- 3 Ocak 2016
- 8.208
- 32.562
- 478
- 37
Çok düz memeleket tabanlarim agrimisti yürürkenEwet konyaliyim. Bi gün yolun düşerse beklerim güzel memleket
O zmn iyigecelerHoş buldum canim oglum huysuz bu aralar ce e diyip gidiyorum simdi yedirdim uyuttu, artik ben de uyumaliyim
Düşer umarım, memleketin heryerini gezmek istiyorum, bizimkiler de hep derler Konya Karaman bölgesinden göçtük diye, tabi 400 sene olmuş ama köken oralar.Ewet konyaliyim. Bi gün yolun düşerse beklerim güzel memleket
Ova buralarÇok düz memeleket tabanlarim agrimisti yürürken
Inşallah cnm da benim biraz zorDüşer umarım, memleketin heryerini gezmek istiyorum, bizimkiler de hep derler Konya Karaman bölgesinden göçtük diye, tabi 400 sene olmuş ama köken oralar.
Bir de Mevlana hayranıyım ben o yüzden çöl istiyorum gitmeyi..
Sizin de buralara düşerse yolunuz beklerim :)
Ahh yaa ne güzel, İstanbul’da senelerce kaldım ev kocaaaa bir yokuşun tepesindeydi, buraya geldim burası da bir aşşağı bir yukarı, düz memleket istiyorum ben yaaa alıcan bisikleti heryere bisikletle gideceksin süper.Çok düz memeleket tabanlarim agrimisti yürürken
Belli olmaz hayat :) aklınızda bulunsun da..Inşallah cnm da benim biraz zor
Aynen gidecek bi kapı ciktiBelli olmaz hayat :) aklınızda bulunsun da..
Allah kolaylık versin canım.Hayırlı gecelerHoş buldum canim oglum huysuz bu aralar ce e diyip gidiyorum simdi yedirdim uyuttu, artik ben de uyumaliyim
GittimAllah kolaylık versin canım.Hayırlı geceler
Cınım vıytım nerelerde uyuyor mu ki? @Whiteblacklife
Eflalim balım kuzumNego aklımdasın iyi ol emi
Banummmm aklına ne takıldı süslümNare83
Bedava hizmet ariyo herkezÇok mu malım acaba dedim
Millet hep bana gelmek istiyor yaw
Beni çağırıp davet eden yok hiç
Eşimin kuzeni aramış eee napiyonnnnnnnnnnnnn yılbaşında görüşelim demiş devamı yok , görüşmek isteyen çağırır evine yaw yanlış mı ?
Ay evet okumayıneksiği var sabah ta ve çay da kek vardı.Senin menüleri gece okumasam iyi olacaknutelladan sonrasını okumadim
Nehirr çok geç oldu ama benim Pazartesi’yle perşembe arasında da vardı Leslie ama hangi gün unuttum, bu hafta 3 gün yaptım diyordum ama neyse artık geçti ekleme sen canım, bu hafta daha dikkatli olurum seni ekleme konusunda[/QUOTE]Eki Görüntüle 2086114
Starlar eksik gedik var mı ?
matematik61 @Antepia27 @Whiteblacklife @begum75 @Nefs @Portakal Sulu Ordek @ada81 Floweroflife ecemavi @Bonus Nare83 @YaKaMoZz-z
bişi sormak istiyorum, böyle resimli menü verebiliyor nuyuz?Haydi bismilllaaaahhhh
Sabah 9:30
Sade nescafe
1 ceviz, 1 gün kurusu
Öğle 12:15
Yarım kase brokoli çorba
Azcık arnavut ciğeri(tabaktakinin yarısından azını yiyebildim)
Salata
Taze fasulye soğuk
Eki Görüntüle 2086299
16:25 1 çiğ badem, 8 zeytin
Akşam 19:00
Izgara tavuk salata
Eki Görüntüle 2086300
Su: 2 lt şimdilik
Spor gece
Ausencia
Çok mu malım acaba dedim
Millet hep bana gelmek istiyor yaw
Beni çağırıp davet eden yok hiç
Eşimin kuzeni aramış eee napiyonnnnnnnnnnnnn yılbaşında görüşelim demiş devamı yok , görüşmek isteyen çağırır evine yaw yanlış mı ?
Daha uyumadim.demeGünaydınnnnnnnnnnn
Mutlu hafta sonları canlarsanırım birazdan uyuyacağım
Ay inşallah 70 li rakamlara inmek istiyorum artikBu hafta olacak gibi sanki :) tebrik ederim guzel eksi
Canim her zamanki gibi supersin.Cok xok gecmis olaun cabucak toparlan bi daha hastalik ugramasin inşallah
Her eksi guzeldir tebrikler
Cakillll gidiyo yarin 86 gorursun :)
Canim güzel haberlerle gel inşallah
Listeye hazirim diyosun :) tebrik ederim
Banucum dun gece yorgundun gec yattin ödem tutmus olabilirsin ama kacamaklar da etkilemistir tabi.
Tebrik ederim canim
Cok güzel tebrikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?