Ayyy canım 100 kilo üstünü yaşayan biri olarak anlarsinsen
Amin canım
İyi abla geneli ılık bazen soğuk oluyo.Türkiye'ye kar yağınca ayazı bize vuruyo o zaman çok soğuk oluyo malesef.Yaaa seni her gördüğümde oğlum geliyor aklımı nasıl iralar havalar kuzum gelicem inşallah önümüzdeki ay
Bu sutcu neden gelip zile basmiyor bacim. Kendini kovalatiyorGünaydıııın.Sütçüyü kovaladım sütü kaynatıyom.Bi de kahve sigara miss
Sitede bi tek ben alıyorum kuzum.Satın alan çok olsa gelir siteye,bi kişi olunca gelmiyo ben de anayola kadar iniyorum 5 dk inişim sürüyo bi 10 dk da öyle bekliyorum yolda.Bu sutcu neden gelip zile basmiyor bacim. Kendini kovalatiyor
Ooooo sirtida guzelmis haaaDun gece fatma ablaAntepia27
Eki Görüntüle 2086541
Hileci kadın hep ilaçla zayıflıyo, kısım kısım kıskanıyorum seniGunaydin canlarrrr
@MiuLego birinci olmusuz tey tey tey o zaman dans
Gecmisi okudum cok uzuldum
Antepia27 abla olmadi boyle cok uzuldum.Kilo verimini engelleyen birsey var.Bunun uzerine gitmezsen eger uzuleceksin.Ne icin buradayiz.Doktora git ve tiroidine insulinine baktir dedik abla.Gitmek cozum degil toparlanmak cozum.Bak ben sana gel benimle takil 1 hafta dedim onada cevap vermedin.
Birazda kizdim sana takimi boyle terk etmek olmaz.99 lari gormek senden cok bizi sevindiriyor.Neden?
Cunku biz seni seviyoruz,sohbetini seviyoruz ama neden kilo veremedigini bilemiyoruz.Demekki bir saglik sorunun var ve bu engel oluyor.Ben ilac aliyorum en cokta bununla kilo veriyorum.Ama her ne olursa olsun ilaclada olsa kilo veriyorum.Belki icinizden hande ilacla veriyor yaftasini yapistiriyor olabilirsiniz.Ama bende diyorumki ilacla onla bunla ama ben hersekilde kilo veriyorum.Tam 1 aydir kopek isgencesi cekiyorum hastaliktan geberiyorum.Ama azda olsa geliyorum ve meramimi neden gelemedigimi anlatiyorum.Ha bana kimse bu durumunda hande katilimin az demiyor.Cunku biliyorlar ki cok hastayim.Anlattigim icin biliyorlar.Lutfen seninde ne problemin varsa gel ve anlatnOlmadi de yapamafim de veremiyorum de kacamagim var de yada kacamagim yok de.Ama anlat
Sen kendini bize ifade etmezsen biz seni anlayamayiz ki
Hadi toparlan.
memikleri böyle sopayla kaldırim ben güzel fikirÇarpılacan lan
Bazı yaralar ortak abla.
Biri daha var bekledigim yarasini bildigim.
Saniyorsa unuttum unutmadim bekliyorum sadece gelmesini.
OGULCUKLARIM
Cok iyi bilir ki benim içim kendim gibi onun içinde sızliyor. O yuzden gelicektir.
Bari biz gitmeyekte ortalik buhepfit lere kalmasin :)))
İyi abla geneli ılık bazen soğuk oluyo.Türkiye'ye kar yağınca ayazı bize vuruyo o zaman çok soğuk oluyo malesef.
Dun gece fatma ablaAntepia27
Eki Görüntüle 2086541
Bu sutcu neden gelip zile basmiyor bacim. Kendini kovalatiyor
Gunaydin canlarrrr
@MiuLego birinci olmusuz tey tey tey o zaman dans
Gecmisi okudum cok uzuldum
Antepia27 abla olmadi boyle cok uzuldum.Kilo verimini engelleyen birsey var.Bunun uzerine gitmezsen eger uzuleceksin.Ne icin buradayiz.Doktora git ve tiroidine insulinine baktir dedik abla.Gitmek cozum degil toparlanmak cozum.Bak ben sana gel benimle takil 1 hafta dedim onada cevap vermedin.
