Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ayyy canım 100 kilo üstünü yaşayan biri olarak anlarsinsen
Amin canım

Bazı yaralar ortak abla.
Biri daha var bekledigim yarasini bildigim.
Saniyorsa unuttum unutmadim bekliyorum sadece gelmesini.
OGULCUKLARIM

Cok iyi bilir ki benim içim kendim gibi onun içinde sızliyor. O yuzden gelicektir.
Bari biz gitmeyekte ortalik bu hepfit lere kalmasin :)))

Gunaydin canlarrrr
@MiuLego birinci olmusuz tey tey tey o zaman dans
Gecmisi okudum cok uzuldum
Antepia27 abla olmadi boyle cok uzuldum.Kilo verimini engelleyen birsey var.Bunun uzerine gitmezsen eger uzuleceksin.Ne icin buradayiz.Doktora git ve tiroidine insulinine baktir dedik abla.Gitmek cozum degil toparlanmak cozum.Bak ben sana gel benimle takil 1 hafta dedim onada cevap vermedin.
Birazda kizdim sana takimi boyle terk etmek olmaz.99 lari gormek senden cok bizi sevindiriyor.Neden?
Cunku biz seni seviyoruz,sohbetini seviyoruz ama neden kilo veremedigini bilemiyoruz.Demekki bir saglik sorunun var ve bu engel oluyor.Ben ilac aliyorum en cokta bununla kilo veriyorum.Ama her ne olursa olsun ilaclada olsa kilo veriyorum.Belki icinizden hande ilacla veriyor yaftasini yapistiriyor olabilirsiniz.Ama bende diyorumki ilacla onla bunla ama ben hersekilde kilo veriyorum.Tam 1 aydir kopek isgencesi cekiyorum hastaliktan geberiyorum.Ama azda olsa geliyorum ve meramimi neden gelemedigimi anlatiyorum.Ha bana kimse bu durumunda hande katilimin az demiyor.Cunku biliyorlar ki cok hastayim.Anlattigim icin biliyorlar.Lutfen seninde ne problemin varsa gel ve anlatnOlmadi de yapamafim de veremiyorum de kacamagim var de yada kacamagim yok de.Ama anlat
Sen kendini bize ifade etmezsen biz seni anlayamayiz ki
Hadi toparlan.

Hileci kadın hep ilaçla zayıflıyo, kısım kısım kıskanıyorum seni

Damdan düşme meselesi degilmi canım inşallah o arkadaştan duygularını kontrol eder ve doner

İyi abla geneli ılık bazen soğuk oluyo.Türkiye'ye kar yağınca ayazı bize vuruyo o zaman çok soğuk oluyo malesef.

Canım oğluşum soğuğu sever Eylül de sıcaktan yatamıyorum anne diyor

Ayyy bonus bu sabah seni daha bu başka sevdim

Bu sutcu neden gelip zile basmiyor bacim. Kendini kovalatiyor

Aynen ya hiç o açıdan bakmamistim

Canım kusura bakma sabahtan bı arkadaş yazmıştı dedim aradım yazdığını bulamadim menü vereyim sana abla demiştin inan bulamadım tekrar haklı son canım Dr gitme fikrinde sizden aldım geldim canım burdayım hadi halledelim bu işi cok teşekkür kuzum nasıl oldu

Bu hafta sendeyim Hande canim

ay bi cumarteside siz görüşsenize hatta miu da gelsin
len ben ankarada olcam ohoooo çoktan görüşmüştüm

Sağa sola baktım ama göremedim tarif ettiğiniz kişiyi

biz aeben yazısını görünce direk görüyoruz ablacım

Ooooo sirtida guzelmis haaa
Ay ben ne cins bi sapiksam yanimda biri soyununca sirtinin kurek kemiklerinin boynunun kemiklerine bakiyorum
Aboooo valla bi pohluk var benim zihniyetimde

töbikk

Ohhhh
Bak super iste boyle ben sana bugun bi menu hazirliycam 1 haftalik
İsyerindeki isleri bitireyim donuyorum sana kuzum iyi ablasi sagolasin

Gunaydin canimmmm ne guzel bi gun fatma ablamizda burada ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…