- 21 Kasım 2017
- 7.734
- 30.728
- 463
Yaktım kiHeee yakarsin
Teşekkür ederim moral tam 3 gün tatillllll yasasinnnn
200 gr candır diyelim makbuşummmm
Benimde çooook uykum var
Cuma telaşı , heyecanı
Tebrikler çakılcımişlerinde de çok çok kolay kolay gelsin
Hamile kalmadan önce 90-67-87-46 idim galiba
Günaydın canımmmmm ve tebrikleeer
60 lar gitsinnnnnn ve gelmesinnnnnn bi daha hiçççççççççç
Karbonat rahatlatır ihtiyacın olursa 1 çay kaşığı bol su mis gibi
Klasik gebelik ateş basmaları ... mide yanmaları .. uyku tutmamaları canım .
Ilaç çook zorda kalmadıkça almam
Sıfır kaçamak banu . Kendini biliyorsun işte .
Kaçamak yapıp sonra böyle üzüleceksen bırak zaten her şeyi.
Çünkü senin bünyen aslaaa kaçamak kabul etmiyor .
Temizzz tertemizzzz besleneceksin ...
Yaptın mıı yaptın zamanında .
Ama şimdi 5 günden uzun sürmüyor temizliğin
aaaaaaaaaaaaaaaaaaa sennnnnnnnnn
hayatta inanmam
Söz kız miu sözü
Hergün seni öyle sevecem
Çok kazık yedim çok insan sildim hayatımdan hiç de ardıma bakmadım ama bu başka işte zaafım var o yüzden napıcağımı bilmiyorum kafa gidik
Hemşom yapma lütfen nereye gidiyorsun...Konuyu bilmiyorum ama bir yanlış anlaşılma var.Biraz ara ver ama geri gel lütfen...
Hepimiz duygusaliz ama bu durumda doğru olan gitmek değil, kalıp bi sonraki haftaya moralim bozulsada kaçamak yapmayacağım demek lazım. Bir günlük kaçamak seni mahvetmis olabilir, kaptanımız kızmış olabilir ama bunları bilerek burdayız. Sana savaşmak yakışır kaçmak değil
Mortim.meseleyi.tam bilmiyorum.ama sakin gitme bonusunda.dedigi gibi bizim versigimiz kilolarin kimseye yarari yok tek yararı bize gidersen çok üzulüluruz
Abla yasin tecruben benden büyük sana akıl vermek haddime değil kimse yalancı kelimesini kullanmadı evet menulerine Gore vermemek şaşırttı herkesi o yüzden senden açıklama beklendi bu takım senin 3 basamaklı rakamları gormeni senin kadar istiyor bu yüzden bu baskı bu yüzden bunca söz ama bırakıp gitmek kesinlikle hayır evet bu hafta bu sebeplerim vardı kaçamak yapmadım diyip yoluna devam etmek bu sözlerin sana hırs olarak geri dönmesi lazımdı ben öyle dusunuyorum
Antepia27
Konuyu ben de bilmiyorum ama bildiğim birşey varsa o da hepimiz farklıyız, kimisi günde 800 kalori alır veremez bazen, kimisi 2000 alır yine de verir. Bir elin parmakları bir mi ki biz bir olalım.
Diyet yorucu bir dönem, hem fiziken hem ruhen inceliyoruz, yıpranıyoruz, bazen kırılgan bazen sinirli oluyoruz kolay mı hiç diyet yapmak ,değil..
her hafta biz de değişiyoruz, önemli olan kendimizi dinlemek, eğer menüler eksi getirmemişse yılmamak, çözüm aramak, menüleri modifiye etmek hep beraber, bazen kızarız bazen üzülürüz yazılanlara ama önemli olan sensin, burayı da destek olarak gör, birinin yazdığına üzülüp bırakma, savun kendini ama çözüm de ara, yapıcı ol.
Mola almak ayıp değil,burayı tamamen bırakmak ise yarar getirmez.
Bence kendini toparla, gel beraberce kafa patlatalım çözüm bulalım.
Sevgiler saygılar!
Canim meseleyi tam bilmiyorum kim ne dedi onuda bilmiyorum ama bende diyet yaptığım donemlerde arti oldugu gunlerde oldu... o yuzden buna hic takilma biz burada abla kardes olduk boyle cekip gitmek olmazzz
Amin kizben kızım olsun istiyorum zaten inşallah amin
Antepia sana yuklenilmesi normal olan, başka biri + olsa o da aynı tepkiyi gore çekti. Suanda senin soylemen gereken tek Bir şey var 'kendimi haftaya affettirecegim'. Sonrasında gelen güzel bi yüzde hem seni hem bizi mutlu eder
Soylemler yani , fatma abla kirici konusmamis ki duygularini yazmis sadece
Olay farklı yerlere kaymaya başladı.
