Görüşek anam yarın gel bize bu gece adayı kaptım@ MiuLego görüşürüz benim pammigim
Ayy bu adam ne kadarda karizmatik olmuş ne kadarda ay kocam duymasınci pi fi de oynayan adam kötü olan neyse ben yaticam yarın çok işim varyahu yatam ben
Ne balı ne balııııAğzın bal yesin
Olmaz o gece kocamla isim var pazartesi gecesi boşumGörüşek anam yarın gel bize bu gece adayı kaptım
Amanın ne paylaşmasıAlllaaaaahhhhhhhh koşun bacılar koşun nevom salladı bayrağıııı
Nefs koş geeel bu anı kaçırmayalım
Favorilere ekleyim de durup durup paylaşayom
Olmaz o gece kocamla isim var pazartesi gecesi boşum
Su içsin bu saatteHamzerbali
Ne yeşin
Yoğurt
Ay nevoşum naptılar sana oyyyyy benim narin kibar nevom oyyyyAmanın ne paylaşması
Hemen sayfaları dolduralım kimse görmesin
İlk sırada olmazsam olmaz
Pazar geceleri bizde parti var olmaz
Hahaha ;Dr birbilse buraya yazdığını
Neden ayıplı konuşuyon ki
Burda ben utanıyom mesela
Yaktım ki
Akşam yemeği vakti geldi hala aç değilim çok, belki roka salatası ve neyaz peynir yaparım sadece :) iyiki de yemişim daha erken-ikindi-vakti
Tamam ulaaaaaaaaa
Ben de şu var bir insanı kolay silmem ama sildimimi asla ne olursa olsun arkama bakmam çok ketunum
Düşünsene kaç yıllık dostluğun var adam diyor şu arkadaşınla görüşme la benim canım ciğerim sen kimsin derim?? Kocam dahi olsa yılların dostluğunu silip atmam o insan değmez ben olsam yüzüne bakmam . Doğru yanlış bilmem ama benim düşüncem. Ay ben dost kazığı atanlara uyuz oluyorum ay bak sinirlendim
Abşam pırt yaptı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?