Birazda kizdim sana takimi boyle terk etmek olmaz.99 lari gormek senden cok bizi sevindiriyor.Neden?
Cunku biz seni seviyoruz,sohbetini seviyoruz ama neden kilo veremedigini bilemiyoruz.Demekki bir saglik sorunun var ve bu engel oluyor.Ben ilac aliyorum en cokta bununla kilo veriyorum.Ama her ne olursa olsun ilaclada olsa kilo veriyorum.Belki icinizden hande ilacla veriyor yaftasini yapistiriyor olabilirsiniz.Ama bende diyorumki ilacla onla bunla ama ben hersekilde kilo veriyorum.Tam 1 aydir kopek isgencesi cekiyorum hastaliktan geberiyorum.Ama azda olsa geliyorum ve meramimi neden gelemedigimi anlatiyorum.Ha bana kimse bu durumunda hande katilimin az demiyor.Cunku biliyorlar ki cok hastayim.Anlattigim icin biliyorlar.Lutfen seninde ne problemin varsa gel ve anlatnOlmadi de yapamafim de veremiyorum de kacamagim var de yada kacamagim yok de.Ama anlat
Sen kendini bize ifade etmezsen biz seni anlayamayiz ki
Hadi toparlan.
Damdan düşme meselesi degilmi canım inşallah o arkadaştan duygularını kontrol eder ve doner
Canım oğluşum soğuğu sever Eylül de sıcaktan yatamıyorum anne diyor
Ayyy bonus bu sabah seni daha bu başka sevdim
Aynen ya hiç o açıdan bakmamistim
Canım kusura bakma sabahtan bı arkadaş yazmıştı dedim aradım yazdığını bulamadim menü vereyim sana abla demiştin inan bulamadım tekrar haklı son canım Dr gitme fikrinde sizden aldım geldim canım burdayım hadi halledelim bu işi cok teşekkür kuzum nasıl oldu
Günaydın demeden dalmışım yawww
Bugün rüyamda ahuyu gördüm
@Ahu060812 bana gelmiş , gelirken boş gelmemiş tabi ıspanak getirmişama temizdi kız Ahu çamurlu değildi ,sonra pınar geliyor @Nefs
Ayyyy bı kahve yapıp gelemiyorum
Mutfak karışık , kahve pismiyor ,makinayı bulamıyorum filan elim ayağım dolanıyor diyorum ayıp oldu kızlarla da oturmadim
Tam kahveyi yaptım , oturdummmm kiiii uyandımlan bari iki kelam edeydim dedim uyanınca
Sağa sola baktım ama göremedim tarif ettiğiniz kişiyi
Dun gece fatma ablaAntepia27
Eki Görüntüle 2086541
Ooooo sirtida guzelmis haaa
Ay ben ne cins bi sapiksam yanimda biri soyununca sirtinin kurek kemiklerinin boynunun kemiklerine bakiyorum
Aboooo valla bi pohluk var benim zihniyetimde
Haset seniiiHileci kadın hep ilaçla zayıflıyo, kısım kısım kıskanıyorum seni
OhhhhDamdan düşme meselesi degilmi canım inşallah o arkadaştan duygularını kontrol eder ve doner
Canım oğluşum soğuğu sever Eylül de sıcaktan yatamıyorum anne diyor
Ayyy bonus bu sabah seni daha bu başka sevdim
Aynen ya hiç o açıdan bakmamistim
Canım kusura bakma sabahtan bı arkadaş yazmıştı dedim aradım yazdığını bulamadim menü vereyim sana abla demiştin inan bulamadım tekrar haklı son canım Dr gitme fikrinde sizden aldım geldim canım burdayım hadi halledelim bu işi cok teşekkür kuzum nasıl oldu
Gunaydin canimmmm ne guzel bi gun fatma ablamizda buradaGünaydın hayırlı sabahlar sevgili takımım
Dün gece aşırı duygusal davranarak
Sizlerinde canını sıktım
İnşallah ben menumu kılomu spirumu yazarım burada cok güzel insanlar tanıdım kafamı bir yere takip takımındaki diğer arkadaşlar imini bırakmanın bı anlamı yok deyip konuyu kapatıyorum
Menü mu sporumu kılomu bildirir inanıp inanmamak konusunda beni aşar
Yaptim bile kitirlaraGüzel fikir ececim 40 dan bı rezarvan yapalm
De hele jillan kaçı yaptın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?