Amin saydınım kolay gelsin şimdidentamam bitanemofff fena kuzucum umarim gecer bugün, yarin is var evde. Portmanto yapilacak ay Allahım iyilestir beni tez vakitte
Kolay gelsin beni yiSabah tan bu tarafa ev temizliyorum oldum ya yitir artık bıraktım işi çok aciktim
Sen kemiksin beee kemik yiyemem ben karnım.doymaz kiAmin saydınım kolay gelsin şimdiden
Kolay gelsin beni yi
Spor hala yapmadım iyi miAmin saydınım kolay gelsin şimdiden
Kolay gelsin beni yi
sağol kuzucumAmin saydınım kolay gelsin şimdiden
Kolay gelsin beni yi
Aşk lazım tutku lazım onaSeni canlandıracak biri lazım
Hoşgeldin canım de hele tarti çok mu ucukGünahıyla sevabıyla ben geldim
Gözün aydın canım hayırlısı ile kazancin bol olsun keyfin çok olsunŞu an çok ama çok mutluyum hemde deli gibi iş kusucam. Eşim aradı bizim merkezde tekstil fabrikalari atolyeleri firmaları var temizleme makinası alıp temizleme yapicam yer tutacak bana baya tutulur iş. Allahım çıldırıyorum şu an zevkten 1 2 kadın da buldum çalışacak tamamdır iş kadını oldum ben allahım kocam diyor sen benden çok kazanirsin
Birkaç gün bakmayalımHoşgeldin canım de hele tarti çok mu ucuk
Gozun aydin canimmmmhalam geldi sonunda
halanın gelmesine katkıda bulunan ve fikir verenFloweroflife ada81 @eflalim Nefs e teşekkürü bir borç bilirim
buaradaFloweroflife gerçekten tam on gün gecikti 42. günde geldi. beni rahatlattığın için ayrıca sağol
@Sherrysherrylady hiç gelmiyor di mi @Daydream- de
ahhhhhhhhhhh ah bak aklıma @Bebetomm geldi ..... @pamukskr geldiGunesinKizi35 @caytabagi ............
Ama hala gecmedi cnm belki 10 gündür varBenimki 1.5 yasindayken 2-3 gun mandalina yuzunden hic gecmeyen pisigi olmustu. Meger c vitamini alerji yapabilirmis, asitin de etkisi var tabi. Mandalinayi kesince gecmisti.
Benim.kizimda çok çekiyor piştikten trsoyd yüzde bir al sabah akşam sur canım gün içinde hametan yada hangi pişik kremini kullaniyorsan onu kullan ıslak mendili yıka yada pamuk ile sil canım çok işe yarıyor özellikle trsoyd canım çok fena ise günde 3 4 defa kullanabilirsinAma hala gecmedi cnm belki 10 gündür var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?