Oyy geçmiş olsun. Dişçi bana da lazım taş temizliği içinheee dün noldu onu yazayım
eve geldim zaten şarjım bitmişti.. birşeyler yerken hoop dişim kırıldı arkadaki dişlerden kenardaki bi kısmı ortası delikti.. diş acayip korkumdur.. dişlerimi kaybetme korkusu.. hüngür hüngür ağladım
nasıl üzüldüm.. en kısa sürede dişçiye gidicem şimdi dolgu mu kanal mı neyse yapsın
dur kız sen bildir kilonu hele.. daha geleli 1 gün oldu normaldir : )Günaydın kızlar ben hic kilo vermemişimmiu beni takımdan atacanmi
eflal geciktirmemek lazım yaOyy geçmiş olsun. Dişçi bana da lazım taş temizliği için
Kaç yaşında? Hala ağrısı olmasın.Bilmiyorum daha iyiyim dedi ama telefonu bor acişı vardi anneeee öluyom diye aci esigi cok düşük evde bebeler olmasa hemen atlayip gidecektim bide okulunda revir var hastanede yakin esim.sakin adamdir ogretmeniyle konustu irtibattayiz
dur kız sen bildir kilonu hele.. daha geleli 1 gün oldu normaldir :
Çürük yok canım çok şükür ama benim vücut sürekli taş üretiyor. Diş ipi gargara kullandığım halde. Tuzlu su ile gargara da yapıyorum ayrıca. Bu üçüncü olacak temizlik, canım çok yanıyor benim çünkü diş eti çekilmem vareflal geciktirmemek lazım yabenim çürüktü de gitmedim.. kenarı kırıldı
Tebriklrr:)
Kilo bildirmece
Gecennnn Haftalarrrr : 54.0
Bu Hafta : 53.4
Fark : 600
Benim için gerçekten milad gibi oldu....
İnşallah herkes boll kilo vermiş olur...
@Nevreste huuuuu
senn 500 vermiş ol çok Aminnn Çokkkk Aminnn
çok geçmiş olsun hande kuzumgünaydın canlar
aralık 2016 ayından nefret ettim yeminle
insan 1 aydır ağrı çekermi yaaa
kızın derdine düştüm kendimi unuttum
galiba hem midemi hemde böbreklerimi üşüttüm
bugün hastaneye gidicem
karnımda ne lanet varsa baksınlar
yok böyle bir mide ve yan ağrısı sezeryanlılar gibi iki büklüm yürüyorum
dün laktasif kullandım midemdeki gazı çözsün diye
sabah bi kalktım koştur koştur tuvalete cırcır oldum içimdeki tüm kötülüklerden kurtuldum zaar
kilo bildirimimi yapayım
geçen hafta:75.8
bu hafta:74.2
fark:1.6 kg
yüzde:2,11
@MiuLego
oo harika artı gelmesin de makbuşGunaydin
Gecen hafta 61.0
Bu hafta 60.8
Cok uykum var
vayyy çakılım süpersin kuzucummmmGunaydin kizlar dun 9 da sizmisim yil sonu kabus gibi geciyor
Eski kilom 88.0
Yeni kilom 87.2
Aksam gec saatte ugramaya calisirim
güzel eksi 1 kilo üstü olaydı iyiydi.. neyse ay.. maşallah diyelim.. sen bi düşün her hafta en az bu kadar verebilecek misin? listeyi ve sorumluluğunu iyice düşündün mü istiyor musun girmek listeye? bi de daha önce yarışmış mıydın hiç takımlarda?
Günaydın
Ay inanılır gibi değil
Kilom 68.4 ben şok
Çarşamba 66.3 kacamsk olsada bu kadar artış olmaz yaiyice sinir bastı beni ya
Yeminle birakcam herşeyi ya ;(
minnağım +100 olmuş@MiuLego kaptanım bugün 2.gün wc yok arkadaşımızın cevizin kabız ettiği yazısı geldi aklıma bugünde içip biraz ara vereceğimlavaboda sabah 15 dakika bekledim ama yok tartıldım mecburen işe geç kalacaktım yoksa vücudumun 51 rakamına ineceği yok ama sinir oldum pazar günü tartıda görmek istiyorum normalde giremeyeceğim izinliyim ama o gün foto çekip atacağım inşallah istediğim gibi olursa wc olmadığı için sabiti de kaçırdım 52.6 çıktım o kadar az yemeye niye böyle ya Teli elime aldım lavaboya çıkamasam da belki görürüm diye çeke çeke 52.6 çektim Yüzük parmağımda şiş bu arada bu cumanın bana yaptığı nedir Önce kendimi vurmakla başlayayım
Eki Görüntüle 2086015
vay vay vay adaşım mortilik olunca esip gürlüyorrrrrrHayırlı cumalar hanımlar ...
