Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Teşekkür ederim moral tam 3 gün tatillllll yasasinnnn

Karbonat rahatlatır ihtiyacın olursa 1 çay kaşığı bol su mis gibi

Durduk yere gene grip oldum yaa off... beynim burnumdan akmak üzere 8 aydan sonra bebek görmeye geldiler babamın akrabalar.. pastalar börekler havada uçuştu öleyim en iyisi

Söz kız miu sözü

Hergün seni öyle sevecem

Tamam ulaaaaaaaaa
Çok kazık yedim çok insan sildim hayatımdan hiç de ardıma bakmadım ama bu başka işte zaafım var o yüzden napıcağımı bilmiyorum kafa gidik

Ben de şu var bir insanı kolay silmem ama sildimimi asla ne olursa olsun arkama bakmam çok ketunum
Düşünsene kaç yıllık dostluğun var adam diyor şu arkadaşınla görüşme la benim canım ciğerim sen kimsin derim?? Kocam dahi olsa yılların dostluğunu silip atmam o insan değmez ben olsam yüzüne bakmam . Doğru yanlış bilmem ama benim düşüncem. Ay ben dost kazığı atanlara uyuz oluyorum ay bak sinirlendim

Hemşom yapma lütfen nereye gidiyorsun...Konuyu bilmiyorum ama bir yanlış anlaşılma var.Biraz ara ver ama geri gel lütfen...

Teşekkürler hemşehrim benim duygusal bir anim di bütün gün 99 düşmedim diye moralim bozuktu bu kadar emeğe uyarılar ağır geldi

Canım tabiki elestiririz sopa vs ama
Tartinin başında ağladım dk WC kaldım acaba 99 gelirmiyim diye bir gün kacanagim dışında olmadı
Bunları dinlemeden yanlış beyan veriyirmusum gibi olması etkiledi
Tabiki iyi niyetli dur ama zaten bozuk morale ağır eleştiri ağır geldi şimdi daha iyiyim com şükür teşekkürler Ilgın icin

Mortim.meseleyi.tam bilmiyorum.ama sakin gitme bonusunda.dedigi gibi bizim versigimiz kilolarin kimseye yarari yok tek yararı bize gidersen çok üzulüluruz

Canım mortim nankörlük vefasızlık gibi kelimeler gerçekten önemlidir tıpkı gerçekleri yansitmadiginin düşünülmesi gibi bu cok agirima gitti
Yazdım
Benim verdiğim kiloların tabiki faydası bana
Ama duygusal bir günümde bu eleştiriler ağır geldi
Bende seni cok seviyorum canim

Canım dediğin gibi yalancı denmedi ana dikkatli okursan sen bu listeleri verdin denilen yorumlardan ben bu sonucu çıkardım öyle ima etmemuslerse özür dilemesi de biliriz canım yanlış anlamışım derim bir açıklama olursa
Teşekkürler Ilgın için canım

Canım benim aynen bugün gerçekten psikolojik olarak eleştiri değilde yaparsın haftaya olur gibi sözler duymak isterdim zaten kendine okadar cok yüklendi mi ki birde bu ruh halinde eleştiri ler ağır geldi
Hayırlı si canım miu kaptanim cok özverili cok emek verdi ve onu bukadar cok severken uzdugumu düşünmekte ağır geldi
Teşekkürler canım Ilgın için

Canim meseleyi tam bilmiyorum kim ne dedi onuda bilmiyorum ama bende diyet yaptığım donemlerde arti oldugu gunlerde oldu... o yuzden buna hic takilma biz burada abla kardes olduk boyle cekip gitmek olmazzz

Canım artı gelmesi gerçekten bana da cok ağır geldi ne diyelim bu duygusallasip yiruldugumyzda eleştiri ler ağır geldi kimsenin hakkına girmeye ve üzmeye hakkım yok birini üzmek helede kaptanim gibi cok sevdiğim bı insanı uzmekte hakkına girmeye hakkım yok

