- 21 Kasım 2017
- 7.734
- 30.728
- 463
Nevo yalan yok.. senin verdiğin kiloya çok saygı duyuyorum.. buradaki görevin (yemek bölümü) özel ilgi alanın yemek iken sıfır cıs la diyetine devam etmen beni gururlandırıyor
Darısı başıma62.600
Canım ben 5 yıla yakın olacak yemek bölümü editörüyüm ve yıllardır yemeğe ilgim var...Gece gündüz yemek tariflerini inceler hiç etkilenmem.Bir de kafaya koyduğum herşeyi yaparım...Sen de dinamik,zayıf,çıtır bir aşçı olmak istiyorsan yemeyeceksin.Herkes seni görünce aaaaa ne güzel pastalar kekler yapıyor ama tığ gibi diyecekNevreste ben de senden taktik alacağım yakında , ocak sonu şubat gibi restoran açacağız kısmetse, kekler pastalar bende olacak
O zamanlarda çok danışacağım sana nasıl yemesem diye
İnşaallah canımDarısı başıma
Kitap be film vardı ya bu sene çok moda oldu filmden sonra grinin 50 tonu, dünya milleti fanteziye doydu ayol hahaa
Tamamİstediğim kiloya düşünce belki yapabilirim
Aynen, arada yazarsın bana böyle çok işe yararCanım ben 5 yıla yakın olacak yemek bölümü editörüyüm ve yıllardır yemeğe ilgim var...Gece gündüz yemek tariflerini inceler hiç etkilenmem.Bir de kafaya koyduğum herşeyi yaparım...Sen de dinamik,zayıf,çıtır bir aşçı olmak istiyorsan yemeyeceksin.Herkes seni görünce aaaaa ne güzel pastalar kekler yapıyor ama tığ gibi diyecekYada pastaları kekleri yediği nasıl belli oluyor mu diyecek Seçim senin
Sen nerelisin cnmTamam
Bence hepimiz yapalım ben çok merak ediyorum
Ben aslen göçmen bir ailedenim,Yalova’da büyüdüm, lizbon’dayım şimdi..Sen nerelisin cnm
Ne güzelBen aslen göçmen bir ailedenim,Yalova’da büyüdüm, lizbon’dayım şimdi..
Tamam canım sen iste ben yazarımAynen, arada yazarsın bana böyle çok işe yarar
Tamam canım sen iste ben yazarım
Sen Konyalı mısın? Hiç Konya’ya gitmek nasip olmadı bana..Ne güzel
Iyi geceler cnm hoşgeldinİyi geceler kızlar ve kelepçeli Türkan
Ewet konyaliyim. Bi gün yolun düşerse beklerim güzel memleketSen Konyalı mısın? Hiç Konya’ya gitmek nasip olmadı bana..
Hoş buldum canim oglum huysuz bu aralar ce e diyip gidiyorum simdi yedirdim uyuttu, artik ben de uyumaliyimIyi geceler cnm hoşgeldin
Hahaa gider bu bir süre kırbaçlı Türkan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?