yapacağın sporun ismini yaz canım çıkar zaten bnm tl iphone olduğundan tubidy nin uygulamasını indirip ordan indiriyorumBişey sorucam kızlar şu dediniz sporları interetten hani videodan yapiyonuz
Çok saol cnmyapacağın sporun ismini yaz canım çıkar zaten bnm tl iphone olduğundan tubidy nin uygulamasını indirip ordan indiriyorum
Sağol eflalalim, tayt ve üst siyah olduğundan öyle gibi duruyor, pek anlaşılmadı sanırım, popo ben de seviyorum ama kararınca bir de şekilli olunca, benimki yastığa döndü, kol göbek de fena, spor işte bunlar, gerçi ben senin fotoları hatırlıyorum yoktu ki göbekBence gayet güzel duruyor kalçahen ben severim kalça. Misal hiç rahatsız değilim ben popomdan göbek ve kol uyuz ediyor beni
Hadi bakalım herkese iyi geceleeer
Yarım için bool eksileeeer
Gelsin şovlar , gülsün yüzler
He yaa.. uMarim meta aynıdır. . Bakalım merak ediom. Amma şu doğum şişliği neyin gitmiş bence bugün fellik fellik avm gezdi bu beden hiç yorulmadiOooo metaya bak hele ye ye ver ohhh ne güzel dunya
Sen zaten vermisin kız kiloları. Du bakem sana varana kadar benim metanin aklını almam lazimBen de istiyorum o metadan
Oğlum hasta oluyo ve bu yuzden uyumuyo ben bu gece sabahciyimPerşembeee perşembeee ödemlere gelmeden gidip yatsanızaaaa
Niye herkes ayakta ?
Ben mesela formumuerken yatmama borçluyum
Ay allahım yardımcın olsun. İnşallah hasta olmaz hep iyi olsun kuzular yaaaOğlum hasta oluyo ve bu yuzden uyumuyo ben bu gece sabahciyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?