- 21 Kasım 2017
- 7.734
- 30.728
- 463
Bilmiom dicektim ada cevap vermiş kuzum
Kızın nasıl ada'm?
Dene bakalım kuzu wc çok farkettiriyor
Hakkaten benzioz ölçülerde yakındı
Ben anliom ki seni
Dünyanın tüm kedilerini muncırmak istiyorummmmm, ne şapşik bişiy bu böyle yaGenel hali suratı böyle bu sapsikin, azcık uykudan uyandı sadece
Kuzum geçmiş olsun umarım minnak hasta olmamıştırYılbaşı alışverişi oldu . Bisürü cıs aldım. Ay o değil de . 26 günlük minnosum ü usuttum mu napdim. Öksürük var arada değişik sesler cıkarıyo. Oy hasta olmaz inşallah
Menu yaziyim yazmadan da olmaz
Sabah ilik limonlu su
2 yumurta li menemen
1 dilim ekmek
5 dilim peynir
4 zeytin
Tahinpekmez 1 yk
2 ck reçel
Akşam
5 köfte biraz pattis kızartma
Salata 1 dilim ekmek
1 kutu fanta
Çay 2 incir 1 avuç tan az dut 2 yulafli bisküvi 2 hurma . 1 dilim kek.
Pufffff ne yemisim çayda saftirik ben
Evet evdeKuzum taytı evde giymek için demi dışarda falan değil? Ona göre söyleyim çünkü pahalı. Ben en ucuzlarından alıyom.
Dambıl da tabi ki decathlon :) ben internetten aldım ama daha ucuz n11. Com dan almıştım
İyi hadi bakalımSen zaten vermisin kız kiloları. Du bakem sana varana kadar benim metanin aklını almam lazim
O fanta ne öyleYılbaşı alışverişi oldu . Bisürü cıs aldım. Ay o değil de . 26 günlük minnosum ü usuttum mu napdim. Öksürük var arada değişik sesler cıkarıyo. Oy hasta olmaz inşallah
Sabah ilik limonlu su
2 yumurta li menemen
1 dilim ekmek
5 dilim peynir
4 zeytin
Tahinpekmez 1 yk
2 ck reçel
Akşam
Salata 1 dilim ekmek
1 kutu fanta
Of ya ne hastalıklarmiş gitmedi, hele küçükler hasta olunca üzülüyorum çok, bir an önce iyileşir umarımAy allahım yardımcın olsun. İnşallah hasta olmaz hep iyi olsun kuzular yaaa
Cnm listede misin bilmiyorum ama çok kötü olmuş.. perşembe perşembe fanta içilir mi?? Bide kek flnda var..Yılbaşı alışverişi oldu . Bisürü cıs aldım. Ay o değil de . 26 günlük minnosum ü usuttum mu napdim. Öksürük var arada değişik sesler cıkarıyo. Oy hasta olmaz inşallah
Sabah ilik limonlu su
2 yumurta li menemen
1 dilim ekmek
5 dilim peynir
4 zeytin
Tahinpekmez 1 yk
2 ck reçel
Akşam
Salata 1 dilim ekmek
1 kutu fanta
Hadi o zaman biraz ciddiye alNevreste huuuuu Nevommmm senn ver kilo inşallah ama inşallah ben senden bii tık fazla vereyim de kurtulayim
Şunlardann artık devir teslim zamanı geldi de geçiyor demii...
Aminnnnn Çokkkk aminnnn
Keki görmemiştimCnm listede misin bilmiyorum ama çok kötü olmuş.. perşembe perşembe fanta içilir mi?? Bide kek flnda var..
Anladığım kadarıyla emziriyorsun.. ee o halde fanta zaten içmemen lazım.. bebeğin huzursuz ise sebebi fanta olabilir.. süt olsın diye tatlı tarzı şeyler yiceksen bari faydalı şeyler olsun
1 dilim kek 4 dilim ekmeğe eşitmiş nevroş
Nevroş bildim mi emziriyor mu??
Azaltmaya çalışıyor canım kolay değil umarım alışkanlıklarını çabuk bırakır1 dilim kek 4 dilim ekmeğe eşitmiş nevroş
Emziriyor galiba canım çok bilmiyorumNevroş bildim mi emziriyor mu??
1 dilim kek 4 dilim ekmeğe eşitmiş nevroş
Yoğurt,pulbiber ve limona ne dersinAçım
Yaw bu saatte ne yenir accık ?(21.30)
ayran içAçım
Yaw bu saatte ne yenir accık ?(21.30)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?