cumadan itibaren sporda morti olak mı?Deneyim yarın diyorum en fazla artı getirir oda veririz be tamam haftaya beraber yol alalım ben bugün mesela 3000 ip atladim birazdan lessie yapacağım plank yapalım 10 dk plates bana da uyar yarım saat yapalim
acıtmıcam yahu zatenBenim canim yanmaz gardaş
Bilmiyom bonusun ruh durumuna göre değişir opuhahahaha övdün mü gömdün mü pınar
Ria için regl gitmem lazım balım 3 ve 4 günler daha uygun oluyor bende kansızlık var ama yine de sıkıntı çıkmadı ayriyetten aile planlama merkezi bakmıyor asm yaptırıp oraya goturuyorsun testiBende gidicem canım ria taktırmak için , ona da bakıyorlarmış, uzun zamandır aklımda. Bizim asm yapmıyor, aile planlama merkezine gidicem, o da eşimin iş yerinin orda.
Hayır yediğim de ney ki yazmıycam ama evde abur cuburu sıfır olduğu günüü buldumhep listeden izni bu yüzden istiyorsunuz işte
ahu da
bonus da
aynını yaptı
kandırdınız ya la beni söz miu hemen listeye döncem miu yemicem miu maksimum dikkat etcem miu diye..
al yiyorsunuz işte
Sende öylesin kiiiii
ivit yönetim başka
begüşüm de sen de hep beni koruyorsunuz
ama diğerleri öylemi
siz benim canımın dibisiniz ki
Yine yedik sopayiAhahahha var ya az değilsiniz
Bana yaz şarkı ben söylemedim
Ahahahahhahahaa
Kuzum biliyorum ama regl değilken de takılıyor hem de zaten on kontrol için regl olmadan gidiyorsun. Bizim asm yapmıyor aile planlama merkezi yapıyor burda. Sordum burda ki ebemize. Orda yapılacak hepsi dedi.Ria için regl gitmem lazım balım 3 ve 4 günler daha uygun oluyor bende kansızlık var ama yine de sıkıntı çıkmadı ayriyetten aile planlama merkezi bakmıyor asm yaptırıp oraya goturuyorsun testi
Kız ben işe gireydim girerdim listeye ama şimdi Cuma tartılmam bilem meçhulhep listeden izni bu yüzden istiyorsunuz işte
ahu da
bonus da
aynını yaptı
kandırdınız ya la beni söz miu hemen listeye döncem miu yemicem miu maksimum dikkat etcem miu diye..
al yiyorsunuz işte
Yalanmı la dışarda duran tereyağla buzdolabında duran yağ bir mi.bizimkiler depfrizde mübarek erimiyolar.Ha ha hacok espiriksin ahu
Mutluyum çok şükür kuzumezip geçicem onu dertlenip zayıflayacak o kadar
şükür kız ahu mutlusun demi artık :)
puhahahahahaha
Ausencia takvimdeki popo hep boyle meydanda bu resim ileriki haftalarda degisiyoduda ne zaman acaba :)
Kendi tombikligini saklamak için dedi ausum benden duymuş olmasa 62 olmus
kuzenim yazmış
Buarada yaşlar kaç ya
Kuzum ben ocak ayinda 37 olacam sen kac yaşındasın
Acıtır pek fazlaYine yedik sopayi
Olalım lan hele çocuklar iyilestiyse şansın yok eflalimle ortiyim senle morti hatta kiloda ikinizede rakibim lannnncumadan itibaren sporda morti olak mı?
Yalanmı la dışarda duran tereyağla buzdolabında duran yağ bir mi.bizimkiler depfrizde mübarek erimiyolar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?