Miulego çok haklısın, sen de emek veriyorsun, bu emek bizler için bir günde atılacak birşey olmamalı.ama bazen işte çok yıpranıyoruz, o dönemde de bize çivili sopa lazım biraz da anlayış.
Antepia anladığım kadarıyla uzun dönemdir diyettesin, artılar olması , verme hızının değişmesi normal, burda hiçkimse karşısındakini üzmek, suçlamak için birşey yazmıyor, biraz sakinleşip yazsaydın keşke , böyleye böyle veremedim ne yapmak lazım diye, ya da mola lazım bana bir silkinip kendime gelmem lazım diye,direk herşeyi silmek yerine.
Antepia27 adasim gitmez ya, yarı yolda koymaz o bizi. Kilo veremedim diye morali bozulmuş, biraz ağlayıp bi kahve içip bizim aile olduğumuzu birlikte güçlü olduğumuzu hatırlar
Evet birakiyorum gidiyorum demek yanlış.. ama fatma ablada cocuk değil yani olgun bi kadin demekki biseyler onu kirmis karsilikli konuşulsa duzelebilirdi diye düşündüm..
Antepia27
Bir de herşeyi kişisel bir saldırı olarak algılamamak lazım. Sadece seninle ilgili değil, buraya kim azıcık menü yazdığı halde veremezse sorgulanır, teyit istenir, ona göre kafa yorulur bir çözüm için,bunun amacı da yardım etmektir.
Abla ne demek gitmek butdan ayrılırsan her şey başa döner.kendini düşün bizimleyken bile diyetle baş etmek bu kadar zorken yalnız yapamazsın gider onca emek çok hızlı geri alırsın gidenleri. o yüzden ne olursa olsun kalmalısın ama listede ama dışında takımdan ayrılmakta nesi.biz bi aileyiz sende bizim ablamızsın büyüğümüzsün senin yerin apayrı lütfen kırgınlıkları bi kenara bırakıp yeniden düşün.seni seviyoruz hemde çok
Antepia27 canım her şey senin iyiliğin için söyleniyor. Bu kadar kırılmak ve göz yaşı dökmek, hatta hatta burayi terketmek niye
Öyle bir şey yaparsan çok darılırım bilesin
Antepia27 canım ne konuşuldu tam okuyamadım anlamadım ama lütfen ayrılma. Burada herkes ortak bir sorun için burada. Ayrıca güzel arkadaşlıklar da kurulmuş. Ben kilo veremedim ya da yapamıyorum diye ayrılışları sevmiyorum. Bazen yazışmalar da yanlış anlaşılıyor.
Abla abla Ablaaaa aaa yapma allaallansen. Olayı vs. Bilmiom ama bu takimdayken hüngür hüngür ağladığmı bilirm .kaptan beni listeye Alaçam dedi de almadı die. Yani biz bir aileyiz. Bak içim buruldu. Gidersen giderim denmez ama ben de sıkılır im gidersen gelesim gelmz
Menu bildirim yapiyim ortam pek yeri değil amma yazmadan olmas.
