Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Deneyim yarın diyorum en fazla artı getirir oda veririz be tamam haftaya beraber yol alalım ben bugün mesela 3000 ip atladim birazdan lessie yapacağım plank yapalım 10 dk plates bana da uyar yarım saat yapalim
cumadan itibaren sporda morti olak mı?

Bende gidicem canım ria taktırmak için , ona da bakıyorlarmış, uzun zamandır aklımda. Bizim asm yapmıyor, aile planlama merkezine gidicem, o da eşimin iş yerinin orda.
Ria için regl gitmem lazım balım 3 ve 4 günler daha uygun oluyor bende kansızlık var ama yine de sıkıntı çıkmadı ayriyetten aile planlama merkezi bakmıyor asm yaptırıp oraya goturuyorsun testi

hep listeden izni bu yüzden istiyorsunuz işte

ahu da

bonus da

aynını yaptı

kandırdınız ya la beni söz miu hemen listeye döncem miu yemicem miu maksimum dikkat etcem miu diye..

al yiyorsunuz işte
Hayır yediğim de ney ki yazmıycam ama evde abur cuburu sıfır olduğu günüü buldum

Miu bir haftadır kafesteyim, her şeyden bunaldım her şeyden.
Bu adamın beni dibe çekmesine izin vermiycem artık. Canının yanacağı günü beklesin o artık. Çok kötü sürtücem burnunu. Çok pişman edicem onu.
Bugün batabildigim kadar dibe battım ben. Ya çıkacaktım ya çıkacaktım.
Bdv de takıldım bütün gün sinirden.

Keyfim olmayınca spor diyet yük gibi geliyor, özenli yemek spora vakit ayırmak eziyet gibi geliyor.

Dedim ye bakalım ne olacak miden ne diyecek. Ruhun ne diyecek. Mutlu mu olacaksın mutsuz mu.

Bir amacım yok diye sızlalanıyorsun biliyorum evet zor yaşadıkların ama al işte sana bir süre idare edecek amaç. 55 olmak fit olmak 38 beden giymek , herkesin ağzını açık bırakmak, nasıl başardın diye şaşırtmak. Bunun keyfine varmak, evet bu da bir başarı. İradenin azmin sonucu başarısı.
Kendi kendimi gazladım

Siz de bana destek olacaksınız biliyorum

Ria için regl gitmem lazım balım 3 ve 4 günler daha uygun oluyor bende kansızlık var ama yine de sıkıntı çıkmadı ayriyetten aile planlama merkezi bakmıyor asm yaptırıp oraya goturuyorsun testi
Kuzum biliyorum ama regl değilken de takılıyor hem de zaten on kontrol için regl olmadan gidiyorsun. Bizim asm yapmıyor aile planlama merkezi yapıyor burda. Sordum burda ki ebemize. Orda yapılacak hepsi dedi.

hep listeden izni bu yüzden istiyorsunuz işte

ahu da

bonus da

aynını yaptı

kandırdınız ya la beni söz miu hemen listeye döncem miu yemicem miu maksimum dikkat etcem miu diye..

al yiyorsunuz işte
Kız ben işe gireydim girerdim listeye ama şimdi Cuma tartılmam bilem meçhul
Ha ha ha cok espiriksin ahu
Yalanmı la dışarda duran tereyağla buzdolabında duran yağ bir mi.bizimkiler depfrizde mübarek erimiyolar.
ezip geçicem onu dertlenip zayıflayacak o kadar

şükür kız ahu mutlusun demi artık :)

puhahahahahaha
Mutluyum çok şükür kuzum

Ausencia takvimdeki popo hep boyle meydanda bu resim ileriki haftalarda degisiyoduda ne zaman acaba :)

hangi popo kız ? göbeğe odaklansana sen

Kendi tombikligini saklamak için dedi ausum benden duymuş olmasa 62 olmus

@MiuLego bu hafta 500 gr verir ... haftaya 500 .... sonra şovunu listede yapar di miiiiiiiii @MiuLego

kuzenim yazmış

Buarada yaşlar kaç ya

79 un şubatında doğmuşum şekerim .... 39 diyorum 1 senedir bu sene de 39 diyeceğim ne güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…