%2.5 ta değilsin ama
Kizim okuldan telefin etti anne hastayim diye karni agriyormus
Sabah birseyi yoktu
Esim gidecek bakalim uzak olmasida kötü
Ama niye öyle dedin ki şimdi, ben istikrarlı olacaktım ki
Kizim okuldan telefin etti anne hastayim diye karni agriyormus
Sabah birseyi yoktu
Esim gidecek bakalim uzak olmasida kötü
Banu seninle aynıyız ya bir iki gün kaçamak iki üç kilo getiriyor, hep az yediğimiz için oluyor bu bence. Öyle az yiyoruz ki en ufak kaçamak bize çok arttı getiriyor.Günaydın
Ay inanılır gibi değil
Kilom 68.4 ben şok
Çarşamba 66.3 kacamsk olsada bu kadar artış olmaz yaiyice sinir bastı beni ya
Yeminle birakcam herşeyi ya ;(
Beyefendi lafi dizide dolanmaya baslayinca hemen bu anca baykaldir dedim cunku adamin rolu okadarcik olamaz yani uzlastirici olarak
Haniii açılış kurdelesini şovla keserdiniz diye
Yok yok şaka .. miu bilir de bu istikrar güzel olur tabii ... tutarsa ....
Geçmiş olsun canım çok
Bu arada ben beyefendi için hep güçlü teni bi karakter hayal etmiştim .. Şener Şendi aklımdaki isim ... ya da kebapçı celal
çok şükür canım iyiBu arada kızın nasil:)
Geçmiş olsun ihmal.etme hemen githeee dün noldu onu yazayım
eve geldim zaten şarjım bitmişti.. birşeyler yerken hoop dişim kırıldı arkadaki dişlerden kenardaki bi kısmı ortası delikti.. diş acayip korkumdur.. dişlerimi kaybetme korkusu.. hüngür hüngür ağladım
nasıl üzüldüm.. en kısa sürede dişçiye gidicem şimdi dolgu mu kanal mı neyse yapsın
Allah şifa versin Tebrikler canım :)günaydın canlar
aralık 2016 ayından nefret ettim yeminle
insan 1 aydır ağrı çekermi yaaa
kızın derdine düştüm kendimi unuttum
galiba hem midemi hemde böbreklerimi üşüttüm
bugün hastaneye gidicem
karnımda ne lanet varsa baksınlar
yok böyle bir mide ve yan ağrısı sezeryanlılar gibi iki büklüm yürüyorum
dün laktasif kullandım midemdeki gazı çözsün diye
sabah bi kalktım koştur koştur tuvalete cırcır oldum içimdeki tüm kötülüklerden kurtuldum zaar
kilo bildirimimi yapayım
geçen hafta:75.8
bu hafta:74.2
fark:1.6 kg
yüzde:2,11
@MiuLego
evet
miu seni delik desik edecek
kaç kaç
az da olsa eksi eksidir:) tebrik ederim.Gunaydin
Gecen hafta 61.0
Bu hafta 60.8
Cok uykum var
tebrik ederim :)Gunaydin kizlar dun 9 da sizmisim yil sonu kabus gibi geciyor
Eski kilom 88.0
Yeni kilom 87.2
Aksam gec saatte ugramaya calisirim
maşallah sana:) hep fit hep fit gayet iyi gidiyorsun :))
Afiyet olsun herkese:) etim de pek yumuşaktır hani :))Bugün kaptanim herkese portakallı ördek ismarliycakmis
Ooo supersin canim
Nil uzulme.hayatim sabitle.kiz 52o 52cok minnaksin resmini attign kediler kadar hemde@MiuLego kaptanım bugün 2.gün wc yok arkadaşımızın cevizin kabız ettiği yazısı geldi aklıma bugünde içip biraz ara vereceğimlavaboda sabah 15 dakika bekledim ama yok tartıldım mecburen işe geç kalacaktım yoksa vücudumun 51 rakamına ineceği yok ama sinir oldum pazar günü tartıda görmek istiyorum normalde giremeyeceğim izinliyim ama o gün foto çekip atacağım inşallah istediğim gibi olursa wc olmadığı için sabiti de kaçırdım 52.6 çıktım o kadar az yemeye niye böyle ya Teli elime aldım lavaboya çıkamasam da belki görürüm diye çeke çeke 52.6 çektim Önce kendimi vurmakla başlayayım
Eki Görüntüle 2086015
Ben saklamıştım ama o silahları nerden buldun yine@MiuLego kaptanım bugün 2.gün wc yok arkadaşımızın cevizin kabız ettiği yazısı geldi aklıma bugünde içip biraz ara vereceğimlavaboda sabah 15 dakika bekledim ama yok tartıldım mecburen işe geç kalacaktım yoksa vücudumun 51 rakamına ineceği yok ama sinir oldum pazar günü tartıda görmek istiyorum normalde giremeyeceğim izinliyim ama o gün foto çekip atacağım inşallah istediğim gibi olursa wc olmadığı için sabiti de kaçırdım 52.6 çıktım o kadar az yemeye niye böyle ya Teli elime aldım lavaboya çıkamasam da belki görürüm diye çeke çeke 52.6 çektim Yüzük parmağımda şiş bu arada bu cumanın bana yaptığı nedir Önce kendimi vurmakla başlayayım
Eki Görüntüle 2086015
Haniii açılış kurdelesini şovla keserdiniz diye
Yok yok şaka .. miu bilir de bu istikrar güzel olur tabii ... tutarsa ....
Geçmiş olsun canım çok
Bu arada ben beyefendi için hep güçlü teni bi karakter hayal etmiştim .. Şener Şendi aklımdaki isim ... ya da kebapçı celal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?