Sabah
İlik limonlu su
Peynirler zeytinler nutellali ekmek 2 yumurta kaşarlı kızartma
Beyaz ekmek hem susamli. ( tartıda moral bozulunca saliverdim küçük enisteyi )
Ara hurma dut
Aksam
6 7 kanat fırında 2 dilim pattis
5 kaşık kadar bulgur pilavı
Turşu 1 bardak fanta
1 bardak ayran 1 lokma ekmk
Çay incir hurma 2 bisküvi
Canim gecmis gecmiste kaldi kaptan gercekten seni seviyor deger veriyor kiz sirf gözüne girem diye kaptanin anarşik oldum burada.. sen bizim ablamizsin birakalim gecmisi biraz balik hafızalı olak yaaa ohhh dünya guzel bu hafta icin kendime rakip ariyordum bu sen ol yahu citir citir yeneyim biz senle hic morti olduk muuu?Teşekkürler hemşehrim benim duygusal bir anim di bütün gün 99 düşmedim diye moralim bozuktu bu kadar emeğe uyarılar ağır geldi
Canım tabiki elestiririz sopa vs ama
Tartinin başında ağladım dk WC kaldım acaba 99 gelirmiyim diye bir gün kacanagim dışında olmadı
Bunları dinlemeden yanlış beyan veriyirmusum gibi olması etkiledi
Tabiki iyi niyetli dur ama zaten bozuk morale ağır eleştiri ağır geldi şimdi daha iyiyim com şükür teşekkürler Ilgın icin
Canım mortim nankörlük vefasızlık gibi kelimeler gerçekten önemlidir tıpkı gerçekleri yansitmadiginin düşünülmesi gibi bu cok agirima gitti
Yazdım
Benim verdiğim kiloların tabiki faydası bana
Ama duygusal bir günümde bu eleştiriler ağır geldi
Bende seni cok seviyorum canim
Canım dediğin gibi yalancı denmedi ana dikkatli okursan sen bu listeleri verdin denilen yorumlardan ben bu sonucu çıkardım öyle ima etmemuslerse özür dilemesi de biliriz canım yanlış anlamışım derim bir açıklama olursa
Teşekkürler Ilgın için canım
Canım benim aynen bugün gerçekten psikolojik olarak eleştiri değilde yaparsın haftaya olur gibi sözler duymak isterdim zaten kendine okadar cok yüklendi mi ki birde bu ruh halinde eleştiri ler ağır geldi
Hayırlı si canım miu kaptanim cok özverili cok emek verdi ve onu bukadar cok severken uzdugumu düşünmekte ağır geldi
Teşekkürler canım Ilgın için
Canım artı gelmesi gerçekten bana da cok ağır geldi ne diyelim bu duygusallasip yiruldugumyzda eleştiri ler ağır geldi kimsenin hakkına girmeye ve üzmeye hakkım yok birini üzmek helede kaptanim gibi cok sevdiğim bı insanı uzmekte hakkına girmeye hakkım yok
Canım benmi yanlış anlıyorum verdiğin menun buysa vermemek mümkün değil neyse söylenecek cok şey var derken zan altında jaldigimi hissettim ondan okadar etkilendim belkde ben yanlış anlamışım dur hiç bir kilo bir kalbi incitmekten önemli olamaz incindim ana elimden geldiği kadar duygularımı incitmeden anlatmaya çalışıyorum
Ayyy canım gerçekten yanlizca duygularımı paylaştım son derece kirmamaya çalışarak ama yinede istemeden kırdıysam senin şahsında kaptanlarından arkadaşlarımdan özür dilerim
Evet canım duygusal olarak gerçekten cok uzgundum kackere tartildim WC ne kadar bekledim pazar günü hariç cok dikkatliydim emeklerim karşılığını alamamaktadır zaten cok yordu gelnce didardaydim masum abla insülin direnci baktır diyince aklıma geldi Dr aradım salı günü gel tahlillerinde bakıp ilaç başlayalı m dedi
Canım adasin
Aynen adam neden arı yolda bırakayım bana burası sizler bukadar iyi gelirken bazı yorumlar cok canımı acitti haa haklıdır ana bana ağır geldi teşekkürler canım duyarlılığın ucin
Haklısın tabiki canım heranimiz bir olmuyor bazen 10 kilo kaldırsın bazen 1 Gr ağır gelir
Canım durumu biraz uzağında ettim bende seni cok seviyorum zor yorucu bir süreç bu duygusal ataklar yaşanabiliyor
Canım cok isterdim getirmeyi salı günü hemen Dr gidicem yoksa bu emekle veremezssem
Canım bende genelde gucluyumdur ama bugün emek verip ve 99 gelmeyi okadar isterken eleştiri leru jaldiramadim canım benim Yasemin gibi oldum oda gidiyorum derdi cani sıkılınca
Seni cok seviyorum canim
Haklısın canım kusura bakmayın sizide üzdüm
Aynen bugün bende bayağı bayağı ağladım canım teşekkürler canım
Pes etmek yok birlikte yola devamTeşekkürler hemşehrim benim duygusal bir anim di bütün gün 99 düşmedim diye moralim bozuktu bu kadar emeğe uyarılar ağır geldi
