Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Selamlar tüm ahaliiii

Gelemedim bugün için ... maaile oyunlar , etkinlikler , filmler ...

Şimdi kitap okuyor paşam ... bi sessizlik çöktü değnekle bize ..koltuklara yayıldık .

Ayyyy aus bende şimdi duşa girip
Yayilmaca yapacağın inş kv gönderdim
Çocuklar 9 da yatar
Uyurum inş birazz

Hametan da kullandım olmadı. Travozol ıyi geliyordu ama oda pek bi ise yaramadı. Şimdide sudokrem kullanıyoruz bakalım cnm. Bide az önce bacağının yan tarafları da fosur fosur kizarmis

Aynen cnm inşallah

Şu karbonu bi bıraksan fırt diye gidecek kilolar yeminle
Haklısın ama 37 yıllık alışkanlığı degistirmek çok zor damak tadını bir türlü degistiremiyorum. Tamamen annemin beslenme şeklini almisim umarım benim çocuğum eşimin beslenme alışkanlığını alır o çok güzel beslenir protein ağırlıklı eti tavır balık yumurta çok sever peynir. Düzgün yer benim tam tersim. Protein yemek için çok zorluyorum kendimi bu hafta pişmiş tavuk mu alsam diyorum belki onu daha kolay yerim

Hametan da kullandım olmadı. Travozol ıyi geliyordu ama oda pek bi ise yaramadı. Şimdide sudokrem kullanıyoruz bakalım cnm. Bide az önce bacağının yan tarafları da fosur fosur kizarmis
Bende aynı sorunu yaşadım kesinlikle troysd canım.cok etkili gece sur sabah farkı anlarsın hemen sudo kremde ise yaramıyor hatta iki uç doktor gezdim o yüzden sonunda buldum kesinlikle troysd canım bi dene hemen goreceksin farkı sarı kantaron yağı zeytin yağı sudo krem cinkolu bi krem vardı o hametan bebentol hepsini denedim ben sonunda troysd ise yaradı sabah akşam hala kullanıyorum mesela hem uygun hem faydalı 7 tl mi ne

Canim ben tek pisik kremi kullanirdim oda bebanten cook iyi gelirdi..

Değiştirmek zor evet ama yapmak zorundasın beyaz ekmek kesinlikle ne diyet yaparken nede normal hayatında kullanma canım sabah.ekmek akşam makarna olmaz meyve oranı çok yüksek hele çilek artık vakti ve zamanı degil çok hormonlu mesela kanat al az yağda tavada mangal yap tavuk al hasla et al kavurma yap yani bütün neye uygunsa yumurta mutlaka ye

Inşallah canım eşime soyluyumde alsın. Valla çocuğa faydası olsunda bişey istemiyorum. Uyuyamıyor çok huzursuz yavrum

Geçen seneye kadar ben de aynı senin gibi besleniyodum hamur işi tatlılar sabah kahvaltılarım çay ve poğaçalardı en az dört beş poğaça. Akşam ları sebze yemekleriyle bir ekmekten fazlasını yiyodum makarna iki tabak yiyodum. Ama bırakılıyo canım yemeyince aramıyosun.azaltarak olmuyo ben birden bıraktım

Ayy abur cubur benden sorulur mali gece yataktan kalkıp yerdim poğaça kek borek şerbetli tatlılar Allah derdim şimdi evde var ve umrumda değil

Ayy abur cubur benden sorulur mali gece yataktan kalkıp yerdim poğaça kek borek şerbetli tatlılar Allah derdim şimdi evde var ve umrumda değil
Evet kuzum yani bunların sonu yok yedikçe arkası geliyo dur demek çok önemli.arada bi şeytan dürtüyo ama yok diyom biliyorum başlayınca devamı grlicek. Ne gerek var

Wayttt bende aynı senin gibiyim
Birtek şerbetli sevmem

Şuan verseler hiç bisiy yemem
Önemli olan işte tiksinmek bu yiyeceklerden. Çok yemedigim halde bogg dedim şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…