Listeye bir el atasım var@MiuLego
aman takılsın kendi kendine boşver onuTartılmadım eşim evde fıtık hortlamış heralde çünkü beyefendi soruyorum cevap vermiyor keyfi bilir, anası gelir birazdan koşa koşa ona nazlanır.
Bugün kabak yoğurt yapacaktım yeni güzel olacaktı, bekledim bekledim adam gitmeyince kahvaltı ettimgitsene hastaneye amacım ne acaba. Bana eziyet gerçekten eziyet.
Yok ya düzensizlik bana göre hiç değil.
Banu al benden de.o kadar bende dun ikiye dogru yattin simdi beklemedigim bir kilodayim sali balkabagi kacamagi yapmistim omudur yoksa salmasim dikkar ettim
Banu seninle aynıyız ya bir iki gün kaçamak iki üç kilo getiriyor, hep az yediğimiz için oluyor bu bence. Öyle az yiyoruz ki en ufak kaçamak bize çok arttı getiriyor.
Ben bir şey yemedim daha tartılmadım da. Detoks yapıyım diyorum sonra pazartesi bir temiz başla diyorum. Kafam çorba. Çocuklar sabah sabah çok üzdü benieşim de daha gitmedi hasta güya, ona da ayrı sinir oldum. Öyle oturuyorum kös kös
Harikasın canım tebrik ederim
Tebrik ederim canım çok güzel rakam
Tebrik ederim canım ufakta olsa eksi mi eksi
Tebrik ederim canım çok güzel
Günaydın fitim yine çok iyisin tebrikler
Allah Allah bence ödemin var 2 günde 2 kilo nasıl gelirMoralini bozma yarın sabah yine tartıl bakalım yaz buraya kuzum merak ettim bende şimdi Bende 2 kilo alırım ama bildiğin görmemiş gibi sabahtan akşama full yemem gerek
Kaptanım inanır mısın listeyi aldım word programına başladım yüzde hesaplayıp doldurmaya ama gitmediğine sevindim kalktı üzerimizden sorumluluk
Git kaptanım çok geçmiş olsun çok çektim dişlerimden tellerim vardı ağrı nedir kaybetme nedir bilirim
Ahahha ördek kaçma kaçma gel ben yiycemGerçi kaçamazsın pişmişsin
Eki Görüntüle 2086028
Bu hafta olacak gibi sanki :) tebrik ederim guzel eksi
Canim her zamanki gibi supersin.Cok xok gecmis olaun cabucak toparlan bi daha hastalik ugramasin inşallah
Her eksi guzeldir tebrikler
Cakillll gidiyo yarin 86 gorursun :)
Canim güzel haberlerle gel inşallah
Listeye hazirim diyosun :) tebrik ederim
Banucum dun gece yorgundun gec yattin ödem tutmus olabilirsin ama kacamaklar da etkilemistir tabi.
Tebrik ederim canim
Cok güzel tebrikler
işte geldimmmmmmmmmmmmmm
masum haftaya da artı gelirsen vururum. Net.
Bence göreceksin zaten göz kırpmış geliyor hızlaHayırlı cumalar hanımlar ...
Kilom geçen hafta 70,8
Bu hafta : 69,7
Fark 1.1
Haftaya hedef @ecemavi yi yenmek bi kere daha ( napimmm yenilmeye doymadı). Vede 68 li bir rakam görmek inş ..
Kuzum bir yerde sıkıntı olduğunun sende farkındasın vücudun ya tutuyor inatçı ya da diyette sporda yolunda gitmeyen bir şeyler vargünaydın hayırlı cumalar
kilom pek iyi değil
geçen hafta 62,9 kg
bu hafta 62.4 kg
fark 0.5 kg
1 ay önce heyecanla kilo çizelgesi yapmıştım, tam 1 ay olmuş ve şaka gibi ben 1.2 kg verebilmişim toplamda
29.11.2017
63.6
01.12.2017
63,5
08.12.2017
63,4
15.12.2017
61,8
22.12.2017
62,9
29.12.2017
62,4
minnağım +100 olmuş
haftaya en az -500 gelecek
gerçi wc sorunu ile bu rakam iyi bile kuzu
Efser sen mod mu oldun kız geçenki dizi bildirimleri senden gelmiş
Vicdan var ya işte bende onda olmayan şeyaman takılsın kendi kendine boşver onu
özele gitcem fitim ya balgata falan güvenemedim diş benim en zayıf noktam
Bu kadar iştahla yanaşmışkenyok efserim sen sakince izle listeye bulaşma gözünü sevem
Canım ödem de var kaçamak da var işte ah ah. Ben artı üç kesin gelirim o potansiyel var bende devalla ya olamaz bu artı kabule tmiyorum
eflal evet biz cidden az yiyoruz ben artık 3 ögüne geçtim biliyorsun cnm
ama bu artı öyle bir artı degil ya bu ödem artısı belli cnmm
ama dediign gibi az yedigimiz için
çok çabuk alıyoruz
canımm ödem yaaa vallahi bukadaryemedim
dün yazdıgım menünün üstüne
4-5 kuru üzüm
2- yemek kaşıgı kadar rus salatası yedim
ödemmmmmm valla bernaaaa haftaya inecek bu hafta cidden yoruldum ya
dün yataga girdiigmde aglıycaktım o derece ama eve baksan
pert heryer bir yerde
Baştan aşagı yenilenmeye hazır olunkorkutuyorsun
işte geldimmmmmmmmmmmmmm
sevinmiştim ama az daha sevineyim.. nefsim kuruyemiş yağlarından kurtuldu ve harika eksi helall
çok geçmiş olsun hande kuzum
harika eksi tebrik ederim
yakında 7 lere veda edeceğiz
oo harika artı gelmesin de makbuş
böyle böyle devam istikrarla eksi gelsin miktarı önemli değil
vayyy çakılım süpersin kuzucummmm
güzel eksi 1 kilo üstü olaydı iyiydi.. neyse ay.. maşallah diyelim.. sen bi düşün her hafta en az bu kadar verebilecek misin? listeyi ve sorumluluğunu iyice düşündün mü istiyor musun girmek listeye? bi de daha önce yarışmış mıydın hiç takımlarda?
masum haftaya da artı gelirsen vururum. Net.
minnağım +100 olmuş
haftaya en az -500 gelecek
gerçi wc sorunu ile bu rakam iyi bile kuzu
hadi veda et artık 8 lere fulya
gayet iyi kuzum.. haftaya 1 kilo altı eksiyi kabul etmem..
deeeeeeeeeeeeeeeee.................
6 lar geldi az ona sevinelim
bir daha 7 leri görmüyoruz emi
vay vay vay adaşım mortilik olunca esip gürlüyorrrrrr
7 ler bay bay kısa süreli gelmişti zaten
saraycam gayet iyi.. eksi mi evet.. haftaya da bu kadar eksi gelse .. böyle devam etse.. mis olur
Vayy bak sen sessiz sessiz gelmiş eksiben de bildireyim kilo. Haydi bismillah :)
Geçen cuma: 60.0
Bu cuma: 59.2
Fark:0.8
Tek düzey sıkar beni hareket gelsin bıraz dediydim
o iştahtan korkuyorum zaten ben deBu kadar iştahla yanaşmışkenhevesimi dizdin bogazıma
Baştan aşagı yenilenmeye hazır olun
sağlam arıza çıkarırım ama her hafta düzenli güzel eksi getirmezsen.. kaçamak yaptım vaybyedim dersen.. baştan anlaşalım.. alıyorumIstiom al beni listeye, daha önce hiç yarismadim ama hedefi 52 yaz sen benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?