- 28 Mart 2014
- 16.086
- 55.117
- 598
Gözlerim kapanıyor ama karnım aç .
1.5 saat geçti demir hapından . Gidip kahvaltı yapsammmmm.....
Önce bi tartılayım tabiiii
Oyy kuzum teşekkür ederim kafaya taktım da az o yüzden yoksa bu rakamdan da memnunum tabiNil uzulme.hayatim sabitle.kiz 52o 52cok minnaksin resmini attign kediler kadar hemde
Bilmiyorum daha iyiyim dedi ama telefonu bor acişı vardi anneeee öluyom diye aci esigi cok düşük evde bebeler olmasa hemen atlayip gidecektim bide okulunda revir var hastanede yakin esim.sakin adamdir ogretmeniyle konustu irtibattayizGeçmiş olsun canım, noldu acaba?
Ben bulurum de hele kilonu şarjörleri yeniledim doldurdum da geldimBen saklamıştım ama o silahları nerden buldun yine
TatlışOyy kuzum teşekkür ederim kafaya taktım da az o yüzden yoksa bu rakamdan da memnunum tabiSensin o minnak ve minnoş
Eki Görüntüle 2086017
Geçmiş olsun tatlım.heee dün noldu onu yazayım
eve geldim zaten şarjım bitmişti.. birşeyler yerken hoop dişim kırıldı arkadaki dişlerden kenardaki bi kısmı ortası delikti.. diş acayip korkumdur.. dişlerimi kaybetme korkusu.. hüngür hüngür ağladım
nasıl üzüldüm.. en kısa sürede dişçiye gidicem şimdi dolgu mu kanal mı neyse yapsın
heee dün noldu onu yazayım
eve geldim zaten şarjım bitmişti.. birşeyler yerken hoop dişim kırıldı arkadaki dişlerden kenardaki bi kısmı ortası delikti.. diş acayip korkumdur.. dişlerimi kaybetme korkusu.. hüngür hüngür ağladım
nasıl üzüldüm.. en kısa sürede dişçiye gidicem şimdi dolgu mu kanal mı neyse yapsın
Neden ki gitmiyorsun anlamıyorum. İşiniz gücünüz yok mu sizin hiç? Devlet size bunun için mi maaş veriyor!! Ben boşuna mı vergi ödüyorum ? Böyle olmaz ki! Halk hizmet bekler !! Hiiiiç tasvip etmiyorum burda olmanı! Bence akşama hatta yarına kadar çalış fazla mesai yap. Hıh!!Girmiyorum kurum dışınaaaburdayım ulen
Kizim okuldan telefin etti anne hastayim diye karni agriyormus
Sabah birseyi yoktu
Esim gidecek bakalim uzak olmasida kötü
Sagolasin mortimGeçmiş olsun canım kuzuya
Kurum dışına gitmiyorum la kendi kurumumda çalışıcamNeden ki gitmiyorsun anlamıyorum. İşiniz gücünüz yok mu sizin hiç? Devlet size bunun için mi maaş veriyor!! Ben boşuna mı vergi ödüyorum ? Böyle olmaz ki! Halk hizmet bekler !! Hiiiiç tasvip etmiyorum burda olmanı! Bence akşama hatta yarına kadar çalış fazla mesai yap. Hıh!!
Tamam sen yorma o güzel ellerini kaptanEki Görüntüle 2086018
Harikasın canım tebrik ederimKilo bildirmece
Gecennnn Haftalarrrr : 54.0
Bu Hafta : 53.4
Fark : 600
Benim için gerçekten milad gibi oldu....
İnşallah herkes boll kilo vermiş olur...
@Nevreste huuuuu
senn 500 vermiş ol çok Aminnn Çokkkk Aminnn
Tebrik ederim canım çok güzel rakamgünaydın canlar
aralık 2016 ayından nefret ettim yeminle
insan 1 aydır ağrı çekermi yaaa
kızın derdine düştüm kendimi unuttum
galiba hem midemi hemde böbreklerimi üşüttüm
bugün hastaneye gidicem
karnımda ne lanet varsa baksınlar
yok böyle bir mide ve yan ağrısı sezeryanlılar gibi iki büklüm yürüyorum
dün laktasif kullandım midemdeki gazı çözsün diye
sabah bi kalktım koştur koştur tuvalete cırcır oldum içimdeki tüm kötülüklerden kurtuldum zaar
kilo bildirimimi yapayım
geçen hafta:75.8
bu hafta:74.2
fark:1.6 kg
yüzde:2,11
@MiuLego
Tebrik ederim canım ufakta olsa eksi mi eksiGunaydin
Gecen hafta 61.0
Bu hafta 60.8
Cok uykum var
Tebrik ederim canım çok güzelGunaydin kizlar dun 9 da sizmisim yil sonu kabus gibi geciyor
Eski kilom 88.0
Yeni kilom 87.2
Aksam gec saatte ugramaya calisirim
Günaydın fitim yine çok iyisin tebrikler
Allah Allah bence ödemin var 2 günde 2 kilo nasıl gelirGünaydın
Ay inanılır gibi değil
Kilom 68.4 ben şok
Çarşamba 66.3 kacamsk olsada bu kadar artış olmaz yaiyice sinir bastı beni ya
Yeminle birakcam herşeyi ya ;(
Kaptanım inanır mısın listeyi aldım word programına başladım yüzde hesaplayıp doldurmaya ama gitmediğine sevindim kalktı üzerimizden sorumlulukGirmiyorum kurum dışınaaaburdayım ulen
Git kaptanım çok geçmiş olsun çok çektim dişlerimden tellerim vardı ağrı nedir kaybetme nedir bilirimheee dün noldu onu yazayım
Neden ki gitmiyorsun anlamıyorum. İşiniz gücünüz yok mu sizin hiç? Devlet size bunun için mi maaş veriyor!! Ben boşuna mı vergi ödüyorum ? Böyle olmaz ki! Halk hizmet bekler !! Hiiiiç tasvip etmiyorum burda olmanı! Bence akşama hatta yarına kadar çalış fazla mesai yap. Hıh!!
Tamam sen yorma o güzel ellerini kaptanEki Görüntüle 2086018
Bana daha hiç hayatım demedinNil uzulme.hayatim sabitle.kiz 52o 52cok minnaksin resmini attign kediler kadar hemde
La yerim seni oyyyHarikasın canım tebrik ederim
Tebrik ederim canım çok güzel rakam
Tebrik ederim canım ufakta olsa eksi mi eksi
Tebrik ederim canım çok güzel
Günaydın fitim yine çok iyisin tebrikler
Allah Allah bence ödemin var 2 günde 2 kilo nasıl gelirMoralini bozma yarın sabah yine tartıl bakalım yaz buraya kuzum merak ettim bende şimdi Bende 2 kilo alırım ama bildiğin görmemiş gibi sabahtan akşama full yemem gerek
Kaptanım inanır mısın listeyi aldım word programına başladım yüzde hesaplayıp doldurmaya ama gitmediğine sevindim kalktı üzerimizden sorumluluk
Git kaptanım çok geçmiş olsun çok çektim dişlerimden tellerim vardı ağrı nedir kaybetme nedir bilirim
Ahahha ördek kaçma kaçma gel ben yiycemGerçi kaçamazsın pişmişsin
Eki Görüntüle 2086028
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?