Canım benmi yanlış anlıyorum verdiğin menun buysa vermemek mümkün değil neyse söylenecek cok şey var derken zan altında jaldigimi hissettim ondan okadar etkilendim belkde ben yanlış anlamışım dur hiç bir kilo bir kalbi incitmekten önemli olamaz incindim ana elimden geldiği kadar duygularımı incitmeden anlatmaya çalışıyorum
Teşekkürler canım Ilgın için

Soylemler yani , fatma abla kirici konusmamis ki duygularini yazmis sadece

Ayyy canım gerçekten yanlizca duygularımı paylaştım son derece kirmamaya çalışarak ama yinede istemeden kırdıysam senin şahsında kaptanlarından arkadaşlarımdan özür dilerim

Evet canım duygusal olarak gerçekten cok uzgundum kackere tartildim WC ne kadar bekledim pazar günü hariç cok dikkatliydim emeklerim karşılığını alamamaktadır zaten cok yordu gelnce didardaydim masum abla insülin direnci baktır diyince aklıma geldi Dr aradım salı günü gel tahlillerinde bakıp ilaç başlayalı m dedi

Antepia27 adasim gitmez ya, yarı yolda koymaz o bizi. Kilo veremedim diye morali bozulmuş, biraz ağlayıp bi kahve içip bizim aile olduğumuzu birlikte güçlü olduğumuzu hatırlar

Canım adasin

Evet birakiyorum gidiyorum demek yanlış.. ama fatma ablada cocuk değil yani olgun bi kadin demekki biseyler onu kirmis karsilikli konuşulsa duzelebilirdi diye düşündüm..

Aynen adam neden arı yolda bırakayım bana burası sizler bukadar iyi gelirken bazı yorumlar cok canımı acitti haa haklıdır ana bana ağır geldi teşekkürler canım duyarlılığın ucin

Haklısın tabiki canım heranimiz bir olmuyor bazen 10 kilo kaldırsın bazen 1 Gr ağır gelir

Canım durumu biraz uzağında ettim bende seni cok seviyorum zor yorucu bir süreç bu duygusal ataklar yaşanabiliyor

Canım cok isterdim getirmeyi salı günü hemen Dr gidicem yoksa bu emekle veremezssem

Antepia27 canım her şey senin iyiliğin için söyleniyor. Bu kadar kırılmak ve göz yaşı dökmek, hatta hatta burayi terketmek niye

Öyle bir şey yaparsan çok darılırım bilesin

Canım bende genelde gucluyumdur ama bugün emek verip ve 99 gelmeyi okadar isterken eleştiri leru jaldiramadim canım benim Yasemin gibi oldum oda gidiyorum derdi cani sıkılınca
Seni cok seviyorum canim

Haklısın canım kusura bakmayın sizide üzdüm

Aynen bugün bende bayağı bayağı ağladım canım teşekkürler canım

Canim gecmis gecmiste kaldi kaptan gercekten seni seviyor deger veriyor kiz sirf gözüne girem diye kaptanin anarşik oldum burada.. sen bizim ablamizsin birakalim gecmisi biraz balik hafızalı olak yaaa ohhh dünya guzel bu hafta icin kendime rakip ariyordum bu sen ol yahu citir citir yeneyim biz senle hic morti olduk muuu?

Pes etmek yok birlikte yola devam

Ay
Sıkma canını.
Yanls anlaşılmalar olabilir kul hatasiz Olma kim haklı kim haksız ben bilmem ama burası çok güzel aile gibi birbirine bağlı :) ben 1 gün girmesem kendimi kötü hisdediyorum

Senin menüleri gece okumasam iyi olacak nutelladan sonrasını okumadim

Ağzın bal yesin

kız altın dişte yaptıraydın gitmişken

Altını başka yerlerime taktırıyom aus
dişler arası tonsürton yapmış
Puhahahahah ya ne orijinal hatınsun
Durduk yere gene grip oldum yaa off... beynim burnumdan akmak üzere 8 aydan sonra bebek görmeye geldiler babamın akrabalar.. pastalar börekler havada uçuştu öleyim en iyisi
Oyyyy çok geçmiş olsun da.. yedin mi kuzu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…