Tipini yirim
Abur cubur ve ben olurmu öyle şeylerAbur cubur
Beyaz ekmek
Fazla karbonhidrat
Olmasın aman diyim dövüyolarmış öyle menülüleri burda benden duymuş olma dahayır koruyamam da seni fena sopa yersin
Yi beniiiiiiiTipini yirim
Bana şarkıda at
Sen bilirisin tabiiiii sonuçlarına katlanacaksan yersinAbur cubur ve ben olurmu öyle şeyler
Sen bilirisin tabiiiii sonuçlarına katlanacaksan yersin[/QUOTEyememem yemem
Eki Görüntüle 2085084 Eki Görüntüle 2085085 Eki Görüntüle 2085086 Eki Görüntüle 2085087 Eki Görüntüle 2085088 Eki Görüntüle 2085089
Daha önce öncesi sonrası yaptığım elbise. Aynı elbise ile yapıyım dedim. Elbisenin pilesi yok normalde. Kuşağın sıkıca bağladım pile oluştubaşkası çekse daha net olurdu. İçini tıka basa dolduruyordum eski halimde gördüğünüz üzere ay bir de o zaman görünce yakışmış sanmışım
Su anda gulmekten.karnim agridi.resmen
biliyordum vaytın bi gün üflesen uçacak kıvama geleceğini
rahmetli anam bi gün camdan bakıyor , nasıl fırtına ama Antalya da .... bana gelmiş öğrenci evime ...
kızın biri uçtu uçacakmış ... taktı ona ... aahhh yavrummmm vah yavrum ..... ana dedim bi sakin ...
ayyyyyyyyyy aussss dedi ..iyi ki böyle değilsin ..gözüm arkada kalmıyor ..bi geliyorsun karşıdan hükümet gibi
Nörüyosun sokaklardaDışarılardan eve giremeyen miu
Kelimeler yetersiz kaliyoreee şu an....
ADI konyak ausumKonyakk hoş geldin 7. takıma .... aus ben .. emekli kaptan :) şimdi gebe
diyetin daim olsun inşallah.
Su anda gulmekten.karnim agridi.resmen
Sevdimi dövdü mü
biliyordum vaytın bi gün üflesen uçacak kıvama geleceğini
rahmetli anam bi gün camdan bakıyor , nasıl fırtına ama Antalya da .... bana gelmiş öğrenci evime ...
kızın biri uçtu uçacakmış ... taktı ona ... aahhh yavrummmm vah yavrum ..... ana dedim bi sakin ...
ayyyyyyyyyy aussss dedi ..iyi ki böyle değilsin ..gözüm arkada kalmıyor ..bi geliyorsun karşıdan hükümet gibi
Sevdimi dövdü mü
Mekanı cennet olsun anneciginin
Hoş bulduk canım saol allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin bebeisiniKonyakk hoş geldin 7. takıma .... aus ben .. emekli kaptan :) şimdi gebe
diyetin daim olsun inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?