Kilo bildirimi daha fazla beklemek isterdim ama dışarı çıkmam lazım
Geçen hafta :63.300
Bu hafta:62.600
Fark:-700
@MiuLego
Yemekten kaynaklanmıyordur ,çünkü bayağı cıss vardıciddi ciddi ne yediğini meraktayım deynep
Benim net bugün kesiliyor.tebrikler nevocummmm ..neyse ki kaknem 300-400 gr lar gitti artık .... bu istikrar güzel
veeeeeeeeeeeeee senin yüzden % 1.105
veeeeeeeeNefs %1.111 ikinizde 1.11 ama nefs küsüratla önde
o zamaaaaaaaaaaaaaaaaaaannevoya
@MiuLegobegum75 nehirnil111
Kuzular ben bu hafta evdeyim, elimin altında pc de var. Yardım edebileceğim bisey olursa haber edin
Yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Çok iyi bu haftan genel olarak güzeldi
Çok iyi canım tebrikler
Yemekten kaynaklanmıyordur ,çünkü bayağı cıss vardıGaliba suyu çok içmekten ve akşam yemeğini daha az yemekten Belki de tiroit kontrolüne gidemedim henüz,ilaç dozundan da olabilir sanki
Tabi tabi inandıkgeçen hafta 52.9
bu hafta 53.4
Dün tabikide abartmadım ki@nehirnill ve kaptan bekliyordunuz yani benden hemen yoldan çıkacağımı üzdünüz iki gündür migren tuttu ilaçlara döndüm artı bu yüzden diye düşünüyorum. Hıh
Bu dönem kilo alımın yavaşlar yada duraklar zaten 7. Ay bittikten sonra dikkat et emibu şekilde 300-400 razıyım canım zaten .... bir iki kaçamağım oldu tabii ama iyiydi genelde
çok iyi ya .. 1 ay oldu sabitsin
Baştan hızlı cıkış yaptı ya son aylarda en fazla ödem olur diye düşündümSon iki ay yavaş alması biraz zor
Valla ya ağrıdan gönlümce yiyemedğime de üzüldüydüm zaten bideTabi tabi inandık
Seni uyanık,alıntılardan kimin eksi olduğuna bakıp etiketledin değil mi?
geçen hafta 52.9
bu hafta 53.4
Dün tabikide abartmadım ki@nehirnill ve kaptan bekliyordunuz yani benden hemen yoldan çıkacağımı üzdünüz iki gündür migren tuttu ilaçlara döndüm artı bu yüzden diye düşünüyorum. Hıh
teşekkürler hepfit,benlik bişey yokta kapnaımıza yardım edebilirsin
dediğini yaptın,şişirir diye jillianı yapmadın demek
Eki Görüntüle 2086053
geldim geldim,yılsonu hafta sonu öyle yokunki işler
bide baş dönmeme geçmedi çok saçma bi haldeyim,kafam vücudumdan ayrı hareket ediyor sanki
Bu dönem kilo alımın yavaşlar yada duraklar zaten 7. Ay bittikten sonra dikkat et emi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?