Belki dediğin gibi ödemdir,veya WC ne alemdevalla ben olsam bende derim, yani her hafta gelll salla salla cuma günü fıssss
bu hafta için demiyorum bu rakam cidden çok afaki bir rakamm
akşma bile tartılsam evde akşam olmaısna ragmen 67 çıkacagıma eminimde
yaklaşık 6 aydır gel git
çek kopar diyorum kendime ya
O yaptığın leslie ler benim gözümde kalıyordu hep. Yazık günah emeğine masumm. Yani ben Çalışmıyorum evdeyim ama senin o bildirimleri görünce utanıyordum devirdiğim bitaraflarımdan ben.
ya emegime üzülüyorum ya
hacı yatmaz gibi kalk lesile yap
sonra kaçamak yappp
valla begüm kendimle kavga ediyorum
anlaşamyan çiftler gibiyizz
diyorum banu ya bırak .. tamam bu kioda kal koru
yada başla sonuna kadar git, hayatındaki sorunlar yeter bird ekilo düşünme!!
bakalım kim kazanacakkkkkk
alıyom alıyom başımın belası@MiuLego aliyon mu beni
kız neden kuzum@MiuLego galiba ben bundan sonraki hayatımda aç yaşayacağım
bildiğin yemek falan unuttum ya
çok gücendim
bi düşüneyimama önce gücendimin geçmesi lazım
Ayılmaya çalışıyorum
saat 14:00 a randevu aldım ben
Belki dediğin gibi ödemdir,veya WC ne alemde
Ben akşam çay saatinden sonra tartıldım 67 küsür çıktım
Sabaha bu ancak taş çatlasın kıyafette çıksa 64 e iner dedim
Akşam ve sabah WC ,biraz da ödem vardı demek,indi kilom eski haline
Ya ausun oğlum uyumadi gece hic.kötü öksürüyor oksurdukce de uyandi zaten 1 bucukta yatmisti sabaha kadar da bi en son 2 saat uyuyabildi.hatta ondan da emij degilim uyanmis da ben duymamis o da geri uyumus olabilir.6.45te de babasiyla uyandi sobra 9 10 aradi bi uyudum iste oyle duruyorum..dun de baya az yemistim midem sirtimda resmen.berna , fatma bir de mali kaldı listede kilo bildirmeyen sanki ?
matematik61 ödem bekliyordur bacım
@malipina %3 e varmaya koşuyordur
@Antepia27 98.9 için
Allaaahhhhhhhhhhhhhhhh helal be nevom leslie ve egzersiz yaradı sana kuzummmmmmmmmmKilo bildirimi daha fazla beklemek isterdim ama dışarı çıkmam lazım
Geçen hafta :63.300
Bu hafta:62.600
Fark:-700
@MiuLego
Akşam kıyafetimin de etkisi var ,yoksa benimki de o kadar etkili değildir bacım
deynep bu hafta zaten ödem çünkü çarşamba 66.3 tüm bu sabahki rakam mümkün degil yani
wc çok çok düzenli olmasada eskiye nazaran iyi
akşam işten gittim 67.4 geldim
senin çok fark ediyormuş benimki ancak 1.5 fark ederrr
nevo kaçışın yokkkkkkkkkkkBenim net bugün kesiliyor.1 hafta gelemiyeceğim .Hatta bak çekmiyor. .Gittim ben
Buldun tabi yumurta gibi ördeği sık bakalım. Ayy birazda yanlarıma yanlarıma çok şişim.İstikrarına hayranım senin kuzum maşallah sana
Evet ya sonuçta kaçırırım 300-500 en azından garanti olsun işim
Korkunun ecele faydası yoksana çok güzel şeyler hazırladım güzel mermiler şarjörü boşaltırım gibi @begum75 Begüşte gelmiş
Eki Görüntüle 2086058 Eki Görüntüle 2086059
Evet ballı çörek ama şişirdi işte yapmadan da şişmişimkeşke yapsaydım akşam 9 da uyudum vücudum o kadar yorgunmuş ki
Harikasın bu hafta ki sporların efsaneydi hakettin bu alkışları
Olsun kuzum yılbaşında kaçırma haftaya gelecek eksi
Az daha sıksam 1.cilik geliyormuş
Bende seni çoook seviyorum kiii
sev beni mortican hep sev. Ben seni kilo alsan da seviyorum ki
benim kv bütün dişleirni çektirdi yaptırıyor 6 kilo vermiş
birşey yiyemiyorrrrr
bendemi yaptırsam ahahahaha
Hıııı tabi tabiAkşam kıyafetimin de etkisi var ,yoksa benimki de o kadar etkili değildir bacım
Geçmiş olsun canım.kız uyuyabiliyorum da mı uyuyamıyorum ? yok uyku tutmuyor ... sağa dön sola dön .. ağrı ..kramp ... bende miyom var ya ..dr hastaneye yatıracak kadar ağrın olur dedi ... ben dedim yoook yatarım evimde .
ama gece geliyor ne geliyorsa...
ay yok deynep , kızlar bilir .. biz 4 te yatıp eşimle 7 de zımba gibi ayaktaydık o işe ben yusufu bırakmaya ..ordan spora ... uyku sevmem ben ... 3-4 saat yetiyor .
ama bu ağrılı olunca zor
Benim kuzen de tel taktirdi o da öyle banu benim de aklımdan gectibenim kv bütün dişleirni çektirdi yaptırıyor 6 kilo vermiş
birşey yiyemiyorrrrr
bendemi yaptırsam ahahahaha
O yaptığın leslie ler benim gözümde kalıyordu hep. Yazık günah emeğine masumm. Yani ben Çalışmıyorum evdeyim ama senin o bildirimleri görünce utanıyordum devirdiğim bitaraflarımdan ben.
Akşam kıyafetimin de etkisi var ,yoksa benimki de o kadar etkili değildir bacım
Ya ausun oğlum uyumadi gece hic.kötü öksürüyor oksurdukce de uyandi zaten 1 bucukta yatmisti sabaha kadar da bi en son 2 saat uyuyabildi.hatta ondan da emij degilim uyanmis da ben duymamis o da geri uyumus olabilir.6.45te de babasiyla uyandi sobra 9 10 aradi bi uyudum iste oyle duruyorum..dun de baya az yemistim midem sirtimda resmen.
adınız çıktı@Sarayca
@Makbule007
@begum75
@Ahu060812
@kelebekolacam
@ada81
müzmin yiyiciler başka kim vardı aklıma gelmedi
la gelin la, yeter daaaaa her hafta esip gürleyip fıss kalıyoruzzzz
bakın arkadaşlar kış ortası
gözümüzü açtık kapadıkalın size 23 nisan ve diyet işi fısss
şu elimizdeki 4 ayı iyi deglerndirelim allah billah aşkına
yazın efil efil rahat rahat gezelim yahu
yazında 2 fün yesek 3 gün dikkat ederizz
kurban olamm gelinn yaaaaaa, valla adımız çıktı artık 7. takımda millet
o kilo verecegim, hafatay şov yapacagım bilmem ne nidalarımızı okurken yaww he hee demiyorsa bende adam degilim
lütfen yılın ilk günündne itibarennn birlikte başaralım ya 21 gün ya sadece 21 gün llokma kaçamak olmadna bi temiz kalalım anaaaaaaaa yetti gari yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?