Tartinin başında ağladım dk WC kaldım acaba 99 gelirmiyim diye bir gün kacanagim dışında olmadı
Tabiki iyi niyetli dur ama zaten bozuk morale ağır eleştiri ağır geldi şimdi daha iyiyim com şükür teşekkürler Ilgın icin
Canım mortim nankörlük vefasızlık gibi kelimeler gerçekten önemlidir tıpkı gerçekleri yansitmadiginin düşünülmesi gibi bu cok agirima gitti
Yazdım
Canım dediğin gibi yalancı denmedi ana dikkatli okursan sen bu listeleri verdin denilen yorumlardan ben bu sonucu çıkardım öyle ima etmemuslerse özür dilemesi de biliriz canım yanlış anlamışım derim bir açıklama olursa
Canım benim aynen bugün gerçekten psikolojik olarak eleştiri değilde yaparsın haftaya olur gibi sözler duymak isterdim zaten kendine okadar cok yüklendi mi ki birde bu ruh halinde eleştiri ler ağır geldi
Hayırlı si canım miu kaptanim cok özverili cok emek verdi ve onu bukadar cok severken uzdugumu düşünmekte ağır geldi
Canım artı gelmesi gerçekten bana da cok ağır geldi ne diyelim bu duygusallasip yiruldugumyzda eleştiri ler ağır geldi kimsenin hakkına girmeye ve üzmeye hakkım yok birini üzmek helede kaptanim gibi cok sevdiğim bı insanı uzmekte hakkına girmeye hakkım yok
Canım benmi yanlış anlıyorum verdiğin menun buysa vermemek mümkün değil neyse söylenecek cok şey var derken zan altında jaldigimi hissettim ondan okadar etkilendim belkde ben yanlış anlamışım dur hiç bir kilo bir kalbi incitmekten önemli olamaz incindim ana elimden geldiği kadar duygularımı incitmeden anlatmaya çalışıyorum
Ayyy canım gerçekten yanlizca duygularımı paylaştım son derece kirmamaya çalışarak ama yinede istemeden kırdıysam senin şahsında kaptanlarından arkadaşlarımdan özür dilerim
Evet canım duygusal olarak gerçekten cok uzgundum kackere tartildim WC ne kadar bekledim pazar günü hariç cok dikkatliydim emeklerim karşılığını alamamaktadır zaten cok yordu gelnce didardaydim masum abla insülin direnci baktır diyince aklıma geldi Dr aradım salı günü gel tahlillerinde bakıp ilaç başlayalı m dedi
Canım adasin
Aynen adam neden arı yolda bırakayım bana burası sizler bukadar iyi gelirken bazı yorumlar cok canımı acitti haa haklıdır ana bana ağır geldi teşekkürler canım duyarlılığın ucin
Haklısın tabiki canım heranimiz bir olmuyor bazen 10 kilo kaldırsın bazen 1 Gr ağır gelir
Canım durumu biraz uzağında ettim bende seni cok seviyorum zor yorucu bir süreç bu duygusal ataklar yaşanabiliyor
Canım cok isterdim getirmeyi salı günü hemen Dr gidicem yoksa bu emekle veremezssem
Canım bende genelde gucluyumdur ama bugün emek verip ve 99 gelmeyi okadar isterken eleştiri leru jaldiramadim canım benim Yasemin gibi oldum oda gidiyorum derdi cani sıkılınca
Seni cok seviyorum canim
Teşekkürler hemşehrim benim duygusal bir anim di bütün gün 99 düşmedim diye moralim bozuktu bu kadar emeğe uyarılar ağır geldi
Yazdım
Canım adasin
Seni cok seviyorum canim
Menu bildirim yapiyim ortam pek yeri değil amma yazmadan olmas.
Sabah
İlik limonlu su
Peynirler zeytinler nutellali ekmek 2 yumurta kaşarlı kızartma
Beyaz ekmek hem susamli. ( tartıda moral bozulunca saliverdim küçük enisteyi )
Ara hurma dut
Aksam
6 7 kanat fırında 2 dilim pattis
5 kaşık kadar bulgur pilavı
Turşu 1 bardak fanta
1 bardak ayran 1 lokma ekmk
Çay incir hurma 2 bisküvi
Canim gecmis gecmiste kaldi kaptan gercekten seni seviyor deger veriyor kiz sirf gözüne girem diye kaptanin anarşik oldum burada.. sen bizim ablamizsin birakalim gecmisi biraz balik hafızalı olak yaaa ohhh dünya guzel bu hafta icin kendime rakip ariyordum bu sen ol yahu citir citir yeneyim biz senle hic morti olduk muuu?
Altını başka yerlerime taktırıyom auskız altın dişte yaptıraydın gitmişken
Puhahahahah ya ne orijinal hatınsundişler arası tonsürton yapmış
Oyyyy çok geçmiş olsun da.. yedin mi kuzu?Durduk yere gene grip oldum yaa off... beynim burnumdan akmak üzere8 aydan sonra bebek görmeye geldiler babamın akrabalar.. pastalar börekler havada uçuştu öleyim en iyisi
Alllaaaaahhhhhhhh koşun bacılar koşun nevom salladı bayrağıııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?