Kuzucum benim geçen cuma sporum eksik 75 dk leslie 225 puanEki Görüntüle 2086055
kızlar köprüden önce son çıkış sporlarımızıda kontrol edeliim mi?
HİPERSTARLAR
@Nevreste
@eflalim
@Donna_salut
nehirnil111
@Ahu060812
malipina
SÜPERSTARLAR
@Triplimelek Megi
@hepfit
@Sarayca
@Ytmz
yürek mi yedin sabah sabah masumm
şaka bi yana haklısınbu sabah tartıda sabiti görünce onca sporumu kaçamaklarla heba ettiğime üzüldüm
ben mesela hep iddialarınızı okuyuncayapıyorum size
ya yaparsın yaaaaaaaa ...şu listeye bakıyorum tuttuğunu koparamayacak kimse yok
O nasıl söz masumm tabii ki yav he he demiyoruz
Ama yazını okuyunca daha önce de defalarca yazdın bu tür kelimeler diye geçirdim içimden
Kaptanicem Allahtan Öyle cok hızlı kilo almıyorum bugunden itibaren daha dikkatli olmaya calısıyorum bakalim ama katı bısı yin de yok yavas yavas olsun benım olsunişte geldimmmmmmmmmmmmmm
sevinmiştim ama az daha sevineyim.. nefsim kuruyemiş yağlarından kurtuldu ve harika eksi helall
çok geçmiş olsun hande kuzum
harika eksi tebrik ederim
yakında 7 lere veda edeceğiz
oo harika artı gelmesin de makbuş
böyle böyle devam istikrarla eksi gelsin miktarı önemli değil
vayyy çakılım süpersin kuzucummmm
güzel eksi 1 kilo üstü olaydı iyiydi.. neyse ay.. maşallah diyelim.. sen bi düşün her hafta en az bu kadar verebilecek misin? listeyi ve sorumluluğunu iyice düşündün mü istiyor musun girmek listeye? bi de daha önce yarışmış mıydın hiç takımlarda?
masum haftaya da artı gelirsen vururum. Net.
minnağım +100 olmuş
haftaya en az -500 gelecek
gerçi wc sorunu ile bu rakam iyi bile kuzu
hadi veda et artık 8 lere fulya
gayet iyi kuzum.. haftaya 1 kilo altı eksiyi kabul etmem..
deeeeeeeeeeeeeeeee.................
6 lar geldi az ona sevinelim
bir daha 7 leri görmüyoruz emi
vay vay vay adaşım mortilik olunca esip gürlüyorrrrrr
7 ler bay bay kısa süreli gelmişti zaten
saraycam gayet iyi.. eksi mi evet.. haftaya da bu kadar eksi gelse .. böyle devam etse.. mis olur
Abisine benzer inşallah doğduğu zamanbenim 8 sene olmuş , çok özlemişim de ... oğlumda hamile değilmişim ben :))) kuzu gibiydi karnımda da ... bu fena
Kim?nolmuş nolmuş bana da deyin hele
Abisine benzer inşallah doğduğu zaman
Rabbim rahatlık versin. Inşallah bu ağrılar sızılar öbür dünyada mükafat olarak dönecek bize. Rabbim korusun seni abla.kız uyuyabiliyorum da mı uyuyamıyorum ? yok uyku tutmuyor ... sağa dön sola dön .. ağrı ..kramp ... bende miyom var ya ..dr hastaneye yatıracak kadar ağrın olur dedi ... ben dedim yoook yatarım evimde .
ama gece geliyor ne geliyorsa...
ay yok deynep , kızlar bilir .. biz 4 te yatıp eşimle 7 de zımba gibi ayaktaydık o işe ben yusufu bırakmaya ..ordan spora ... uyku sevmem ben ... 3-4 saat yetiyor .
ama bu ağrılı olunca zor
Kuzucum benim geçen cuma sporum eksik 75 dk leslie 225 puan
ya begüm ney yanni ya bak benim cidden 4 ayım var hadi olsun 5 ay dişimi sıksam mayısta 55 kiloyum
amaaa bi 65 dümdük göremedim ki
65,7 idim kasımda şuanki halime bak
3 ileri 1 geri erzurum 3 ayak oyunu gibi oldu
çok gücendimşaşırt beni
Ayılmaya çalışıyorumberna , fatma bir de mali kaldı listede kilo bildirmeyen sanki ?
matematik61 ödem bekliyordur bacım
malipina %3 e varmaya koşuyordur
Antepia27 98.9 için
heeeee anladim canım, aman duymasın @MiuLego duydunmu? portakal var ya portakal
hic te ispiyoncu degilimdir aslinda ama
gözünden kaçmıştır canım olsunsoryhemmen ekledim
ayy masum aynı sen gibiyim
al-ver bıkmadım,hayır her akşam onca sporuma yazık günah,otur uzan yat her akşam sporda spor yetti gari
soryhemmen ekledim
ayy masum aynı sen gibiyim
al-ver bıkmadım,hayır her akşam onca sporuma yazık günah,otur uzan yat her akşam sporda spor yetti gari
Rabbim rahatlık versin. Inşallah bu ağrılar sızılar öbür dünyada mükafat olarak dönecek bize. Rabbim korusun seni abla.
İstikrarına hayranım senin kuzum maşallah sanaKilo bildirimi daha fazla beklemek isterdim ama dışarı çıkmam lazım
Geçen hafta :63.300
Bu hafta:62.600
Fark:-700
@MiuLego
Evet ya sonuçta kaçırırım 300-500 en azından garanti olsun işimhe ya 1 yılbaşı 51.9 göreydin yine geleydi 52 1 Ocakta :)))
Korkunun ecele faydası yokgeçen hafta 52.9
bu hafta 53.4
Dün tabikide abartmadım ki@nehirnill ve kaptan bekliyordunuz yani benden hemen yoldan çıkacağımı üzdünüz iki gündür migren tuttu ilaçlara döndüm artı bu yüzden diye düşünüyorum. Hıh
Evet ballı çörek ama şişirdi işte yapmadan da şişmişimdediğini yaptın,şişirir diye jillianı yapmadın demek
Harikasın bu hafta ki sporların efsaneydi hakettin bu alkışlarıspor kaptanımnehirnil111 dünkü sporum
*jillian level 3 =100 puan
* 10 dakika bölgesel egzersiz=30 puan
*35 dakika eliptik=140 puan
*toplam=270 puan
başım döne döne yaptım sporumu,hele jillianda yer hareketlerinde oda döndü durdu etrafımda sarhoş gibiydim ama yaptım
Olsun kuzum yılbaşında kaçırma haftaya gelecek eksikilom sabit 57,7 @MiuLego
Eki Görüntüle 2086055
kızlar köprüden önce son çıkış sporlarımızıda kontrol edeliim mi?
HİPERSTARLAR
@Nevreste
@eflalim
@Donna_salut
nehirnil111
@Ahu060812
malipina
SÜPERSTARLAR
@Triplimelek Megi
@hepfit
@Sarayca
@Ytmz
Ne kötüsünBende mortim olduğun halde bağrıma bastıydım seni halbuki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?