorev kaptan olarak senin.
Bonuzdan basla 85 dogumlu de 32 de
Kuzum dur geçmişi okuyorum yazıcam. Çok karmaşığım miu çokcozuttun demek.. akşam menü bekliyorum.
Kem kum immm himmmtakımım için gerekirse 70 olurum
sen sus ispitci vayt.. artık vayt değilsin gözümde bilek sin artık
Hergün babası işe giderken aynı mevzu bi senedir.10 dk yırtılıyo boğazı sonra susuyo o kadar şımartılmışki çocuk kendini duvara çalıyo güm güm 3 yaşında dahaçıkıp söyle komşunun yüzüne pınar yoksa anlamaz.. hep böyleyse
Tövbe estağfurullahria istiyom ben de
hep listeden izni bu yüzden istiyorsunuz işteKuzum dur geçmişi okuyorum yazıcam. Çok karmaşığım miu çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?