Kilom geçen hafta 70,8
Bu hafta : 69,7
Fark 1.1
Haftaya hedef @ecemavi yi yenmek bi kere daha ( napimmm yenilmeye doymadı). Vede 68 li bir rakam görmek inş ..
saraycam gayet iyi.. eksi mi evet.. haftaya da bu kadar eksi gelse .. böyle devam etse.. mis olurgünaydın hayırlı cumalar
kilom pek iyi değil
geçen hafta 62,9 kg
bu hafta 62.4 kg
fark 0.5 kg
bende de var taş ve çekilmeÇürük yok canım çok şükür ama benim vücut sürekli taş üretiyor. Diş ipi gargara kullandığım halde. Tuzlu su ile gargara da yapıyorum ayrıca. Bu üçüncü olacak temizlik, canım çok yanıyor benim çünkü diş eti çekilmem varvızzzz diye o ses o sızı
Hadi gözün aydın :))Kilo bildirmece
Gecennnn Haftalarrrr : 54.0
Bu Hafta : 53.4
Fark : 600
Benim için gerçekten milad gibi oldu....
İnşallah herkes boll kilo vermiş olur...
@Nevreste huuuuu
senn 500 vermiş ol çok Aminnn Çokkkk Aminnn
Geçmiş olsun ve tebrikler canımgünaydın canlar
aralık 2016 ayından nefret ettim yeminle
insan 1 aydır ağrı çekermi yaaa
kızın derdine düştüm kendimi unuttum
galiba hem midemi hemde böbreklerimi üşüttüm
bugün hastaneye gidicem
karnımda ne lanet varsa baksınlar
yok böyle bir mide ve yan ağrısı sezeryanlılar gibi iki büklüm yürüyorum
dün laktasif kullandım midemdeki gazı çözsün diye
sabah bi kalktım koştur koştur tuvalete cırcır oldum içimdeki tüm kötülüklerden kurtuldum zaar
kilo bildirimimi yapayım
geçen hafta:75.8
bu hafta:74.2
fark:1.6 kg
yüzde:2,11
@MiuLego
Tebrikler canımGunaydin
Gecen hafta 61.0
Bu hafta 60.8
Cok uykum var
TebriklerGunaydin kizlar dun 9 da sizmisim yil sonu kabus gibi geciyor
Eski kilom 88.0
Yeni kilom 87.2
Aksam gec saatte ugramaya calisirim
Tebrikler canım
Tebrikler canım 6 lar gelmiş
Tebrikler canımHayırlı cumalar hanımlar ...
Kilom geçen hafta 70,8
Fark 1.1
Haftaya hedef @ecemavi yi yenmek bi kere daha ( napimmm yenilmeye doymadı). Vede 68 li bir rakam görmek inş ..
Tebrikler canım maziye bakma önüme bakgünaydın hayırlı cumalar
kilom pek iyi değil
geçen hafta 62,9 kg
bu hafta 62.4 kg
fark 0.5 kg
1 ay önce heyecanla kilo çizelgesi yapmıştım, tam 1 ay olmuş ve şaka gibi ben 1.2 kg verebilmişim toplamda
29.11.2017
63.6
01.12.2017
63,5
08.12.2017
63,4
15.12.2017
61,8
22.12.2017
62,9
29.12.2017
62,4
Bu hafta kızım cok hastaydi ahum ne yedim ne ictim bilmiyorum valla sabit gibi gorunuyorum ama biraz daha bekliyecemada81 gelemiyom seni merak ediyorum
Efser sen mod mu oldun kız geçenki dizi bildirimleri senden gelmişListeye bir el atasım var@MiuLego
Inşallah canım.Tebrik ederim fulyacım
Hadi haftaya gelsin 7 li rakamlar
HarikasınnnnHayırlı cumalar hanımlar ...
Kilom geçen hafta 70,8
Fark 1.1
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?